Opening Forever 21 Rotterdam


Wat heb ik vroeger veel uurtjes doorgebracht in de webshop van Forever 21. Bijna alles in de webshop vond ik het leuk en voordat ik het wist, klikte ik zo mijn hele winkelmandje vol. Vorig jaar openende de eerste fysieke winkel van Forever 21 in Nederland, namelijk in Amsterdam. En wat voor één, echt een huge winkelpand met meerdere verdiepingen. Daar werd ik natuurlijk heel erg blij van!

Een tijdje geleden kreeg ik een persbericht waarin stond dat er ook een Forever 21 wordt geopend in Rotterdam. Waaah, nóg een Forever 21 in Nederland. Gisteren was ik bij de officiële persopening en morgen gaat de winkel open voor publiek. Wat een eer om als één van de eersten een kijkje te nemen in deze gloednieuwe winkel. Om je alvast warm te maken, geef ik je vandaag een kijkje in de winkel.

Over Forever 21 Rotterdam
De nieuwe Forever 21 bevindt zich aan de Beurstraverse 21, ook wel de "Koopgoot" genoemd. De winkel is maar liefst 1.700 vierkante meter groot, dus menig kledingliefhebber kan haar hart hier ophalen! Naast Forever 21 kleding en accessoires, verkoopt de winkel ook haar andere merken zoals Forever 21 Contemporary, Forever 21 MEN, Forever 21 Girls en ook Forever 21 denim en lingerie.
En wat heb ik veel leuke kleding in de winkel gezien! Veel herfstkleuren zoals bordeauxrood, bruin en groen en ook veel zwart en grijs (ik houd niet zo van kleurrijke kleding, dus daarmee ben je bij mij aan het juiste adres!) Ik heb hele gave winterjassen gezien, heerlijk warme vesten en toffe mutsen. Laat die winter maar beginnen!
Ook is er een uitgebreide accessoires afdeling met zowel gouden als zilveren sieraden. Ook voor een heel fijn prijsje! Ik heb hier een heel mooi kettinkje mee genomen voor maar €3,90. Belachelijk goedkoop toch?

Ook scoorde ik bij de accessoires een sjaal die nu al mijn lievelingssjaal voor deze winter wordt. Hij is wit met grijs en zwart en zo ongelooflijk zacht! Het voelt net alsof je een fleecedekentje om je nek hebt.

Als je hoeden leuk vindt, ben je bij Forever21 aan het juiste adres. Ik heb zóveel leuke hoeden gezien! Helaas ben ik echt niet gezegend met een hoedenhoofd: op de één of andere manier staat een hoed me gewoon echt niet.

En wat dacht je van de broeken? Een heel schap vol broeken die maar €8 kosten. Dit doet me verdacht veel aan Primark denken!

Wat me vooral opvalt in de winkel: de diversiteit. Voor iedere stijl is er wel iets te vinden, of je nu van casual, chique of sportief houdt; er zijn echt heel veel stijlen in de winkel te vinden. Ik vond bijna alles leuk, haha!

De Forever 21 gaat morgen (zaterdag 17 oktober) om 09.00 uur open voor publiek. De eerste 300 bezoekers ontvangen een giftcard t.w.v. €21, dus zorg dat je er vroeg bij bent!

22 opmerkingen:

 1. Leuke foto meiden! Leuk dat jullie erbij waren! Fijn dat er eentje in R'dam zit nu!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ziet het er leuk uit zeg! Ik ga er snel eens naartoe!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw wauw wauw! Ik zie echt prachtige boho kleurtjes 😍. Tof dat je hier bij mocht zijn 😊

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw wauw wauw! Ik zie echt prachtige boho kleurtjes 😍. Tof dat je hier bij mocht zijn 😊

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk dat er in Rotterdam nu ook een F21 zit! Hier is er al heel lang een in Antwerpen maar eigenlijk trekt de winkel me niet zo aan! Ik loop er bijna nooit meer binnen. Vind de kleding soms toch wat tegenvallen qua kwaliteit en pasvorm. Maar nu ik sommige spullen zie op jouw foto's, wil ik toch eens kijken :D! X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jij bent er lekker snel bij ;). Vond het leuk je even gezien te hebben gisteren. Ik heb uiteindelijk 2 jurkjes gekocht maar als ik jou zo over die sjaal hoor, denk ik dat ik ook een fleecedekentje om m'n nek wil ;).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, was leuk! Budgetbloggerbuddy, haha! Ik ben benieuwd naar je jurkjes, laat je ze zien in een outfitpost? En de sjaal is écht een aanrader. Hij zit zó lekker zacht!

   Verwijderen
 7. Wat een leuke foto's! Jammer dat ik niet aanwezig kon zijn bij de opening!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een gezellige foto van jullie! Ik wist niet dat de Forever21 zo goedkoop was, dat zijn echt budgetprijsjes.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja hè? Het verbaasde me ook, veel van de prijzen liggen zelfs lager dan bij H&M. Top! :)

   Verwijderen
 9. Wauw, wat ziet de winkel er fantastisch uit. Lekker groot en ik zie veel mooie items <3 Leuk, kan niet wachten om de winkel een keertje te bezoeken!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat ziet de winkel er fantastisch uit! Snel eens een bezoekje brengen!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Tof! Nu ik dit zo lees moet ik snel weer eens de F21 in Amsterdam opzoeken...!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat leuk om te zien, die eerste foto vind ik ook erg leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Was gezellig mupske! En wat heb je toch weer de meest charmante foto gekozen hahah <3

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ziet er mooi uit. Ik slaag er alleen nooit. Vind persoonlijk de kleding er niet echt mooi en kwaliteit is ook niet echt mijn ding. Wel leuk dat je er een paar leuke dingen gescoord hebt!!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Leuke dingen die ik zie, maar ik probeer me nu echt te focussen op het minimalisme en dan koop ik liever iets duurdere spullen van grotere kwaliteit waar ik hopelijk lang plezier van kan hebben :)
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat leuk zeg! Jammer dat ik in Belgie woon :(

  BeantwoordenVerwijderen
 17. De winkel ziet er echt super uit! Ben er echt benieuwd naar, maar ga hem denk ik pas opzoeken als het weer wat rustiger is!

  BeantwoordenVerwijderen