CATRICE Better than false lashes volume mascara - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

CATRICE Better than false lashes volume mascaraMijn lievelingsmascara is al maanden de Multi Action mascara van Essence: de meest cheape mascara die je ooit hebt gezien (€2,59 per stuk) en eerlijk: ik heb nog nooit zo'n fijne mascara gehad. Tijdens de 1+1 gratis actie op alle make-up bij Kruidvat twee weken geleden had ik me dan ook voorgenomen om een flinke voorraad in te slaan voor de komende zestien jaar.

Toen ik bij het Essence schap aankwam, werd ik eerst euforisch en blij omdat ik zag dat de Multi Action mascara met 50% korting in de schappen lag. Met de geldende actie zou dat betekenen dat de mascara nog zo'n €0,64 zou kosten. Ja, echt! Mijn euforie veranderde snel in intens verdriet toen ik zag dat het vakje leeg was. Net als in de andere twee Kruidvat filialen waar ik daarna nog ben geweest. Wat blijkt? De Multi Action mascara gaat uit het assortiment.Hoe treurig het ook is, er zat niets anders op dan een nieuwe mascara kopen. Even slikken, want in jaren had ik niet zo'n fijne mascara gehad. De dure mascara's van L'Oréal en Maybelline laat ik links liggen, als echte budget lover ga ik natuurlijk gewoon voor een budget variant. Ik besloot de Better than false lashes volume mascara van CATRICE eens een kansje te wagen. Iets duurder dan de Multi Action mascara van CATRICE maar nog steeds mega cheap.

Wat een mooie, chique verpakking heeft de CATRICE Better than false lashes volume mascara. Je zou niet denken dat deze mascara nog geen €5 kost, maar toch is het echt zo.


Hoewel ik in de winkel eigenlijk altijd het borsteltje uitgebreid inspecteer, was ik dat bij deze mascara gewoon compleet vergeten. Ik denk dat het kwam door de adrenaline die door mijn lijf gierde van het vol stoppen van mijn mandje met goedkope make-up. Gelukkig valt het borsteltje niet tegen: ondanks dat het een groot borsteltje is, bevat hij genoeg kleine haartjes waardoor je minder snel klontjes krijgt.

Ik ben gezegend met lange wimpers die ik niet hoef te krullen. Maar toch, zo'n false lash effect die de mascara belooft, daar zeg ik geen "nee" tegen! De mascara belooft extra volume, lengte en een intense zwarte kleur aan mijn wimpers te geven. Nou, wat wens ik mezelf nog meer?


Ik ben oprecht héél erg verrast! Ik was een beetje sceptisch, omdat ik nog steeds treurde om het feit dat mijn favoriete mascara uit het assortiment gaat. Maar wát een resultaat geeft deze mascara: mijn wimpers zijn volumineuzer, lijken écht een stuk langer en zijn bovendien intens zwart. Nog een positief punt: geen klontjes te bekennen! Met een droog mascara borsteltje kam ik mijn wimpers nog door om een optimaal resultaat te bereiken. Ik ben fan!

De Better than false lashes volume mascara van CATRICE is wat mij betreft een absolute budget aanrader. Hij maakt je wimpers langer, zwarter en volumineuzer. Je vindt de mascara voor €4,59 bij Kruidvat en Trekpleister.

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

13 opmerkingen:

 1. Wauw, die moet ik ook maar eens proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het effect bijzonder goed voor een Catrice mascara! Ik hou deze zeker even in gedachten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er goed uit! Wat lullig dat juist je favoriete superbudget mascara uit het assortiment gaat! Maar bij dezen heb je dus al een vervanger, haha. Het borsteltje is altijd het eerste wat ik check, en dit is er exact eentje dat ik uit zou kiezen. Dus ik onthoud deze, want hij klinkt erg fijn! X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er goed uit! Grote borsteltjes werken alleen niet voor mij. Ik had eigenlijk nog nooit een echte budget mascara geprobeerd maar ga juist wel altijd voor L'orèal of Maybelline. Tijdens de Kruidvat actie besloot ik toch een gokje te wagen dus die mascara ga ik binnenkort ook testen. Ik ben benieuwd of ik voortaan geld kan besparen op mascara!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Anoniem6.8.15

  Ik vind het effect zeker niet verkeerd, had ik echt niet verwacht. Ik ben normaal niet zo een grote fan van Catrice/Essence mascara's.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind hem wel mooi maar ik ben niet echt weggeblazen.. Mijn mascara van een euro of 3 vind ik eigenlijk nog wel wat mooier qua volume en lengte.. Maar, mooi is 'ie wel :-)1

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi zeg, hij ziet er ook luxe uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dit soort borsteltjes zijn meestal voor mijn wimpers niet zo super maar het resultaat bij jou vind ik erg mooi!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind de mascara er goed uitzien!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Deze heb ik inderdaad ook wel eens gehad, die is mooi! Hij werkt ook echt goed :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooi effect! Wat jammer dat je favoriete mascara uit het assortiment ging... Ik ben zelf helaas niet gezegend met gekrulde wimpers, ik gebruik altijd een wimperkruller en waterproof mascara. x

  BeantwoordenVerwijderen