Photo Diary #33 | Zwaaien met een vlag om 4 uur 's nachts, huilen bij een kinderfilm en kleding ruilen - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Photo Diary #33 | Zwaaien met een vlag om 4 uur 's nachts, huilen bij een kinderfilm en kleding ruilen


Waar ik verwachtte dat ik afgelopen week helemaal alleen thuis zou zijn (ouders op vakantie, zusje in Frankrijk, al mijn vrienden en vriendinnen verspreid over de hele wereld), ben ik bijna geen moment alleen geweest. Er waren verrassend genoeg nog heel veel vrienden die helemaal niet op vakantie gingen en dus gewoon leuke dingen wilde doen! Ook heb ik gewerkt op kantoor, veel geblogd en gaat mijn scriptie ook de goede kant op. Ik heb me zeker niet verveeld afgelopen week, kijk je mee naar mijn gezellige week?

Op zaterdag krulde ik mijn haar weer eens! Ik krul dan alleen de voorste plukken, maar het ziet er meteen een stuk volumineuzer uit dan dat hangende, slappe haar.


's Avonds ging ik naar Elsa, een vriendin van mijn middelbare school. Daar hield ik met nog drie andere meiden een kledingruilparty. Ik vertelde je er al meer over in mijn artikel van afgelopen week, waar ik ook mijn aanwinsten (maar liefst 12 kledingstukken!) liet zien!


Dit was mijn kraampje met kledingstukken!


Op zondag trok ik direct één van mijn aanwinsten van de kledingruilparty aan: dit leuke zwart-witte rokje met strikken. Ik vind hem echt super leuk!


In de auto op weg naar oma, ik ging samen met papa en mama even op bezoek.

Dit is mijn oma! Ze is 82 jaar en kreeg voor haar 80e verjaardag een tablet cadeau. Sindsdien is ze de meest trouwe lezer van mijn blog. Ze lees altijd mijn Photo Diaries dus oma, als u dit leest: wat leuk dat u altijd mijn blog bekijkt!


Oma heeft net twee nieuwe kittens gekregen, die het hele erf over renden. Moeilijk dus om ze goed op beeld vast te leggen, maar schattig zijn ze wel!


Ik verbaas me er elke keer over hoe mooi groen Nederland is. Na vijf maanden in Istanbul te hebben gewoond waar je alleen maar flats en wolkenkrabbers ziet, ga je de mooie natuur van Nederland echt wel waarderen.


Ik kocht nieuwe hakken bij de V&D, die ik eerst terug wilde brengen, maar ik besloot ze toch maar te houden. Ze lopen namelijk zó ontzettend lekker en ik vind ze heel erg leuk. Toen ik een jaar of veertien was en mijn eerste paar hakken kocht, meetten ik en mijn vriendinnen altijd hoe hoog je hak was. Het ging er dan natuurlijk om wie de hoogste hak had, haha!


De rest van de dag heb ik een heerlijk relaxte zondag gehad. 's Avonds in bed keek ik de film Mees Kees. Ja, een kinderfilm, maar stiekem een hele leuke film!


Mijn lieve zusje is alweer bijna vier weken in Frankrijk om daar op een camping te werken. Nog twee weken te gaan en dan kan ik haar weer platknuffelen (en niet het fotolijstje met onze foto daarin).


Ik fotografeerde maandag nog wat outfits voor het artikel die dinsdag online ging.


Mijn ouders zouden maandag eigenlijk op vakantie gaan, maar zondagavond laat kwamen ze erachter dat ze verkeerd hebben geboekt. Ze hadden per ongeluk twee hotels op dezelfde data later in die week geboekt en voor de eerste paar dagen hadden ze geen hotel. Oeps! Ze bleven dus nog een dagje extra thuis en 's avonds kookte ik voor ze.


Ik maakte rijst met saté, ketjap, boontjes en katjang pedis. Zo lekker! Het recept heb je al kunnen lezen op mijn blog.


Ik moest stiekem wel een beetje lachen om deze behind the scenes foto. Je moet wat over hebben voor een mooie foto, niet waar? Ik zette mijn bord met eten op de grond (want ik vind onze houten vloer zo'n mooie ondergrond) en ging daarna op een stoel staan om te fotograferen. Natuurlijk kwam er op dat moment net iemand wat ophalen via Marktplaats, die ook wel zal hebben gedacht: wat is hier aan de hand?


's Avonds keek ik met mama de nieuwe quiz Pointless met Lucille Werner. Best een grappig concept, maar toch kan ik er geen geduld voor opbrengen om lang een televisieprogramma te kijken.


Nog even gezond snacken met een handje walnoten, lekker!


's Avonds werkte ik tot na middernacht nog aan mijn blog. Ik heb een nieuw favoriet hoekje ontdekt in mijn kamer: ik zet mijn luie stoel aan de achterkant van het bed en mijn laptop op het bed. Totaal niet goed voor mijn rug, maar het zit wel heel erg lekker.


Op dinsdag werkte ik een dagje op kantoor. Wat een slecht weer was het! Ik heb de hele dag met een sjaal om gezeten, want het was ook hartstikke koud.


's Avonds ging ik naar mijn beste vriendinnetje uit de kerk: Sarah! We schelen drie jaar, maar daar merken we eigenlijk niets van. Ze werd 18 jaar en dat moest natuurlijk gevierd worden.


Zo spontaan als we zijn, besloot Saar bij mij te komen slapen. Gezellig! We hebben tot half vijf 's nachts allebei de delen van de Kameleon gekeken, wat een jeugdsentiment!


En om vier uur 's nachts besloot ik nog even met een vlag te zwaaien. Dat had een goede reden, hoor. Ken je de app Happening? Het is een app die je met een groep vrienden speelt. Eén van de onderdelen is de Photo Hunt waarbij je een opdracht krijgt om een foto te maken. Degene die als eerste de foto maakt, krijgt 10 punten, degene daarna 2 punten. Eén van de opdrachten was het zwaaien met een full size flag. Nou, dan doen we dat toch even?!


De volgende ochtend moest ik alweer vroeg opstaan omdat ik een afspraak had bij de kapper. Dat viel me wel even zwaar en dat zie je ook wel aan de gigantische wallen onder mijn ogen. Ik heb gewoon de puntjes laten knippen en de kapper krulde nog even mijn voorste plukken. Mijn haar is weer wat korter en gezonder en ik kan er weer twee maanden tegenaan!


Toen ik terugkwam, lag Saar nog te slapen. Daarna hebben we samen ontbeten/geluncht.


We gingen even boodschappen doen om een stroopwafelcake te bakken. Hmmmm, goed gelukt!


's Middags hadden we namelijk een high tea met alle vrouwen van de jeugdgroep uit de kerk. Het was zó gezellig en er was zoveel lekkers.


Op donderdag kreeg ik een leuk kaartje van mijn ouders, die twee dagen in Zuid-Limburg verbleven. Nu zijn ze inmiddels alweer doorgereisd naar Duitsland.


Ik trakteerde mezelf met een luxe lunch: een couscous salade met rucola, avocado, gerookte kipfilet, cashewnoten, gele paprika en komkommer. Zó lekker! Daarbij las ik de Libelle, mijn moeder heeft er een abonnement op, maar ik heb het blad altijd eerder uit dan zij.


's Avonds kwamen wat vrienden van de middelbare school eten, gezellig!


Daarna werkte ik nog een avondje aan mijn scriptie en heb ik lekker getekend in mijn schetsboek. Ik vind tekenen ineens weer helemaal leuk!


Op vrijdag werkte ik ook een dagje op kantoor en gaven we het hele kantoor een make-over. Prima besteding van de laatste werkdag van de week!


's Avonds had ik geen zin om uitgebreid te koken en maakte ik heel simpel noedels klaar. Ondertussen keek ik de film De Groeten van Mike (jawel, de vierde kinderfilm deze week) waarbij ik echt keihard heb gehuild. Een hele mooie, ontroerende film.

Komende week ben ik ook nog alleen thuis! Gelukkig zijn er nog genoeg vrienden en vriendinnen die dus ook niet op vakantie zijn, dus ik hoef me zeker niet te vervelen. Bovendien moet ik ook mijn scriptie afronden, ik hoop dat ik aan het einde van de week kan zeggen dat hij helemaal klaar is. Hoe fijn zou dat zijn?! En morgen wordt het 33 graden! Ik ga de hele dag bruin bakken in de tuin, heerlijk! Hebben jullie nog leuke plannen deze week?

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

9 opmerkingen:

 1. Klinkt als een hele fijne week... Ik heb NU zin in stroopwafels door jouw stroofwafelcake

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een heerlijke foto's! Ik moest wel lachen om de behind the scenes foto van het eten haha, zo herkenbaar! Succes met je scriptie deze week, ik duik morgen ook lekker even het zonnetje in!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke foto's allemaal! Herkenbaar die foto setting met het eten, zo ziet het er bij mij ook vaak uit in huis :'). Wat veel gezellige dingen heb je gedaan! Die high tea ziet er heerlijk uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke foto's en leuke week!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha, ik vind kinderfilms stiekem ook wel eens leuk om te kijken! De high tea ziet er overigens mega lekker uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Stroopwafelcake?! :D Ja, die ga ik volgend weekend bakken!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke foto's! Kinderfilms blijven leuk, vooral die van Disney hihi. En ik gebruik de app Happening ook met mijn vriendinnen, hilarisch!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Anoniem2.8.15

  Oh wat een leuke week. Super om te zien dat ik niet de enige ben die gekke dingen doet voor de perfecte foto te verkrijgen ��

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Marlinde5.8.15

  Ik mis jou ooook! Zo leuke foto van ons samen :)

  BeantwoordenVerwijderen