E.L.F. Studio Moisturizing Lipstick

Ik ben een groot fan van de Eyes, Lips, Face producten! Ik vind het zo jammer dat ze in Nederland bijna alleen maar online verkrijbaar zou zijn, want voor de prijs die je betaalt voor de producten krijg je een goede kwaliteit terug. Ik ben vooral fan van de Studio lijn van E.L.F. Dit is een iets luxere lijn dan de standaard lijn van E.L.F. Je betaalt er dan ook iets meer voor, maar nog steeds liggen de prijzen erg laag.
Vandaag test ik twee lipsticks van de Studio lijn van E.L.F.: Wink Pink en Rosy-Go-Round.


In totaal zijn er maar liefst tien verschillende kleuren verkrijgbaar van de Studio Moisturizing Lipstick van E.L.F. Van lichtroze tot aan oranje en van bruintinten tot en met knalrood: er zit voor ieder wat wils tussen! Ik koos twee roze tinten die me perfect leken voor de zomer: Wink Pink, een prachtig oudroze kleurtje waar ik in het algemeen dol op ben, en Rosy-Go-Round, een heerlijk, knallende roze kleur, net een zuurstok!


De lipsticks zitten verpakt in een matte, zwarte huls en vervolgens in een doosje. Hierop kun je goed de kleur van de lipstick zien, wat altijd handig is. De matte verpakking vind ik er luxe uit zien, je zou niet verwachten dat je voor deze lipsticks slechts €4 neer legt!

Tijd om de lipsticks te swatchen. Beide kleuren dekken prima, al moet ik wel zeggen dat de pigmentatie van Wink Pink een stuk beter is dan die van Rosy-Go-Round. Wink Pink is veel romiger en dekt sneller. Rosy-Go-Round daarentegen is een stuk stroever en het kost wat meer moeite om deze kleur compleet dekkend op te bouwen.Wink Pink is een hele romige, goed dekkende lipstick. De kleur is prachtig oud roze, wat eigenlijk bijna iedereen wel staat. Dit is echt zo'n perfecte every day lipstick.Rosy-Go-Round is een lekker fel kleurtje. Ik hou er wel van, zulke felle kleuren op mijn lippen! Jammer genoeg dekt deze een stuk minder dan Wink Pink. Hij is minder romig en een stuk glanzender, maar daarom niet minder mooi. Ik had verwacht dat hij een stuk knallender en roze zou zijn qua kleur, maar op mijn lippen valt hij een stuk meer rood/oranje uit.


Ik ben goed te spreken over de E.L.F. Studio Moisurizing Lipsticks. Vooral Wink Pink vind ik helemaal geweldig: een prachtig kleurtje, die goed dekt en lang blijft zitten. Top! Ik ben heel benieuwd naar de overige kleuren lipstick uit de Studio lijn.

Je vindt de Studio Moisurizing lipsticks in 10 verschillende kleuren in de webshop van E.L.F. voor €4 per stuk.

19 opmerkingen:

 1. De eerste is inderdaad heel mooi naturel. Jammer dat de tweede zo rood/oranje is. Ik houd namelijk meer van roze-achtige tinten ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah de eerste is echt tof, heel mooi! Zulke kleurtjes zijn mijn favoriet!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind die eerste wat minder mooi, als enige volgens mij, haha. Ik hou niet zo van die roestige kleurtjes. De tweede vind ik daarentegen heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie lipsticks! Ik ben ook echt fan van E.L.F., al heb ik deze lipsticks nog nooit geprobeerd. Jammer dat de tweede niet zo lekker uitsmeert en minder goed dekt, ik vind de kleur ook niet echt super mooi. Maar de eerste vind ik dan weer wel heel erg leuk! X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Erg mooie producten. Elf is sowieso echt een fijn merk. Ik vind het roze kleurtje je erg goed staan.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie kleurtjes! Ze staan je heel goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel mooi! Ik heb nicely nude een paar jaar geleden gekocht, en die vind ik ook nog steeds echt mooi!
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De €4 zijn ze volgens mij zeker waard! De kleurtjes zijn alleen niet helemaal mijn ding, ik draag graag roze!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een mooie kleuren!! En mooie blog heb je! X Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik had de tweede lipstick ook veel roziger ingeschat!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Beide kleuren vind ik super mooi, wauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hele mooie lipsticks, staan je goed! X

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Mooie kleuren, ik vind de wink pink het mooist. Ik durf zelf eigenlijk niet zo goed lipstick te dragen, waarom weet ik eigenlijk niet...

  BeantwoordenVerwijderen