Photo Diary #45 | Opening Forever 21, cruisen in m'n nieuwe auto en brrr, ijskoud!


Brrrr, wat was het ijskoud afgelopen week! Ik heb mijn winterjas en sjaal non stop gedragen, mijn verwarming al vaak aan gehad en ook mijn winterdekbed al op mijn bed gelegd. We kunnen er echt niet meer onderuit: het is herfst! Afgelopen week maakte ik de eerste kilometers met mijn nieuwe auto, ging ik naar de opening van Forever 21 en maakte ik een heerlijke boswandeling.


Op zaterdagmiddag ga ik met de trein naar mijn vriend toe. Ik vind per ongeluk deze "Overgang 2-1 dagkaart" waardoor ik eersteklas kan reizen. Ik besef me dat ik nog nooit eersteklas heb gereisd en voel me spontaan de koningin. Ik zit helemaal alleen in de eersteklas coupé.


Op zaterdagavond ga ik naar de housewarming van een vriend. Reinier is verhuisd en heeft een super leuk, nieuw appartementje!


Een vriend is jarig en op zondagmiddag gaan we naar zijn verjaardag. Zijn moeder heeft maar liefst 5 (!) taarten gebakken, en omdat we niet kunnen kiezen welke het lekkerst is, besluiten we ze maar gewoon allemaal te proeven. Ik kan je vertellen dat ik na dit bord vol taart best wel vol zat.


Het is zondag koud, maar er schijnt wel een heerlijk warm zonnetje! Samen met Tim maak ik een fijne boswandeling.


Natuurlijk verdwalen we weer, waardoor we bijna twee uur in het bos zijn!


Het avondeten: pasta pesto met gehakt en broccoli. Heel erg lekker!


's Avonds speel ik Ligretto met m'n zusje en Tim.Op maandagochtend kan ik mijn auto ophalen, woehoeee! Na een maandenlange zoektocht heb ik eindelijk een auto gevonden en ik ben er super blij mee. Inmiddels heb ik er al weer heel wat kilometers mee gemaakt.


Op maandagavond ben ik bij Tim. We drinken thee, kijken The Voice terug en daarna Holland's Next Top Model. Zo leuk dat Loiza en Lisa in de finale zitten, ik vind beiden heel erg leuk en ben er nog niet over uit wie mijn favoriet is.


Een typisch Hollandse avondmaaltijd: aardappels, spinazie en kip. Bluh.


Maar wel een lekker toetje: yoghurt met verse aardbeien!


Na een dagje werken, heb ik dinsdagavond heel veel zin om in bad te plonzen. Het is al zó lang geleden dat ik een boek heb gelezen en onder het mom van "Boektober" besluit ik maar weer eens aan een boek te beginnen: Koorts van Saskia Noort.


Woensdag is mijn blogdagje: dan hoef ik geen stage te lopen en kan ik de hele dag aan mijn grootste hobby werken: mijn blog! Ik begin de dag met een dikke trui en een warme kop thee, want brrrr, wat is het koud!


Mijn zusje koopt deze ge-wel-di-ge handschoenen bij de Action. Ik ben dol op pugs! Oh, en ze kosten maar €0,80!


Er komt een leuk pakketje van Rituals binnen met heerlijke thee en geurstokjes.


's Avonds speel ik met vrienden Kolonisten van Catan en dit keer win ik eindelijk weer eens, woehoee!


Donderdag werk ik een dagje op kantoor en daarna ga ik met de trein naar Rotterdam.


Daar ga ik namelijk naar de persopening van de nieuwe Forever21! Gisteren opende de winkel voor publiek, ik ben in ieder geval heel enthousiast over de winkel; megagroot en heel veel diverse kleding te vinden!


En eindelijk zie ik blogvriendinnetje Justine weer, na bijna een jaar!


Ik kan er niet meer onderuit: ook ik ben snotverkouden. En ik ben niet de enige! Vrijdag op kantoor zijn zowel mijn collega als ik flink aan het snotteren. De dag komen we wel door met acht pakjes zakdoeken, haha!


De nieuwe Adformatie lezen op werk, met Slaven Madic van Wayne Parker Kent!


Tim blijft eten en na het eten spelen we Rummikub met m'n zusje.


De rest van de avond hangen we lekker op de bank. We kijken Expeditie Robinson terug en The Voice of Holland.

Een groot gedeelte van het land heeft nu herfstvakantie, maar ik moet volgende week gewoon nog stage lopen. Ik heb een pizzasessie op mijn werk (altijd goed) en op woensdag een blogdagje inclusief een leuk event 's avonds bij Hudson Bar & Kitchen in Rotterdam. De rest van de week staat er nog niet zoveel op de planning en ik kan je vertellen: dat is best wel lekker!

12 opmerkingen:

 1. Leuk je eigen auto! En een fijne week heb je achter de rug. Die taartjes zien er wel erg lekker uit zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou, ik heb ook geen herfstvakantie hoor :(. Waar is die goede oude tijd. Haha. Ik zou het werkende leven zo weer inruilen voor een studentenleven zonder er over na te hoeven denken ;). Yummmm nu heb ik extreem veel zin in zo'n heel bord met verschillende taartjes. Ik schepte ook zo'n bord op afgelopen maanden op de bruiloft van 1 van m'n vriendinnetjes, maar ik was ceremoniemeester en heb dus helemaal geen tijd gehad om ze allemaal te proeven, mehhh. Haha. Fijne zondag!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke diary weer! Cool je eerste auto!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je staat echt te blinken van trots naast je nieuwe auto en terecht. Wat een leuk wagentje. Ik blijf me erover verbazen dat je zo vaak gezelschapsspelletjes speelt, dat doe ik amper!
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. oehh die taarten :D ik zou ook echt niet kunnen kiezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Proficiat met je eigen auto! Vind je het oké dat je nummerplaat mee op de foto staat? i.v.m. je eigen privacy... Leuk dat je naar de opening van forever21 bent kunnen gaan, heb je veel gekocht? Hopelijk betert je verkoudheid snel!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke en gezellige week! Ik heb komende week helaas ook geen vakantie :( Ik wil echt weer een keer de Kolonisten spelen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Aahh wat vervelend dat je zo verkouden bent! Ik ben er gelukkig net vanaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hmm die stukken taart zien er wel heerlijk uit hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke foto's! Ben erg benieuwd naar die Rituals thee.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ha, wat een leuke handschoentjes! Goed prijsje ook, haha :D

  - Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ahh jouw auto is zo leuk! Hopelijk zien we elkaar de volgende keer weer snel en niet weer pas na zó lang! En wist je dat ik door jou altijd zin heb om spelletjes te spelen?

  BeantwoordenVerwijderen