Het beste verjaardagscadeau ooit: een vintage broodtrommel

Dat mijn eigen vrienden me beter kennen dan ik mijzelf, dat bleek afgelopen zaterdag wel weer. Ik vierde mijn 21e verjaardag én terugkomst in Nederland met een groepje vrienden. Al weken waren ze me nieuwsgierig aan het maken: "Oh Nicole, je krijgt zo'n leuk cadeau!" "Heb je je cadeau al gehad? Nee? Oh, je gaat het zo leuk vinden!" En laat ik nu net de meest nieuwsgierige mens op aarde zijn... Je snapt het al: ik was onwijs benieuwd! Ik kon maar niet bedenken wat ze voor me hadden gekocht...


Op zaterdag kwamen mijn vrienden met een groot cadeau binnen lopen en ik moest nog zeker twee uur wachten totdat alle vrienden binnen waren, zodat ik eindelijk het cadeau open mocht maken. En zelfs toen ik het papier eraf scheurde, zag ik eerst niet wat het was. Totdat ik het bubbeltjes plastic eraf haalde... Mijn gezicht scheen erg lachwekkend te zijn, want ik was zo ontzettend verbaasd! Mijn cadeau was namelijk een turquoise vintage broodtrommel die al sinds mijn dertiende verjaardag zo'n beetje bovenaan mijn verlanglijstje staat. Turquoise is mijn lievelingskleur en elke keer als ik zo'n vintage broodtrommel in een tijdschrift voorbij zag komen dacht ik: die móet ik hebben! Zo'n broodtrommel is alleen nogal prijzig en dus vond ik het steeds te duur om voor mezelf te kopen. Ik heb dit één keer tegen een vriend gezegd die dat blijkbaar had onthouden. Hij heeft stad en land afgezocht en uiteindelijk in Koog aan de Zaan (mijn oude woonplaats!) deze broodtrommel gevonden. En nu is hij van mij! Ik ben ontzettend blij met dit unieke cadeau. Een beter, meer passend cadeau had ik me niet kunnen wensen. Eindelijk, na ruim zeven jaar heb ik mijn broodtrommel!

Voor het geval je het je afvraagt: nee, ik ga er geen brood in bewaren. Vanaf nu af aan wordt het de eyecatcher in mijn interieur. Ik ga hem een mooi plekje geven en bijvoorbeeld mijn make-up of tijdschriften in bewaren. Ik weet dat mijn vrienden mijn blog lezen, dus als jullie dit lezen: Bedankt voor het beste verjaardagscadeau ooit!

26 opmerkingen:

 1. Oh wat onwijs leuk zeg! Daar kun je echt lang van genieten van zulke cadeaus!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is een heel gaaf cadeau inderdaad! Altijd leuk als er moeite in een cadeau is gestoken :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat onwijs lief dat ze dat hebben onthouden en dat hij nu na zo'n lange tijd eindelijk van jou is :). Super! Mooie kleur ook :D.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, hoé lief is het dat die vriend dat gewoon heeft onthouden en ze er speciaal voor jou één hebben gezocht! Dat toont echt wel dat ze heel erg om je geven. Het is ook een prachtige broodtrommel, heerlijk kleurtje! Veel plezier ermee! X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super leuk! En ook echt geweldig van je vrienden zo. Echt fijn als je vrienden je zo goed kennen :)
  Geniet ervan!

  Liefs, Susan

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw wat is 'ie mooi zeg! Echt lief dat hij het heeft onthouden. He's a keeper haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Aaaah wat lief, inderdaad een ontzettend gaaf cadeau! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Superleuk om unieke cadeautjes te krijgen en de kleur is zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heeeel leuk! Mijn moeder vind die broodtrommels ook helemaal geweldig, sinds een paar jaar hebben wij een knaloranje in de keuken staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een ontzettend leuk en origineel cadeau!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ooooh ja, geweldig cadeau inderdaad! Ik wil er ook al zoooo lang een en ook precies in deze kleur! Ik heb er alleen helaas geen plek voor. One day...;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wauw! Deze is echt zo leuk en dat kleurtje! Ontzettend mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ah hoe leuk dat ie dat onthouden heeft! Zon tof cadeau. Echt een leuke broodtrommel!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat superleuk zeg, zoiets zou ik ook wel willen! Een topcadeau.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat tof! Super leuk & gelijk heb je, echt een leuk interieur ding! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Waaauw wat een leukerd! Zo leuk om onverwachts je droomcadeau te krijgen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat lief dat je vrienden het hebben onthouden, hij is zoooo leuk en mooi! De kleur is perfect <3 Wees maar heel blij met zulke geweldige vrienden :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat leuk! Onverwachtse cadeaus zijn stiekem de allerleukste. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat een mooi cadeau! Ziet er echt enorm leuk uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ooooh wauw! Ik wil ook echt zo'n broodtrommel, maar dan wel om brood in te bewaren, haha. :) Echt een prachtig ding!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wat een leuk cadeau! Vooral als je vrienden er zo goed over nagedacht hebben :)

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Super leuk! Ik heb laatst een wit exemplaar cadeau gekregen. Ben er ook heel blij mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Hoi Nicole,

  Ik ben al een paar dagen op zoek naar een mooie brooddoos en kwam daarbij op jouw site terecht. Turquoise/mintgroen is ook mijn lievelingskleur en toevallig woon ik in Koog a/d Zaan! Weet je ook in welke winkel je vriend deze brooddoos heeft gekocht? Ik wil hem ook supergraag! Alvast bedankt.

  Groetjes, Lynn

  BeantwoordenVerwijderen