Photo Diary #41 | Pizzasessie, een dagje filmen en scriptie inleveren


Ligt het aan mij of ging deze week veel te snel? Voor mijn idee was het gisteren nog weekend en nu is het alwéér weekend. Ach, mij hoor je niet klagen hoor! Afgelopen week had ik een drukke (maar wel hele leuke!) week op mijn werk. Ik zette een Instagram account op voor mijn werk en dat vind ik ontzettend leuk om te doen. Verder kwamen er twee meiden langs die mij een dag gevolgd hebben en een filmpje hebben gemaakt over mijn blog, FIFA 16 kwam uit en ik was daar de dupe van én ik leverde eindelijk mijn scriptie in. Yeah!


Ik ga zondagavond lekker vroeg naar bed en maak een nacht van ruim 10 uur. Soms heb je dat gewoon nodig... Op maandagochtend ben ik in ieder geval weer fris en fruitig en heb ik zin in een nieuwe week! Ik draag mijn nieuwe spijkerjasje van Vero Moda waar ik heel blij mee ben.


Het kantoor waar ik werk is niet omringd door lelijke, industriële gebouwen, maar bevindt zich in het midden van de uitgestrekte, groene weilanden in Veenendaal.


Op maandag begin ik aan iets nieuws voor mijn werk: ik ga een Instagramaccount opzetten. Mocht je het leuk vinden om een kijkje te nemen achter de schermen van het leukste marketingbureau van Nederland :) - dan kun je ons volgen via @one4marketing.De dag eindigen we goed met onze maandelijkse pizzasessie. We bestellen pizza en bespreken na werktijd wat strategische dingen. Helemaal niet vervelend, want deze creamy bacon pizza van Domino's is echt het einde!


Op dinsdag weer een nieuwe werkdag! Op dinsdag heb ik geen auto tot mijn beschikking en aangezien er slecht weer wordt voorspeld, ga ik met de bus. Ik kan zo genieten van al het mooie groen hier in Nederland!


's Avonds in bed lees ik het boekje In beeld met Instagram van Kirsten Jassies. Het boek gaat vooral over hoe je Instagram zakelijk inzet, wat natuurlijk heel interessant is nu ik me naast zakelijk Twitter inzetten ook bezig houd met Instagram zakelijk gebruiken.


Goeeeedemorgen! Op woensdag trek ik mijn favoriete streepjestrui aan en daar word ik spontaan blij van!


Lekkere lunch met broodjes van de Lidl (zo goedkoop en zo lekker!) en komkommer en tomaatjes.


Fiona en Tessa, twee jounalistiekstudenten van de Hogeschool in Utrecht komen mij en mijn blog een dagje filmen. Zij willen hun portfolio uitbreiden en ik wil graag een filmpje ter promotie van mijn blog. Twee vliegen in één klap! Ik ben heel benieuwd naar het eindresultaat en kan niet wachten om die met jullie te delen!


Goed beginnen op mijn werk 's ochtends: met koffie en de nieuwe Harvard's Business Review. 


Donderdag komt FIFA 16 uit en dat betekent dat door heel Nederland vrouwen eenzaam op de bank zitten. Ook ik. Mijn vriend kocht direct een nieuwe Playstation inclusief FIFA 16 en ik heb de hele avond niets meer van hem gehoord...Op vrijdag is het dan eindelijk tijd om mijn scriptie in te leveren, yay! Zoals je ziet ben ik met smart aan het wachten totdat het 117-paginatellende document uit de printer komt. Daarna rijd ik naar school om mijn scriptie in te leveren, wat natuurlijk niet zonder pijn en moeite gaat.
Mijn hele school is verbouwd en ik raak helemaal de weg kwijt. Dan is mijn scriptie ook nog te dik om in te binden, kan ik niet printen omdat ik geen geld op mijn pasje heb staan en staat er tot overmaat van ramp ook nog een vrachtwagen achter mijn auto geparkeerd, waardoor ik mijn auto er niet uit kan rijden.

Het heeft even tijd gekost, maar het is gelukt: mijn scriptie is ingeleverd!Op vrijdagavond ga ik na mijn werk naar Tim. We eten hartige pannenkoeken met ui, champignon, ham en kaas. Super lekker!


Daarna kijken we Expeditie Robinson terug en kijken we de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van The Voice.


Op zaterdagochtend sta ik al vroeg op. Ik moet 's ochtends nog veel blogartikelen schrijven en om 12 uur moet ik alweer in Amstelveen zijn. Ik doe met nog 11 andere bloggers mee aan The Ultimate Fashion Challenge van winkelcentrum Stadshart. Maandelijks strijden drie bloggers tegen elkaar. Onder een bepaald thema zoeken zij een outfit bij elkaar waar hun volgers op moeten stemmen. Degene met de meeste stemmen wint! Volgende week vertel ik jullie snel meer hierover. Deze accessoires draag ik. 

Veel werk- en schooldingen deze week, zoals je ziet! Volgende week is gelukkig een stuk rustiger. Ik werk vier dagen en vertrek donderdagavond naar Nieuwegein om daar eindelijk mijn Duitse en Belgische vriendinnetjes uit Istanbul weer te zien, daar heb ik zoveel zin in!

10 opmerkingen:

 1. Leuk om te zien! Wat fijn dat je scriptie is ingeleverd!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke foto's. Spannend zeg van je scriptie !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke foto's weer! Heerlijk ook dat eten yumm.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Kost je wat moeite maar dan is je scriptie af! Ik ben eigenlijk best wel benieuwd naar dat boekje over Instagram :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jaaaaaaaaaaaa! Eindelijk je scriptie af! Wat een opluchting moet dat zijn zeg. Ik kan ook niet wachten (alhoewel ik nog moet beginnen, maar dat ter zijde haha!)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat fijn dat je scriptie in is geleverd, dat scheelt heeeel veel stress!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke diary weer :)
  Vind het tof dat je een Instagram account mag bijhouden, ben wel erg benieuwd naar dat boek. Misschien moet ik die ook eens aanschaffen :) Heb je veel aan het boek?
  Liefs, Susan

  BeantwoordenVerwijderen