Photo Diary #38 | La Cubanita, blogdagje & verongelukte cactus - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Photo Diary #38 | La Cubanita, blogdagje & verongelukte cactusWat een drukke week was dit! Naast vier dagen stage lopen, één dag bloggen en elke avond iets te doen, was ik wel toe aan weekend. Gelukkig was mijn week bijna alleen maar gevuld met leuke dingen: ik ging uit eten bij La Cubanita, ik sprak af met Rianne met wie ik in Istanbul heb gestudeerd en speelde Kolonisten. Daarnaast moest ik ook afscheid nemen van mijn lieve vriendinnetje Sarah die voor een half jaar naar Engeland gaat. Kijk je mee naar mijn week?


Op zaterdag ga ik uit eten met mijn ouders en zusje. Mijn zusje trakteert, omdat ze (inmiddels alweer dik een half jaar geleden) haar rijbewijs haalde. We gaan uit eten bij La Cubanita, waar ik afgelopen maand al twee keer geweest ben.


We proberen weer zoveel lekkere dingen! Deze bacon en champignons vind ik heerlijk.


Na het etentje ga ik met mijn ouders nog even naar het Museumplein in Ede voor de afsluiting van de Heideweek. O'G3NE treedt op en ik wilde ze altijd al een keer live zien. Ik vind hun muziek leuk, maar ergerde me een beetje aan de "show" die ze geven...


Zoals je ziet, vinden mijn ouders het ook heel erg leuk.


Op zondag moet ik er helaas echt aan toe geven: ik ben ziek. Tim is ook ziek en nadat we uit de kerk kwamen, brengen we de rest van de dag in bed door en kijken we Flikken Maastricht. Aan het einde van de dag willen we toch nog wel even een frisse neus halen en gaan we schommelen in de speeltuin. En van de glijbaan af.


Maandag weer een dagje werken op kantoor, inclusief taart! Een collega is jarig en trakteert op appeltaart. Dat vind ik heel erg vervelend natuurlijk...:-)


Op dinsdagavond spreek ik af met Rianne. Eind januari ging ik met haar naar Istanbul om daar een half jaar te studeren. Tijdens onze studietijd in Istanbul spraken we elkaar dagelijks en nu zien we elkaar nog maar heel weinig. Jammer, maar áls we elkaar zien, is het altijd weer gezellig. We kletsen bij in de Premier, een gezellig café in Ede.


Tim stuurt foto's door met "fijne dingen voor autisten". Deze perfect ronde sneeuwbal vind ik in ieder geval heel erg fijn!


Tim is deze week begonnen met zijn stage bij BAM, een bouwbedrijf. Daar is hij verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding en als hij zulk soort foto's door stuurt, ben ik blij dat ik maar "gewoon" marketing doe.


Woensdag is mijn blogdagje, wat echt een hele fijne "pauze" is van mijn stageweek. Ik heb een doos vol met producten die nog gereviewd moeten worden! Ik ga eerst aan de slag met het CATRICE Chocolate Nudes palette, waar je de review al van hebt kunnen lezen.


Ook fotografeer ik kleding voor een shoplog. Tijdens mijn fotosessie stoot ik per ongeluk mijn cactus om die helemaal afbreekt. Ik gooi hem weg, maar krijg op Instagram allemaal verontwaardigde reacties. Blijkbaar groeit zo'n ding gewoon weer aan, maar mijn cactus ligt inmiddels al in de kliko.


Aan het einde van de middag kijk ik - na een hele productieve blogdag - de nieuwe aflevering van Awkward, mijn favoriete serie! Zó jammer dat dit het laatste seizoen is, maar ik hoop nog steeds dat Jenna en Mattie bij elkaar komen.


Ik krul weer eens de voorste plukken van mijn haar. Mijn haar zit dan direct een stuk beter, alleen is het zo slecht om continu je haar te krullen of te stijlen...


Stijn heeft Tim en mij uitgenodigd om bij hem thuis te komen eten, gezellig! We eten eerst courgettesoep...


... en daarna een pastei met kip, dille, bieslook en feta. Lekker!


We sluiten de avond af met - natuurlijk - een potje Kolonisten waar ik - natuurlijk - weer verlies.


Na mijn werk plof ik donderdag op de bank om de nieuwe Libelle te lezen. Oké, misschien een blad voor oude vrouwen, maar ik vind hem leuk!


Na het eten direct door naar Sarah die de volgende dag voor een half jaar naar Engeland vertrekt. Boehoeee, niet leuk! Ik ga d'r missen.


Terwijl Sarah nog haar laatste spullen inpakt, speel ik nog een potje Kolonisten met Tim, Stijn en Anmara. Dit keer wint Tim een keer niet en dan ben ik al lang gelukkig. Uiteraard verlies ik, maar daar ben ik inmiddels al lang aan gewend.


Bij thuiskomst ligt er een leuk pakketje op me te wachten met de nieuwe make-upproducten van E.L.F. Binnenkort kun je een review verwachten op mijn blog van de producten!


Vrijdag is mijn enige vrije avond van de week en die benut ik optimaal. Ik ruim mijn kamer op, steek kaarsjes aan, speel gitaar en richt mijn blogkalender voor de maand september in.


Daarna haal ik mijn zusje op van het station, die sinds kort op kamers in Maastricht woont. In het weekend is ze gezellig thuis en dat vind ik stiekem toch wel heel fijn!


Daarna kijk ik Flikken Maastricht met mijn zusje, zó'n leuk programma!


Ook K3 zoekt K3 op TV en als echte diehard K3-fan moet ik dat natuurlijk kijken, onder het genot van chips en kaas en komkommer, lekker!

Dat was mijn drukke week, wél vol met leuke dingen! Vandaag ben ik bij Tim en vanavond hebben we een worshipavond van onze kerk. Morgen begin ik weer met stage en de rest van de week heb ik - tot aan het weekend - nog niets gepland, lekker! Ik wens jullie allemaal een fijne week!

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

9 opmerkingen:

 1. Leuke week! Flikken Maastricht is zo'n leuke serie!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke week had je! Geniet van je weekend :)
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lekker druk weekje, maar genoeg leuks tussendoor. :) Ik keek een tijdje terug ook áltijd Awkward, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat ene leuke foto's allemaal! Balen dat je ziek was; het heerst geloof ik echt!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Libelle is een onwijs leuk tijdschrift, wat ik ook altijd lees wanneer mijn moeder het gelezen heeft haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Beterschap alvast! En ik moet eerlijk zeggen dat ik ook niet helemaal snap dat je de cactus meteen had weggegooid haha, je gooit bloemen toch ook niet meteen allemaal weg als er 1tje geknakt is hahaha.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke diary en ik wist niet dat awkward weer begonnen was, leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Haha :-D, ik vind Libelle stiekem ook wel leuk (en ik ben nu toch ook niet zo oud: 27), niets van aantrekken dus!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Een hele leuke diary weer.

  BeantwoordenVerwijderen