Autumn outfit: stem op mij en win €100 shoptegoed


Afgelopen zaterdag was ik te vinden in Amstelveen voor een wel héél leuke opdracht. Winkelcentrum Stadshart Amstelveen daagt elke maand 3 bloggers uit om binnen een bepaald thema een outfit bij elkaar te shoppen. En deze maand was het mijn beurt!
Het thema was "Urban Outdoors". Daarbij horen comfortabele kledingstukken in vooral legergroene en herfstachtige kleuren.

Dit is mijn uiteindelijke outfit geworden. Ik voelde me echt een beetje een stylist door in verschillende winkels bijpassende kledingstukken te shoppen! Ik vind het zelf een hele leuke outfit die ik zó zelf zou dragen. Vooral de jas van Mango (die nu in de sale verkrijgbaar is voor maar €34,95!) vind ik heel erg tof, net als de mintgroene sjaal van HEMA. Die staat bovenaan mijn verlanglijstje.
Bekijk bovenstaand filmpje om te zien hoe ik deze outfit bij elkaar heb geshopt. Als je de video niet kunt zien, klik dan hier.

Vind je mijn outfit nu de leukste? Dan kun je op mij stemmen! Door te stemmen, maak ik kans op €250 shoptegoed bij Stadshart Amstelveen en een jaar lang gratis shoppen. Ook voor jou zit er een leuke prijs aan verbonden: je maakt automatisch kans op €100 shoptegoed bij Stadshart Amstelveen én een personal shopping sessie met een styliste. Je kunt stemmen met zoveel e-mailadressen als je wilt!

Klik hier om op mij te stemmen!

9 opmerkingen: