Armcandy van My Jewellery - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Armcandy van My Jewellery


De grote, opvallende statementsieraden heb ik vaarwel gezegd en ook al mijn gouden sieraden hebben een nieuwe eigenaar gevonden. Inmiddels ben ik erachter dat ik vooral van subtiele sieraden houd (kleurrijk mag altijd!) en dat goud niets voor mij is. Vanaf nu af aan koop ik alleen nog maar zilveren sieraden, omdat ik dat beter bij mijn huidstint vind passen. In de leuke webshop My Jewellery mocht ik wat mooie sieraden uitkiezen.

De webshop is een heus walhalla voor alle sieradenliefhebbers onder ons! In de webshop vind je zowel horloges als armbandjes, oorbellen en kettingen. Maar ook tassen, sjaals, portemonnees en zelfs kleding. Voor ieder wat wils! De sieraden die My Jewellery verkoopt zijn echt mijn smaak. De armbandjes zijn subtiel qua grootte, maar opvallend qua kleuren. En dat is nou precies wat ik leuk vind! Helemaal nu de zomer eraan komt, vind ik het super leuk om allemaal gekleurde armbandjes om mijn polsen te dragen. Dat ziet er zo vrolijk uit!

Mijn favoriete combinatie: het horloge met de Anthracite Bead Bracelet!
Mijn oog viel direct op het mooie zilveren horloge. Ik had al een zilveren Casio horloge en hoe leuk ik die ook vind, hij is bij sommige outfits moeilijk te combineren omdat het zo'n casual horloge is. Daarom was ik altijd al op zoek naar een horloge die wat chiquer en minder sportief was. Dit horloge is daarvoor perfect! Hij is van roestvrij staal en daardoor blijft hij lang mooi. De schakels zijn makkelijk te verstellen, je kunt dit zelf doen of even bij een juwelier langsgaan. En het allerbeste van alles, dit horloge kost maar €19,99!

De armbandjes vind ik stuk voor stuk heel tof! Vooral de Anthracite Bead Bracelet vind ik heel mooi: subtiel maar toch net wat bijzonderder door de gouden en roze bedeltjes die aan het armbandje hangen. De armbandjes vind ik wel wat aan de dure kant. Ik weet niet of ik zomaar meer dan €10 zou neerleggen voor een armbandje met kraaltjes. Wel merk ik dat de kwaliteit van de armbandjes goed is. Het elastiek is stevig en ze zitten fijn. Bovendien zijn ze handgemaakt en zo heb je toch wel een uniek item! Benieuwd geworden? Neem dan zeker eens een kijkje in de webshop!

Was jij al bekend met de sieraden van My Jewellery?

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

20 opmerkingen:

 1. Leuke bandjes! Ik vind het roze wel erg schattig. Staat ook tof zo allemaal bij elkaar! Ik draag zelf eigenlijk zelden armbandjes, als ik een horloge opheb is het al veel haha. En ik vind de armbandjes ook wel een béétje duur! X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Anoniem3.6.15

  Echt heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel leuk! De armbandjes zijn echt cute en subtiel, maar juist daardoor en door de kleuren vallen ze toch genoeg op.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah je hebt super leuke sieraden uitgezocht! De armbandjes zijn heel cute <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb al wel eens eerder van dit My Jewellery gehoord maar nog niet eerder op de site rondgekeken. Ik vind de armbandjes erg mooi1

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke armbandjes, ze zien er super zomers uit! En mooi horloge ook :).

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die horloge lijkt een beetje op diegene die ik heb. Erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke sieraden! Ik kende My Jewellery nog niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauwie, mooie combinatie!

  Liefs, Elbrich

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooie sieraden, die armbandjes zijn heel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuk gecombineerd met het horloge.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik ben dol op armcandy! Ziet er leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een leuke en vrolijke items, mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Deze webshop heeft echt prachtige sieraden.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Leuke foto's Nicole! Ik vind dat ze zoveel leuks hebben :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een leuke sieraden! Ideaal voor de zomer :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Vooral de Pink Bead armband is super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ziet er super schattig uit, deze armbandjes. Ik hou daar wel van <3

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat een mooie horloge en die armbandjes staan erg schattig :)

  BeantwoordenVerwijderen