CATRICE Chocolate Nudes Eyeshadow palette - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

CATRICE Chocolate Nudes Eyeshadow paletteIk ben dol op de palettes van CATRICE: ze bevatten zes kleuren die mooi bij elkaar passen, zijn compact en over de pigmentatie ben ik in het algemeen tevreden. Een nieuwe Fall/Winter collectie betekent ook een nieuw palette; het Chocolade Nudes Eyeshadow palette. Ik nam hem mee naar huis en test hem vandaag!

Naast het Absolue Rose palette en Ultimate Nude palette is dit het derde palette van CATRICE in mijn collectie. Die eerstgenoemde gebruik ik veel en graag, dus ik was erg enthousiast toen er weer een nieuw palette in de nieuwe collectie zat!Het palette heeft - zoals we gewend zijn bij de palettes van CATRICE - zes verschillende kleuren. Zoals de naam al zegt, allemaal "chocoladetinten":

     ⦁ Een lichte, glanzende champagnekleur
     ⦁ Een matte, witgele higlighter
     ⦁ Een matte, taupe kleur
     ⦁ Een matte, donkerbruine kleur met subtiele glitters
     ⦁ Een glanzende bruine kleur
     ⦁ Een donkere, matte kleur met warme ondertoon

Opvallend veel matte kleuren dit keer, go CATRICE! Budget palettes met goed gepigmenteerde matte kleuren zijn schaars, des te leuker dat CATRICE écht luistert naar de doelgroep en nu met een palette met veel matte kleuren komt.


De pigmentatie van de oogschaduws verschilt per kleur. Zo hebben vooral de middelste vier kleuren een prima pigmentatie, zowel de lichtglanzende champagne kleur als de donkerste matte kleur vallen me tegen qua pigmentatie. 


Tijd om een look te maken met het palette! Ik breng eerst wat oogschaduwbasis aan zodat de intensiteit van de kleuren versterkt en de oogschaduw de hele dag mooi blijft zitten. Op mijn bewegend ooglid breng ik de glanzende bruine kleur aan. In de binnenste ooghoeken de lichte, glanzende champagnekleur als highlighter. In mijn arcadeboog gebruik ik de matte, donkerbruine kleur met subtiele glitters en de donkerste matte kleur breng ik met een schuin afgesneden kwastje aan onder mijn oog. De look maak ik af met een winged eyeliner, een subtiele blush en een nude lipstick. Een simpele look met prachtige chocoladekleurtjes. Ik ben fan!

Je vindt het CATRICE Chocolade Nudes palette voor €4,99 bij Kruidvat en Trekpleister. Wat is jouw favoriete CATRICE palette?

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

7 opmerkingen:

 1. Ziet er goed uit! Leuke en duidelijke review!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er wel leuk uit! Ik heb het nude palette uit deze reeks, die inmiddels niet meer verkrijgbaar is. Ik pak hem gewoon nooit. Ik weet ook niet waarom, maar het spreekt me gewoon niet zo aan en heb super veel andere paletten die ik wel echt top vind..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind dit een hele mooie palette, zelf koop ik het niet omdat ik super veel van deze kleurtjes heb

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zelf heb ik deze kleurtjes al genoeg maar het palette ziet er inderdaad goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Anoniem4.9.15

  Ik vind het echt een super mooi palette. Echt een onwijs mooie look!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuk en mooi palette! Ik ga zeker eens kijken bij het Catrice schap!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi is deze! Ik heb (net als een paar anderen zie ik) al genoeg van dit soort kleurtjes, maar anders had ik hem zeker gekocht

  BeantwoordenVerwijderen