NYC Expert Last Lip Color matte lipsticks - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

NYC Expert Last Lip Color matte lipsticks


NYC staat bekend om haar shiny lipsticks. Het zal me niets verbazen als één van mijn eerste lipsticks van dit budgetmerk was. Toen ik laatst bij Kruidvat weer eens bij het NYC schap stond, zag ik tot mijn grote verbazing dat het merk een aantal matte lipsticks aan haar assortiment had toegevoegd. En niet zomaar matte lipsticks, maar inclusief een satijnen finish. Die moest ik testen natuurlijk! Ik nam drie stuks mee: een nude kleur, een prachtige felle fuchsia kleur en een donkere, intens rode tint. 

In totaal voegt NYC vijf nieuwe matte lipsticks aan haar assortiment toe:

- #448 Smooth Beige
- #449 Creamy Mauve
- #450 Pure Coral
- #451 Velvet Fuchsia
- #452 Red Suede

Sommige lipsticks zijn intens mat, anderen hebben een satijnen finish. In ieder geval zit er een stuk minder glitter en glans in deze lipsticks vergeleken bij de overige lipsticks uit het assortiment. De verpakkingen zijn niet anders dan dat ik ze ken: plastic (in de kleur van de lipstick zelf) met een zilveren huls en een plastic dop. Op de onderkant van de huls vind je het kleurnummer en de naam van de lipstick.

 #449 Creamy Mauve is een fel, oudroze kleur. Ik ben dol op zulk soort lipsticks! Vaak zijn deze lichtroze lipsticks te licht voor mijn huid, maar deze lipstick heeft een wat warmere en intensere ondertoon waardoor hij toch perfect is voor mijn lippen. De lipstick is vrij mat en heeft een hele subtiele satijnen finish.

#450 Pure Coral is ook al zo'n kleurtje die ik maar wat graag op mijn lippen draag. Waar de naam "Coral" vandaan komt snap ik niet echt, want de kleur is allesbehalve koraal. Het is een koele rode kleur met een fuchsia ondertoon. De lipstick is wat minder dekkend dan #449 Creamy Mauve en heeft een glanzendere finish. 

Say hello to the perfect red lipstick: #452 Red Suede is een intens donkere, rode kleur met een mooie satin finish. De lipstick heeft een koele ondertoon en is daarom ook perfect geschikt voor mijn huidskleur. Hij dekt prima en blijft lang op mijn lippen zitten. Ik ben alleen niet zo'n fan van de satijnen finish, van mij had hij wel iets matter mogen zijn. 

Ik vind de nieuwe Expert Last Lip Color lipsticks van NYC een waardevolle toevoeging aan het assortiment. Ze zijn een stuk minder glanzend en glitterig dan de andere lipsticks van NYC. Door de matte en satijnen finish zien de lipsticks er chique uit. Ze beloven een uur of 6 te blijven zitten, maar dat redden ze net niet. Een uur of drie redden ze makkelijk, maar daarna moeten ze wel bijgewerkt worden.

Je vindt de NYC Expert Last Lip Color lipsticks met matte en satijnen finish voor €3,29 bij Kruidvat en Trekpleister.

Wat vind jij van deze nieuwe NYC lipsticks? En draag je liever matte of glanzende lipsticks? 

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

20 opmerkingen:

 1. Ze staan je allemaal zo goed! Vooral van de twee roodtintjes ben ik fan <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben niet helemaal overtuigd, doe mij ook maar matte lipsticks. Desalniettemin staan ze je wel fantastisch! Is er een kleur die jou n iet staat?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die laatste heb ik ook :D hij is fijn omdat m'n lippen er niet van uitdrogen, maar ik vind wel dat hij snel in de lijntjes trekt bij mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind ze wel mooi! Vooral omdat ze ook budgetproof zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh wauw, die oudroze kleur is mooi! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke kleurtjes zeg, maar ook niet helemaal mat! Maar ik heb vrij veel lijntjes dus ik denk dat ze dat benadrukken!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh wauw, ik vind de roze kleur persoonlijk het mooiste! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zo, Red Suede is echt BAM, in you face, maar o zooo mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Allemaal hele mooie kleuren, ik vind die laatste zo gaaf bij je staan

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw, die laatste is echt prachtig, de perfecte rood! De pigmentatie van alle drie ziet er erg goed uit :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Anoniem25.6.15

  Wat een mooie kleuren zeg. NYC gaat de goede kant op!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik ben door geen enkele lip color echt overtuigd eigenlijk! Hoewel ik ze an sich wel leuk vind, heb ik liever lipsticks die echt compleet matte zijn (of juist lekker glanzend). Qua kleur vind ik de tweede wel erg mooi, staat je goed! Voor de prijs kan je ze in ieder geval niet laten :). X

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wauw, wat een prachtige lipkleuren! Rood blijf ik het liefst dragen dus de twee roodtinten zijn dan ook mijn favorieten. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Mooie kleurtjes, maar jammer dat ze niet echt mat zijn, dat had ik toch wel wat toffer gevonden! Rood staat je goed trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wauw, wat een mooie lipsticks. Ik vind ze alle drie wel heel erg mooi! X

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik draag zowel glanzend als matte lipsticks.., Deze lipsticks vind ik wel oké, maar ik zal ze zelf niet zo snel kopen. Ik wacht dan liever nog iets langer om een lipstick te kunnen kopen met meer kwaliteit :-)!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wow de laatste staat je heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik wist helemaal niet dat NYC zulke mooie lipsticks had, goede review! X

  BeantwoordenVerwijderen