Rimmel London Brow This Way Sculpting Kit

Wenkbrauwen: je hebt ze in alle vormen, kleuren en maten. Sommige meiden hebben van zichzelf bijna geen wenkbrauwen en moeten ze wel bijtekenen, andere hebben zulke volle wenkbrauwen dat er bijna geen beginnen aan epileren is. Ik zit daar ergens tussen in: ik ben gezegend met best wel volle wenkbrauwen, maar gelukkig hoef ik ze niet elke dag te epileren en als ik ze bij teken, zien ze er nog voller en strakker uit.
Meestal gebruik ik een wenkbrauwpotlood. Hiermee kun je je wenkbrauwen heel precies in tekenen, maar nadeel is dat zo'n potloodje wel snel opgaat. Rimmel komt met de Brow This Way Sculpting Kit: een schattig klein doosje met daarin een wenkbrauw gel en een wenkbrauwpoeder. Toen ik het kitje binnen kreeg, was ik meteen nieuwsgierig. Zo te zien was het namelijk precies de goede kleur voor mijn wenkbrauwen en dus kon ik niet wachten met testen. Kijk je mee?

In het doosje zitten twee kleuren: een donkerbuine gel en een lichtbruin poeder. De mix van deze twee lijkt me perfect geschikt voor mijn wenkbrauwen! Dit is de kleur 002 Medium Brown, maar ik kan niets vinden over andere kleuren. Jammer voor de meiden met lichte wenkbrauwen of juist extreem donkere, want het lijkt erop dat de bruine versie op dit moment de enige is die in Nederland en België verkrijgbaar is.

In het kitje zitten twee mini tools: een klein borsteltje om je wenkbrauwen door te borstelen en een kwastje met aan beide kanten een klein, schuin afgesneden kwastje. Beide tools werken prima. Het borsteltje is fijn en heeft precies de juiste haartjes om je wenkbrauwen door te borstelen. Het schuin afgesneden kwastje is dun en scherp genoeg om de gel of poeder precies aan te brengen op je wenkbrauwen. Fijn ook dat er twee kwastjes aan zitten, zo  kun je er één gebruiken voor de gel en de ander voor de poeder. Handig!


Het doosje vertelt me dat ik eerst de gel aan moet brengen. Vervolgens kan ik de poeder gebruiken om de gel te fixeren. Klinkt prima! De gel is wat aan de lichte kant, maar zo te zien donker genoeg om je wenkbrauwen wat voller en strakker te laten lijken. Een natuurlijk resultaat vind ik mooi, dus va mij hoeft de gel ook niet mega donker te zijn. De poeder is onwijs goed gepigenteerd, deze zou je bijna als oogschaduw kunnen gebruiken!

 En dit is hoe de gel en poeder er op mijn wenkbrauwen uit ziet! Als eerste heb ik de gel aangebracht over mijn gehele wenkbrauw. Om het geheel vervolgens te fixeren heb ik met de andere kant van het kwastje de poeder aangebracht. Ik ben erg tevreden over het resultaat! Mijn wenkbrauwen zien er strak en vol uit, precies zoals ik wilde. De kleur is nét niet helemaal geschikt voor mijn wenkbrauwen. Hij is iets te warm en ik zou net een wat meer grijsachtige/assige kleur nodig hebben.


Je vindt de Rimmel London Brow This Way Sculpting Kit voor €6,99 bij Kruidvat, Trekpleister en Etos.

23 opmerkingen:

 1. Wat een mooi resultaat zeg! De kleur is inderdaad wat aan de warme kant, maar dat maakt het zeker niet minder mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, ziet er goed uit! Ik vind de kleur inderdaad ook net wat te warm - voor de wenkbrauwen vind ik grijzigere/assigere kleuren altijd 'natuurlijker' staan - maar het effect is wel echt mooi vol inderdaad. Al heb je het geluk van jezelf al een geweldig mooie wenkbrauwvorm te hebben ook, haha! Ik vind de gel op zich eigenlijk al een heel mooi resultaat geven! X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Inderdaad net een beetje te warm voor jou wenkbrauwen, maar zeker een fijn kitje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het lijkt me een fijn setje, maar zoals je al zegt: Ik ben bang dat de kleur -ook voor mij- net iets te warm is!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat een mooi resultaat! Jammer dat hij te warm is, dat betekend dat het ook niet het kitje voor mij is..

  BeantwoordenVerwijderen
 6. het kitje lijkt me best fijn om te gebruiken. Jammer dat kleuren voor bruine wenkbrauwen toch snel iets te warm zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het resultaat is mooi, maar dat kan ook niet anders met jouw volle wenkbrauwen :') Inderdaad een beetje aan de warme kant!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Lijkt me een fijn product! Jammer dat ie te warm is, voor mij waarschijnlijk ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. De kleuren zijn niet helemaal geschikt voor mij denk ik, maar het effect is goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Het ziet er mooi uit, ik denk alleen dat de kleur ook net iets te warm is voor mij!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik ben bang dat het voor mij niet de goede kleuren zouden zijn, maar het ziet er wel best mooi uit. Ik gebruik zelf gewoon zo'n potloodje soms (al vermoed ik dat ik een beetje de verkeerde kleur gebruik, helaas pindakaas) en that's it. Leuke review!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ziet er goed uit, het resultaat is heel mooi! X

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ziet er goed uit zeg! Mooi resultaat ook! Voor mij id ietsje te warm!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Het resultaat op de tweede foto vind ik heel mooi en natuurlijk! Jammer dat het niet helemaal je kleur is. X

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik vind het een mooi resultaat geven zeg. De juiste kleur vinden is helaas altijd lastig; bij mij komt het ook altijd te donker uit :(

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Lijkt me een fijn product, alleen veel te warm en donker voor mijn wenkies, jammer!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ziet er goed uit alleen jammer dat de kleur te warm is, ik ken dat helaas! Er moest een paletje uitkomen met assige tinten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wauw mooi! Ik heb zo'n setje van catrice, maar deze zou ik ook wel graag willen proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Het lijkt me wel een fijn & goed kitje voor deze prijs, ik ben wel benieuwd of het iets voor mij zou zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ziet er mooi uit! Ik heb hele lichte wenkbrauwen dus vind het altijd lastig om n goede kleur te vinden..
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Jammer inderdaad van de rode ondertoon ipv een grijze. Ik had hetzelfde, al kan ik door mijn haarkleur wel wat meer een rode ondertoon hebben.

  BeantwoordenVerwijderen