Essence Happy Girls are Pretty lipsticks - limited editionVolgens mij kan ik mijn blog inmiddels wel gaan omdopen tot een "lipstick blog". Ik betrap mezelf er nét iets te vaak op dat er alweer een lipstickartikeltje online komt. Ook wanneer er een nieuwe make-upcollectie in de winkel ligt, storm ik als eerste op de lipsticks af. Ach, jullie vinden het volgens mij niet erg, want de artikelen worden goed gelezen! Bovendien ben ik nu eenmaal een lipsticklover en mijn liefde voor lipsticks deel ik maar al te graag met jullie.

Op dit moment ligt de limited edition Happy Girls are Pretty collectie van Essence in de winkels. Je snapt het, toen ik het persbericht kreeg en zag dat er nieuwe lipsticks in de collectie zaten, werd ik meteen dolgelukkig. Zodra ik de kans had, racete ik naar het Kruidvat om daar deze nieuwe lipsticks in mijn armen te sluiten. Beide kleuren nam ik mee, om ze nu te testen en aan jullie te laten zien!


De Happy Girls are Pretty collectie is er eentje voor de echte meiden onder ons: veel roze, hartjes en schattige producten. Over de blushes en oogschaduwpalettes uit de collectie heb ik niet veel goeds gehoord en daarom besloot ik deze lekker in de winkel te laten liggen. De sheer lipbalms daarentegen zagen er érg interessant uit en omdat ik er nog niet veel over heb gelezen op andere blogs, wilde ik ze graag op mijn blog laten zien.

Er zitten twee sheer lipbalms in het assortiment:

• 01 Pretty You!
• 02 Live, Laugh, Love and Repeat
01 Pretty You! is een prachtige bordeaux/cherry kleur met warme ondertoon. De kleur van mijn eigen lippen komt dicht in de buurt van die van Pretty You, maar is net iets lichter. 
Ondanks dat het een lipbalm is, valt de intensiteit van de lipbalm niet tegen. In tegendeel, die is ontzettend goed! Oké, hij is niet zo dekkend als één van de andere lipsticks uit het assortiment van Essence, maar toch zeker dekkend genoeg om bij een volwaardige lipstick in de buurt te komen.


02 Live, Laugh, Love and Repeat (leuke naam!) is ook al zo'n mooi kleurtje. Een stuk lichter en rozer dan Pretty You, maar minstens net zo mooi. Een kleurtje die je elke dag zou willen dragen.
Ook de intensiteit van deze kleur is weer goed. De lipstick is lekker romig en brengt makkelijk aan op mijn lippen. Je moet van glans houden, want dat bevatten deze lipbalms zeker.

Beide kleuren vind ik ontzettend mooi, een favoriet kiezen is veel te lastig...


Wat een verrassing, deze sheer lipbalms uit de Happy Girls are Pretty collectie van Essence. Na de tegenvallende reviews over de overige producten uit deze collectie, had ik niet veel goeds verwacht. Toch komen deze lipbalms erg dicht in de buurt van een echte lipsticks: ze zijn romig, intens van kleur en blijven lang op je lippen zitten. Wat mij betreft een echte aanrader!

Je vindt de Essence sheer lipbalms (€2,39- een koopje!) én de gehele Happy Girls Are Pretty limited collectie nú bij Kruidvat en Trekpleister in de winkel.

16 opmerkingen:

 1. wauw niet verwacht dat ze zo mooi waren!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou joh, ik had echt niet verwacht dat hier zoveel kleur vanaf zou komen! Echt wel mooi :D. Vooral Pretty You. Staat you ook pretty ;).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha, een lipstickverslaving is hélemaal geen probleem! Ik lees er graag over, en zeker als je zo'n budget toppers aanraadt ;)! De eerste kleur die je showt vind ik echt ontzéttend leuk, heel erg mooi. En ik hou van dat 'sheer' effect, al zien ze er inderdaad best goed gepigmenteerd uit! X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wauw, ik vind ze allebei erg mooi. Lieve zachte kleurtjes die perfect zijn voor de herfst <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijne review! Ik vind ze heel mooi! Zelf heb ik er twee uit vorige collecties waar ik heel blij mee ben!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik zag deze lipsticks ook al bij de Kruidvat en vond ze er erg goed uitzien. Toch twijfelde ik, maar na het zien van de kleurtjes op jouw lippen ga ik ze toch maar denk ik aanschaffen :P

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jij kan ook elke kleur hebben Nicole! Vind het onderste zachte kleurtje het mooiste!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. die donkere staat je echt stunning, mooi voor het najaar :D

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ze zijn zeker wel leuk, maar heel subtiel dat wel :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Deze kleurtjes zijn zo mooi! Ik heb ze ook allebei. Echt fantastische producten.

  BeantwoordenVerwijderen