Photo Diary #35 | Vakantie in eigen huis en tuin


Oké, dat was 'm dan: mijn allerlaatste échte "zomaar" vakantieweekje OOIT. Wat gek! Ik heb hem helemaal volgepland en een heleboel leuke dingen gedaan. Vakantie in eigen huis en tuin, zeg maar. Tja, je moet wat als je niet op vakantie gaat, toch? Ik ging lekker uit eten, kookte veel en moest aan het eind van de week toch écht weer naar kantoor. En oh ja, ik heb een heel leuk nieuwtje op het gebied van de liefde... Lees snel verder!


Zaterdag ben ik de hele dag druk bezig met het huis schoonmaken. Mijn ouders komen morgen namelijk terug van vakantie en na twee weken alleen thuis te zijn geweest, lijkt het wel alsof er een bom is ontploft in huis. Na een dag schoonmaken (en van de trap te zijn gevallen, au!) trakteer ik mezelf op een mini magnum.


Tijdens het opruimen van mijn kamer kom ik deze oude foto van mijzelf tegen. Vinden jullie mij niet onwijs cool als 5-jarige piraat? 


Op zondag komen mijn ouders weer terug van hun vakantie in Duitsland. Ik zet een verwenpakket met snacks op tafel voor wanneer ze thuis kwamen inclusief een bos bloemen.


Op maandag ben ik bij Tim want hij is jarig! Je hebt hem misschien al wel eens vaker in mijn Photo Diary voorbij zien komen en sinds kort mag ik hem officieel mijn vriend noemen. Hoe leuk! Het lijkt wel alsof de stelletjes uit de lucht vallen. In onze vriendengroep zijn er de afgelopen tijd al heel wat meer stelletjes gevormd. Love is in the air!


Ik haalde wat boodschappen voor een lekkere lunch en liggen de hele middag in de tuin.


Daar krijgen we non-stop gezelschap van deze kat die de hele tijd om ons heen loopt.


's Avonds komen wat vrienden langs en Tim en ik koken: drie soorten krokante kip (ik ben gek op kip!), broccoli en gekruide aardappeltjes.


Op dinsdag ga ik met mijn moeder en Tim even langs mijn oma. Ze heeft last van haar knie en is daarom aan huis gebonden. We doen even boodschappen en brengen die langs bij mijn oma.

Mijn oma heeft jarenlang kippen gehad, maar nu is er nog maar één over. Deze huiskip legt al lang geen eieren meer maar huppelt lekker vrij rond. Hij eet alles, inclusief koekjes die mijn oma hem voert.


's Avonds koken we voor mijn ouders: rijst met kipfilet, groenten en kerrie. Super makkelijk én super lekker!


Woensdag hebben we een lekker lui dagje. Tim slaapt 's ochtends uit en ik werk alvast aan mijn blog. Daarna lunchen we in de tuin want het is heerlijk weer!


's Avonds gaan we uit eten bij La Cubanita in Ede. Ik wilde altijd al een keertje eten bij La Cubanita en nu was het eindelijk zover. We hebben er bijna drie uur gezeten en het was heerlijk!


Na vier dagen "vakantie in eigen huis en tuin", is het donderdag tijd om weer aan het werk te gaan. Ik werk een dagje op kantoor in Veenendaal.


Vrijdagochtend heb ik een vergadering van mijn werk in het van der Valk hotel in Veenendaal. Het hotel is net nieuw en het is er ZO MOOI! We brengen een ochtend door in deze fancy vergaderruimte inclusief hele lekkere stoelen...


... én taartjes. Wat blijkt? Eén van mijn vrienden heeft deze gemaakt, hij werkt bij een bakkerij. Hoe toevallig? De hele ochtend overleggen we over de strategie van ons bedrijf. Volgens mijn moeder word ik net een echte kantoor miep.


Daarna gaan we lunchen bij Zimpel, een super leuk lunchtentje in Veenendaal waar je een soort tapas lunch kunt eten. Je bestelt vier kleine gerechtjes en je bent ongeveer €10 tot €12 per persoon kwijt. En ik kan je vertellen: aan die vier gerechten heb je meer dan genoeg! Ik at kerriesoep met kokos, crème fraîche en bosuitjes, gekruide friet, een wrap met kip, ui en paprika en een boerenomelet.


Gezellig met mijn collega's! We hebben echt een onwijs leuk team. Zie je die knappe man daar helemaal op rechts? Dat is Tobias en hij is vrijgezel! Je mag hem altijd een berichtje sturen via Twitter, vindt 'ie leuk!


Jeeeej, na zes weken gewerkt te hebben op een camping in Frankrijk is mijn zusje eindelijk weer thuis. Wat heb ik haar gemist! Ze bracht super leuke cadeautjes mee: drie kaartjes én een vintage looking dienblaadje. Ik ben dol op zulk soort interieuritems!


Op zaterdag sta ik vroeg op om aan mijn blog te werken. Aangezien volgende week mijn eerste stageweek begint, kan ik alleen in het weekend aan mijn blog werken (en 's avonds doordeweeks natuurlijk!). Volgende week houd ik een themaweek op mijn blog, waar je vanmiddag meer over leest.

Deze week is weer voorbij gevlogen! Mijn allerlaatste zomaar vrije vakantieweek OOIT is voorbij. Morgen begin ik met mijn afstudeerstage en daarna ga ik direct door met mijn full time baan. Dat betekent dat ik nooit meer zomaar een gratis zomervakantie van zes weken krijg. Ach, aan alles komt een eind, bij mij misschien een beetje vroeg, maar ik heb ontzettend veel zin om aan het werk te gaan! 

14 opmerkingen:

 1. Wat een heerlijke week. En wat leuk dat je een vriend hebt :-)!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Awh, wat leuk dat je een vriend hebt! Enneh, vergaderen in zo'n fancy zaal lijkt me ook geen probleem. Super mooi :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey, jij hebt nu ook Tim haha! Leuk hoor, heel veel geluk samen! La Cubanita is ontzettend lekker, één van mijn favo restaurants!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, het zal wel in de naam zitten, dat Tim een leuke man is! :D

   Verwijderen
 4. Wat leuk om te lezen en wat leuk dat je een vriend hebt! Succes met je afstudeerstage!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super leuke week. Heel veel geluk samen met Tim.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je hebt het overduidelijk naar je zin gehad! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Yay gefeliciteerd met je bf! Dat vind ik nou echt leuk voor je mop. Evenals dat je gewoon al een baan binnen hebt gesleept, doe je goed! Geniet nog even van je vakantie <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een heerlijke week zeg! & wat fijn dat je een vriend hebt! Veel geluk samen!
  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel veel succes met werken! En wat leuk dat je een vriend hebt, veel geluk :).

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Proficiat met je vriend! Leuk nieuws voor je :)
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuke update! En ach, je hebt geen 6 weken vakantie meer, maar wel genoeg andere voordelen die ook heel leuk zijn!

  BeantwoordenVerwijderen