Deze week: Back to School week op The Budget Life

 
Sommigen van jullie hebben nog een week (of zelfs twee weken!) zomervakantie voor de boeg, anderen beginnen vandaag al aan hun nieuwe schooljaar. Misschien begin je vandaag wel in de eerste klas van de middelbare school, ga je je examenjaar in, begin je aan een nieuwe studie of ga je zelfs een master doen. Of je nu twaalf of vijfentwintig bent, een nieuw schooljaar is altijd leuk én spannend. Ik hoop in november af te studeren als communicatieprofessional en officieel zit ik dus ook nog op school.

De eerste schoolweek vind ik dan ook altijd één van de leukste: je ziet al je vrienden weer, kunt je nieuwe schriften gebruiken en krijgt weer allerlei nieuwe vakken en docenten. Om deze eerste schoolweek éxtra leuk te maken en je helemaal klaar te stomen voor het nieuwe schooljaar, is het deze week Back to School week op The Budget Life. Gedurende zeven dagen lang komt er elke dag een artikel online die in het Back to School. Om je alvast een sneak peak te geven:

     • Morgen: een hele toffe winactie met schoolspullen (o.a. het schrift dat ik op de foto's laat zien!)  
     • Back to school make-up look met alleen maar budgetproducten
     • DIY: je eigen schoolagenda

Dat... en natuurlijk nog veel meer!


Ben je benieuwd? Volg mij dan op Bloglovin', Twitter of Facebook om als eerste op de hoogte te zijn van een nieuw Back to School artikel.

Ik ben benieuwd: hoe ziet jouw komende schooljaar eruit? Of ga je niet (meer) naar school?

9 opmerkingen:

 1. Leuk idee.. Ben benieuwd naar de artikelen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ben benieuwd naar de artikelen! Dit jaar beginnen met studeren

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk, ik ben benieuwd naar je artikelen! Ik begin in september aan het 2e jaar van mijn studie Social Work, heel veel zin in!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk! Ik heb heel veel zin om de back to school artikelen te lezen! Zou je misschien een artikel willen maken over plannen/organiseren/etc? Ook al weet ik al hoe ik dit jaar (beter) ga plannen, vind ik het altijd heel leuk en handig om te zien hoe anderen plannen :)

  Liefs,
  Eva

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hi Eva! Toevallig heb ik al een artikel over plannen op de planning staan, ik ben heel benieuwd wat je van mijn tips vindt en hoe je zelf beter gaat plannen! Liefs, Nicole

   Verwijderen
  2. Leuk! Ik ben benieuwd naar je plan-artikel! En naar de rest van je artikelen natuurlijk :) Vandaag heb ik mijn eigen tips op mijn blog gedeeld, misschien heb je er wat aan.

   Liefs,
   Eva

   Verwijderen
 5. Ik kan niet wachten!
  Ikzelf heb nog twee weken vakantie, maar vind het niet erg om al wat in gedompeld te worden in het nieuwe schooljaar (:

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik begin volgende week met mijn examen jaar, spannend dus!

  BeantwoordenVerwijderen