Back to School #6 | Outfit met sneakers - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2
Uncategorized

Back to School #6 | Outfit met sneakers



Je eerste schooldag van een nieuw schooljaar: spannend! Vooral op de basisschool en in de onderbouw van de middelbare school hechtte ik er heel veel waarde aan om op mijn eerste schooldag in mijn meest geweldige outfit op school te verschijnen.

Ik weet het nog heel goed: ik was nét veertien jaar en had drie hele goede vriendinnetjes. De laatste week van de schoolvakantie gingen we met z’n vieren shoppen om een outfit te scoren voor onze eerste schooldag. Ik weet niet meer wie er met het “geniale” idee kwam, maar we besloten allemaal precies dezelfde outfit te kopen: hetzelfde T-shirt (€7,50 bij ONLY), een lichte spijkerbroek, witte gympen die we daarna zelf met stift hebben beklad en een hele afschuwelijke geruite sjaal. Wij vonden het helemaal geweldig en paradeerden op de eerste schooldag trots het schoolplein over, arm in arm, in dezelfde outfits. Wij vonden het allemaal heel erg leuk. Mijn vriendje destijds vond het allemaal wat minder en stuurde me ’s avonds een sms’je of ik dat nooit meer wilde doen. Een paar weken later was het uit.

Oké, genoeg middelbare school horrorverhalen.

Op je eerste schooldag wil je er leuk uit zien en daar is helemaal niets mis mee. Hoe graag je misschien ook die geweldige hoge hakken aan wilt, als je nooit hakken draagt, doe dat dan vooral niet op je eerste schooldag. Kies een outfit uit waar je je lekker in voelt en die helemaal “jou” is. Het is dat ik niet meer naar school ga, maar als ik nog naar school zou gaan, zou ik absoluut deze outfit dragen op mijn eerste schooldag. Deze outfit is comfortabel en helemaal “Nicole-proof”.


Ik draag mijn nieuwe spijkerbroek van de Pull & Bear, één van mijn favoriete winkels waar ik veel te weinig kom. Toen ik een tijdje geleden tijdens de sale ging shoppen met vriendinnen, kwam ik per ongeluk deze spijkerbroek tegen. Ik had eigenlijk niet écht een nieuwe spijkerbroek nodig, maar deze was maar €17 en zag er leuk uit. Bovendien dacht ik dat hij toch te klein was, maar passen kon geen kwaad. Wat denk je? De meest perfecte spijkerbroek die ik OOIT gehad heb! 

Het is een high waisted model zodat hij mijn vetjes mooi verbergt. Bovendien is de lengte van deze spijkerbroek perfect, want zelfs de spijkerbroeken die al extra kort zijn, zijn voor mij zelfs nog te lang. Ik heb wel eens eerder spijkerbroeken gekocht bij de Pull & Bear en die vond ik altijd erg fijn. De denim collectie van Pull & Bear is ontzettend leuk (en betaalbaar!) dus ik zou zeker even een kijkje nemen. 

Hakken vind ik leuk, maar op mijn eerste schooldag zou ik liever een sportieve Nike sneaker aantrekken. Deze kocht ik vorig jaar aan het einde van de winter in de sale. Ik heb ze toen heel weinig gedragen met als gevolg dat ze nu nog steeds heel erg mooi zijn. Normaal betaal je zo €80 voor deze sneakers, maar nu was ik slechts €35 kwijt. Kaching!


Nóg een item van de Pull & Bear, namelijk dit leuke gestreepte T-shirtje. Ik zweet erg snel en daarom koop ik eigenlijk alleen maar T-shirts van viscose of katoen, omdat die lekker luchtig zitten. Dit T-shirt is van katoen én elasthan waardoor hij lang mooi blijft. Lekker betaalbaar ook: €14,99! Ik vind vooral de tekst op het zakje zo leuk, dat maakt hem net even iets bijzonderder. Bovendien ben ik echt gék op streepjes. Ik zou wel een heel artikel kunnen wijden aan mijn liefde voor streepjes, maar oké, laten we even bij het onderwerp blijven! 
 

Omdat het in september toch echt gedaan is met de zomerse temperaturen, is een T-shirt met korte mouwen vaak te koud. Tijdens de kledingruilparty met vriendinnen die ik laatst deed ruilde ik deze super leuke blauwe blazer met een vriendin. Eindelijk een kledingstuk dat niet zwart is, wat voor mij een hele prestatie is. Deze blazer heeft geen voering en is daarom zo’n perfect kledingstuk voor de lente of herfst. 


Mijn tas komt van Invito en kreeg ik cadeau voor mijn verjaardag. Een super handige en grote tas: genoeg ruimte om je schoolboeken én al je tussendoortjes in mee te sjouwen!


Als laatste: de leuke sieraden die ik draag komen van de webshop Lana's Sieraden. Ik draag de laatste tijd alleen maar zilveren sieraden en houd meer van subtiele sieraden dan hele opvallende statement kettingen. Deze kettinkjes vind ik zó leuk, je kunt ze prima los dragen maar staan vooral leuk samen. Zo’n letter ketting vind ik ook echt het perfecte cadeautje om aan een vriendin te geven. De letterketting kost €9,95 en de ketting met het zilveren rondje kost €7,95. De linker ring is helaas niet meer verkrijgbaar en de rechter ring is onderdeel van een setje met drie ringen die €4,95 kost.


Welke outfit draag jij op je eerste schooldag?

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

15 opmerkingen:

  1. Perfecte back to school outfit! Leuk ook die kettinkjes :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ai... Pijnlijk verhaal van de middelbare school. Stiekem vond ik het ook wel een grappig verhaal, haha. Ik denk dat ons iets soortgelijks allemaal wel is overkomen.

    Supertoffe outfit! De sneakers en het t-shirt zijn hartstikke leuk. :-) Zelf heb ik geen eerste schooldag meer. Maar op mijn eerste werkdag (lees: stage) draag ik denk ik een spijkerbroek, korte laarsjes, een net blousje en een blazer.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ondertussen ga ik al zo lang naar school dat ik echt mijn best niet meer doe voor een eerste schooldag. In ieder geval niet meer dan dat ik doe voor de andere dagen. Wel een hele leuke outfit en ondanks dat ik echt geen fan ben van sneakers vind ik die van jou echt prachtig.
    xx

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Superleuke en casual outfit, zo iets wat ik ook zou dragen naar school!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Beetje te simpel voor mij maar staat je leuk en lekker comfy natuurlijk om naar school te dragen!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Erg leuk zo'n gestreepte top met blazer!

    www.fleursophia.com

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Mijn outfit is een beetje vergelijkbaar denk ik. Ik ga voor comfort maar wel mooi natuurlijk. Hilarisch dat jullie precies hetzelfde kochten, ik denk dat je vast niet het enige groepje was die dat deed..;)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Echt een heerlijke schooloutfit, leuk! <3

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Leuke outfit! Ik vind je schoenen leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Leuke outfit! Lekker casual :) En je sneakers zijn zo gaaf!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Anoniem29.8.15

    Wat een leuke outfit zeg. Die tekst op het zakje op het shirt is zo schattig! Ik vind het er ook altijd super chique uitzien als je je broek zo hebt omgeslagen.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een toffe outfit, heel leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ik ben helemaal fan van deze outfit! Dat shirtje <3

    BeantwoordenVerwijderen