Weg met die saaie muur: Posters van Posters.nl!

Inmiddels is mijn kamer in Istanbul echt mijn eigen plekje geworden. In het begin voelde het echt nog alsof ik hier aan het logeren was in de kamer van iemand anders, maar nu voelt het echt als mijn eigen kamer. Ik breng hier heel wat uurtjes door om voor school te werken, aan mijn blog of ik speel gitaar of kijk een filmpje in mijn heerlijke tweepersoonsbed. Het laatste wat mijn kamer helemaal gezellig zou maken, zijn wat leuke dingen op de muren. Die zijn namelijk onwijs lelijk (wat zou ik graag een likje verf geven aan die muren!) en dus kun je ze maar beter bedekken met wat leuks.
Toen Posters.nl vroeg of ik het leuk vond om wat posters uit te zoeken, kwam dat als geroepen. Ik zocht wat mooie posters uit voor aan de muur. Kijk je mee naar het resultaat?

Antieke landkaart poster - €8,95 (91,5 cm x 61 cm)
Voor zolang als ik me kan herinneren wilde ik een poster van een landkaart op mijn kamer. Het heeft gewoon wat tofs, vind ik. Maar nooit vond ik er één die ik écht heel erg mooi vond, totdat ik deze antieke, vintage landkaart tegen kwam bij Posters.nl. Helemaal mijn smaak! Deze hangt nu op de voorheen lege muur boven mijn bed. Ik vind hem heel tof. Misschien ga ik met kleine vlaggetjes aangeven welke landen en plekken ik al heb bezocht, dat lijkt me wel een leuk idee! Je vindt de landkaart poster hier. (Pssst, er zijn nog veel meer toffe landkaart posters te vinden in de webshop!)
De muur boven mijn bureau had al wat decoratie gekregen. Ik had allerlei platen uit tijdschriften geknipt en de posters die ik bestelde bij Posters.nl pasten daar precies bij! Op de één of andere manier vind ik van die vintage-looking posters met eten erop heel erg tof. Ook al lust ik geen olijven, de manier waarop de poster gemaakt is vind ik erg mooi.
4 Specerijen poster - €5,95 (24 cm x 30 cm)
Olijf poster - €7,49 (30 cm x 30cm)
De landkaart poster is op wat dunner, glanzender papier gedrukt terwijl deze twee posters op wat dikker karton zijn gedrukt. Beide heel erg mooi! Vooral de twee kleinere met de specerijen en olijven zou je ontzettend leuk kunnen inlijsten in een mooie lijst, die je trouwens ook op Posters.nl kunt aanschaffen.
Je vindt de specerijen poster hier en de olijf poster kun je bekijken door hier te klikken.
Ik ben verrast door het grote assortiment aan posters in de webshop van Posters.nl. Vooral het grote aanbod aan vintage-achtige posters vind ik heel erg tof. Ik denk dat er voor ieder wel iets wils is te vinden en bovendien is het ontzettend leuk als cadeautje! Ik gaf deze té schattige poster als cadeautje mijn Turkse huisbaas die ontzettend gek is op katten. Hij was er heel blij mee!

Wat is jouw ultieme tip om je kamer op te vrolijken?

24 opmerkingen:

 1. Ziet er mooi uit, en zo'n poster kleed het inderdaad meteen een beetje aan. Ik heb aan een muur een quote hangen met 'If you can dream it, you can do it', en tegen een andere muur hangen nog van die rekjes om fotolijstjes op te zetten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw! Wat een onwijs mooie posters! Ik vind de landkaart poster echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie posters! Ziet er super gezellig uit! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah dit is echt een super leuk idee Nicole! Het wordt zo steeds meer jou plekje <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een toffe poster! Ik heb ook een poster mogen ontvangen en ik ben er zo blij mee. Eindelijk iets leuks aan de muur :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heeel leuk!! Vooral die wereldkaart, staat ook altijd echt leuk vind ik. Ik wil eigenlijk graag nog een scratch map, waar je de landen waar je bent geweest kunt openkrassen.
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een prachtige posters, ik vind zo'n wereldkaart altijd heel mooi staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Een wereldkaart staat altijd zo mooi vind ik! Ik heb er laatst de Arubaanse vlag besteld, omdat ik die 'vergeten' was te kopen toen ik op Aruba was :) Dat fleurt de boel ook wel op!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. die wereldkaart is awesome :D zelf heb ik een metalen wandplaat uitgeprobeerd met daarop een vintage max factor advertentie :D super gaaf ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb laatst ook een prachtige ingelijste poster mogen bestellen. Nu is mijn nieuwe huisje helemaal af :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw, die antieke landkaart is echt heel erg leuk en gaaf! De andere posters zijn ook mooi en stiekem ook wel inspirerend. Zo worden je muren weer leuk opgevuld! Posters.nl heb ik al eens voorbij zien komen maar heb nog niet op de website gekeken, toch maar eens doen! Voor in mijn nieuwe kamer zou ik ook wel zo'n gave landkaart willen hebben en dan inderdaad aangeven waar je al bent geweest met punaises of vlaggetjes.
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een gave posters! Geef echt een leuke sfeer :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wauw, wat leuk! Ik vind vooral die landkaart geweldig. Ik wil ook al heel lang gave posters ophangen in mijn kamer, fleurt de boel echt op!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een verschil dan ineens. Heel leuk die posters! Geeft ineens een heel ander sfeertje

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Oeh wat een gave posters!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ah zo'n landkaartposter is heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wauw, die 'vintage-feeling' wereldkaart is echt prachtig:)

  xx Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Oh wauw, die landkaart poster! Zo eentje zou ik wel willen voor in de woonkamer, wat mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Zo'n antieke landkaart vind ik zo tof, staat echt leuk in je kamer!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ik vind met eten erop nooit zo leuk, maar ik hou niet echt van eten haha. (wel om zelf te eten, maar niet om te ruiken of te zien etc)
  De landkaart vind ik wel prachtig, ik wil er zelf ook nog eens 1tje, inderdaad om aan te geven waar ik geweest ben :)

  BeantwoordenVerwijderen