E.L.F. Beautifully Bare Blending Brush (nieuw!)


Ik ben altijd op zoek naar de beste budgetkwasten. Make-upkwasten zijn al snel een dure investering en eerlijk? Ik vind het echt onzin om €30 voor een kwast neer te leggen. Ik zoek liever een goedkoper alternatief! Zo gebruik ik al jaren de kwasten van eBay en heb ik onlangs deze fijne kwasten van Essence aan mijn kwastencollectie toegevoegd.E.L.F. heeft sinds deze week een nieuwe kwast in haar assortiment: de Beautifully Bare Blending Brush. Dit is wat E.L.F. zegt over haar nieuwe kwast:

"Deze antibacteriële professionele kwast van synthetische haartjes kan worden gebruikt met droge of vloeibare producten. De unieke vorm maakt het mogelijk om make-up egaal aan te brengen voor een gelijkmatig effect."

Waar je bij veel andere merken voor elk apart onderdeel een andere kwast nodig hebt (foundation, poeder, blush...) zou je deze kwast voor alles kunnen gebruiken. Ideaal!
Toen ik de vorm van de kwast zag, wist ik direct waar ik hem voor ging gebruiken: shapen! De kwast heeft daar namelijk precies de goede vorm voor.
De kwast heeft precies de goede vorm om de bronzer onder mijn jukbeenderen aan te brengen. Ik ben zelf niet zo'n fan van overdreven shapen, ik houd het liever natuurlijk. Daarvoor heb ik een hele fijne bronzer gevonden: deze is van het Duitse merk P2 en heb ik in Turkije gekocht. Helaas is hij niet verkrijgbaar in Nederland, maar er zijn genoeg lichte bronzers te vinden die perfect zijn voor lichte huidjes.

zonder bronzer/blush   -   de kwast in actie!   -   met bronzer en blush

Mijn gezicht is van zichzelf heel wit en ik heb echt bronzer en blush nodig om wat kleur en vorm in mijn gezicht te brengen. De haartjes van de kwast lijken op de foto heel stug, maar gelukkig zijn ze lekker zacht. Doordat ze zo dicht op elkaar zitten, kun je de bronzer heel precies aanbrengen. De kwast gebruik ik daarna ook om blush aan te brengen. Je kunt wel zien wat een verschil het geeft nadat ik bronzer en blush heb aangebracht!


Mijn "full face" make-up. Hier kun je goed zien dat de bronzer en blush meer dimensie en kleur aan mijn gezicht geven. 


Ik ben erg tevreden over deze kwast. Ik vind het een groot pluspunt dat deze kwast multifunctioneel is: je kunt hem voor zowel je foundation en poeder als bronzer en blush gebruiken. Persoonlijk vind ik hem het fijnst voor blush en bronzer. Je betaalt €8 voor de Beautifully Bare Blending Brush - wat ik nog best een hoog bedrag vind voor een budgetmerk als E.L.F. Het feit dat het echt een fijne en kwalitatief goede kwast is die je voor meerdere onderdelen van je make-uproutine kunt gebruiken, maakt het goed.

Je vindt de Beautifully Bare Blending Brush voor €8 in de webshop van E.L.F.

Heb jij al wel eens een kwast gebruikt van E.L.F.? En waarvoor zou jij deze kwast gebruiken? 

10 opmerkingen:

 1. Ahh, ik HOU van E.L.F. kwasten! Vind ze stuk voor stuk geweldig, en ik zou er héél veel geld aan kunnen geven. Zo zacht en kwalitatief en goed van vorm <3 Dit exemplaar lijkt me erg handig, voor als je subtiel wil shapen zoals jij hebt gedaan! Zelf zie ik liever een nét iets opvallendere streep bronzer, maar het is ook wel leuk zo! X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die full face foto is echt geweldig mooi <3
  Liefs, Susan

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik doe zo goed als alles zonder kwasten, behalve blush/bronzer. Misschien moet ik maar een nieuwe aanschaffen want die ik gebruik is echt al 100 jaar oud. Wat een supermooie full face foto :D ik zie een nieuwe profielfoto <3.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh ik heb eigenlijk nog nooit een ELF product of kwast gebruikt, maar het ziet er goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie kwast zeg. Hij lijkt me echt super fijn. Wat zit je makeup trouwens mooi op de foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die ziet er heel goed uit, ben best benieuwd geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Klinkt goed, maar alsnog is €8,- dan nog wel veel voor een budgetmerk. Ik zag trouwens dat je in je intro Essence noemde ipv ELF, was dat de bedoeling, of...? hihi.

  BeantwoordenVerwijderen