Photo Diary #42 | Ligretto, chocoladekruidnoten en reünie met Istanbul vriendinnen!


Afgelopen week was druk, druk, druk met veel werkdingen maar gelukkig was er ook genoeg tijd voor leuke, vrije tijdsdingen. En omdat het afgelopen week zulk lekker weer was, genoot ik extra van deze week. Ik moest voor mijn werk naar een afspraak in Almelo, at chocoladekruidnoten én sloot deze week heel goed af: na vier maanden zag ik eindelijk mijn lieve vriendinnen die ik heb leren kennen tijdens mijn studietijd in Istanbul. Zo leuk om weer herenigd te zijn! Kijk je mee naar mijn week?


Op zaterdagochtend vertrek ik al vroeg naar Amstelveen om daar mee te doen aan de Ultimate Fashion Battle van winkelcentrum Stadshart. Het winkelcentrum daagt elke maand drie bloggers uit om onder een bepaald thema een outfit bij elkaar te zoeken met items uit alle deelnemende winkels. Ook ik werd uitgedaagd en deze battle ging ik natuurlijk graag aan!

Het thema is Urban Outdoors en dit is mijn outfit bij dit thema. Een heerlijke, comfy outfit met herfsttinten. Ik zou deze outfit zo dragen! Mijn artikel en video heb je hier al over kunnen zien in de blog van afgelopen donderdag. Vind je mijn outfit nou het leukst? Vergeet dan niet op mij te stemmen! Je maakt dan kans op €100 shoptegoed in winkelcentrum Stadshart én je kunt een gratis shoppingsessie winnen met een stylist.


Ik krul mijn haar met mijn fijne stijltang van Remington. 's Ochtends heb ik een bos krullen, maar aan het einde van de dag is het alweer helemaal ingezakt. Bummer!


Ik maak een pitstop bij de H&M waar ik dit blousje pas. Ik vind hem leuk, maar niet leuk genoeg en daarom laat ik hem in de winkel hangen.


Op zondag ga ik naar de kerk en daarna ga ik samen met Tim bij mij thuis koffie drinken. Tenminste... dat is ons plan, maar ik ben weer eens de sleutel vergeten waardoor we voor een dichte deur staan. We moeten buiten wachten totdat mijn ouders thuis komen, maar dat is helemaal niet erg aangezien het zonnetje volop schijnt.


Mijn moeder heeft zelf boterkoek gebakken, zo lekker!


's Avonds is het mijn beurt om te koken. Ik maak spaghetti met kipfilet, courgette, champignons, zure room en oregano. Een lekker, makkelijk én budget recept! :)


Zondagavond is spelletjesavond. Samen met mijn moeder en zusje speel ik Ligretto. Wie kent dit spel? Het werkt enorm op je zenuwen en je moet snel kunnen reageren, maar leuk is het wel!


Met m'n moeder en zusje een selfie proberen te maken.


En alsof ik die dag nog niet genoeg heb gesnoept, eten we 's avonds restjes taart en boterkoek. Oké, in het weekend mag het... toch?


Maar ook op maandag kan ik niet van de zoetigheid afblijven, haha. Mijn oma verwent ons met een zak Bolletje chocoladekruidnoten en die neem ik mee naar mijn werk. Ook al heb ik wel eens gehoord dat er qua smaak geen verschil zit tussen de Bolletje en huismerk kruidnoten, ik vind deze toch wel héél erg bijzonder lekker.


Maandagavond is mijn favoriete "in bad avond". Ik laat ons bad volstromen met warm water en heel veel schuim! Ik scrub mijn lichaam met de fijne Vanilla body scrub van Treacle Moon.


Druiven als avondsnack, altijd goed.


Op woensdag ga ik met een collega naar een klant waar we een workshop geven. Het doel is om ze te laten in leven in hun klanten. Ik doe het vast even goed voor met deze prachtige Bob de Bouwer bouwhelm!


's Middags met collega Janet genieten van het laatste beetje zomerzon van dit jaar. Wat was het heerlijk weer deze week!


Oké, niet zo'n charmante foto maar ik heb echt een good hair day. Dat moet je soms vastleggen, toch? :-)'s Avonds ben ik in Almelo met Janet om bij één van onze klanten een presentatie te geven. Na de presentatie lopen we langs de Scapino, die nog open blijft te zijn. Wat blijkt? Op alle artikelen geldt dat je het tweede artikel voor €1 krijg. Ik koop deze leren laarsjes en een nieuwe rugtas.


Mijn prachtige Daniel Wellington horloge waar ik nog steeds zo blij mee ben! Het verhaal achter mijn horloge heb je hier al kunnen lezen.


Op donderdag stop ik wat eerder met werken en rijd ik met de auto naar Nieuwegein. Ik ga namelijk eindelijk weer mijn Erasmus vriendinnen uit Istanbul zien! Mijn Duitse vriendinnen komen met het vliegtuig vanuit Berlijn en Céline, mijn Vlaamse vriendinnetje komt vanuit Mechelen met de auto. We huren een huis via Airbnb in Nieuwegein voor zes personen. Nadat we elkaar uitgebreid hebben platgeknuffeld, doen we boodschappen en koken we met z'n allen.We eten zelfgemaakte spaghetti bolognese en salade. Als toetje natuuuuurlijk ijs!


De rest van de avond kletsen we gezellig bij en spelen we spelletjes. Wat is het gezellig, alsof ik ze gisteren ook nog heb gezien!


De volgende ochtend gaan we vroeg richting Amsterdam. Daar zien we Marie-Jeanne, onze Nederlandse vriendin die al vrij snel Istanbul verliet. Zo leuk om ook haar weer te zien! En wat boffen we met het weer. Het eerste wat we doen, is een terrasje opzoeken in de zon waar we gezellig wat drinken.


We lopen de hele dag door Amsterdam, wat mij betreft is lopen de beste manier om een stad te ontdekken! Natuurlijk moet ik mijn Vlaamse en Duitse vriendinnen poffertjes laten proeven en gelukkig vinden ze het heel lekker!Amsterdam blijft één van mijn favoriete steden, zo mooi met al die grachtjes!


Aan het einde van de dag ploffen we bij een café neer om daar nog wat te drinken en nachos te eten.


Een foto bij de Amsterdamse grachten mag natuurlijk niet ontbreken!


We blijven de hele dag in Amsterdam en maken zelfs Amsterdam by night mee.


In totaal lopen we die dag 20.000 stappen en ja, aan het einde van de dag zijn we moe. We kopen wat snacks en drankjes en hebben een heerlijke lazy avond thuis.


En zo kwam het leuke (en veel te korte!) weekend alweer ten einde. We hebben al afgesproken om volgend jaar rond februari in België te meeten en daar heb ik nu al zin in!

Vergeet je niet op mijn outfit van de Ultimate Fashion Battle te stemmen? Je zou me er enorm mee helpen én je maakt zelf kans op €100 shoptegoed! Klik hier om te stemmen.

13 opmerkingen:

 1. Ligreto is zo'n leuk spel! Ik word altijd gigantisch fanatiek als ik dit spel speel.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ligreto is zo'n leuk spel! Ik word altijd gigantisch fanatiek als ik dit spel speel.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat moet het heerlijk zijn om je Erasmus-vriendinnen weer gezien te hebben :D ik kan me nog goed mijn reünies herinneren van alle keren in het buitenland studeren: fantastisch! Dat gevoel kun je toch alleen met hun delen :). Yaaayyy voor 2e item €1. Leuke tas, lijkt een beetje op Herschel!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat ziet het er gezellig uit met je vriendinnen uit Istanbul, en wat had je er toch prachtig weer bij <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Aaah zo leuk om je vriendinnen van Istanbul weer te zien. En zeker getroffen met dat mooie weer! Leuke foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een super gezellig weekend! Je Daniel Wellington horloge is inderdaad super pretty! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jeej, nog iemand die Ligretto kent! Ik vind dat zo'n leuk spel. Ik heb een tijd met een vast clubje meiden elke vrijdagavond in de kroeg gezeten om lekker te babbelen en borrelen en dan nam ik altijd een doosje Ligretto mee. Heel leuk en iedereen wordt er zo lekker fanatiek van.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke foto's, ehh die pepernoten heb ik ook al gehaald hahah

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke week! Die zelfgemaakte boterkoek lijkt me jum!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gestemd... leuk een nieuw spel voor mij ga ik ook eens kopen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Gestemd... leuk een nieuw spel voor mij ga ik ook eens kopen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Fantastisch dat je nog zo'n goed contact hebt met die vriendinnen van Erasmus, leuk dat het niet enkel bij plannen bleef.
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 13. My 2 min of dutch fame! I love it ;)

  BeantwoordenVerwijderen