Shoplog | 5 kledingstukken voor €12 - alles is mogelijk in Istanbul! - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Shoplog | 5 kledingstukken voor €12 - alles is mogelijk in Istanbul!


Als je vindt dat je kledingkast uitpuilt en geen nieuwe garderobe wilt aanschaffen maar toch stiekem shop verslaafd bent, dan kun je Istanbul maar beter overslaan. Toen ik naar Istanbul ging, had ik er lang overna gedacht welke kleding ik mee zou nemen vanuit Nederland voor een periode van vijf maanden. Wat mij betreft had ik alles wat ik nodig zou hebben voor die vijf maanden en hoefde ik hier - op een paar zomerkledingstukken na - niets te kopen.
Tja, dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Alles is hier ZO goedkoop dat ik als echte budgetlover het maar lastig vind om niet elke dag met een compleet nieuwe garderobe aan te komen. In een zijstraatje van de grootste winkelstraat van Istanbul bevindt zich een klein marktje waar je al kledingstukken vindt vanaf 2,50 TL (1 euro). Je snapt het al: hier ben ik nét iets te vaak te vinden en kom ik nét iets te vaak met nét iets te veel thuis. Nu mijn zusje hier op bezoek is, moest ik haar natuurlijk meenemen naar deze geweldige plek en ook ik ging niet met lege handen naar huis. Ik kocht vijf kledingstukken en dat voor maar €12. Ja, echt waar!

Donkerblauwe top - €1,75 
 

Als eerste scoorde ik dit leuke, donkerblauwe hemdje. Een donkerblauw kledingstuk stond al eeuwen hoog bovenaan mijn wishlist. Blij dat ik nu een hele leuke top heb gevonden! Vooral de kleine steentjes bij de hals en op het borstzakje vind ik super leuk. Ik ben benieuwd hoe lang dat mooi blijft... maar ach, voor die €1,75 kun je ook niet veel verwachten.
 

T-shirt met bloemetjes - €1,75
 
Mijn zusje zag dit leuke T-shirtje als eerst een daar baalde ik stiekem wel een beetje van. Maar goed, zij zag hem eerst en dus nam zij hem mee naar huis. Maar wat bleek? Ze paste hem niet en daarom ging hij toch naar mij. Yes! Ik vind dit echt een leuke top voor de zomer met een statementketting, een shortje en stoere sneakers eronder. Ook heel leuk met een spijkerjasje erover trouwens!
 


Rood-wit gestreept truitje met kant - €2,65
 
Omdat ik altijd maar zwart, wit en grijs draag, moest ik van mezelf eens wat kleur aan mijn garderobe toevoegen. Als dit geen kleur is, dan weet ik het ook niet meer. Ik vind rood een ontzettend mooie kleur en het staat me ook wel goed! Het kanten detail op de schouders maakt het truitje extra bijzonder. I like!
 
Grijs rokje - €2,65
 
Nicole in een rokje of jurkje is zeldzaam. Maar zo nu en dan ben ik in een "rokjesbui" en dan trek ik een rokje uit mijn kast. Vanuit Nederland had ik maar één rokje meegenomen en dus wilde ik graag een nieuwe kopen. Deze vond ik heel tof, omdat hij niet direct zo tuttig is, maar eerder een beetje sportief en casual. Deze zou je zelfs kunnen dragen met Nikies of All Stars eronder!
 


Zwarte kanten top - €2,65
 
En tot slot deze prachtige, zwarte kanten top. Ja oeps, toch weer iets zwart, maar ach... zwart is tijdloos toch? Deze draag ik met een zwart hemdje eronder en bijvoorbeeld een witte blazer eronder. De top vind ik er chique uit zien en dat voor €2,65.
 
Mocht je ooit nog in Istanbul zijn, dan mag je dit marktje echt niet overslaan! Je gaat met de metro naar metrostatio Şişhane (aan het einde van Istiklal Caddesi, de grootste winkelstraat van Istanbul die aan Taksim grenst.) Vanaf het metro station loop je in de richting van Taksim en je neemt dan de derde links (ga naar links na de sneakerwinkel met het roze uithangbord). Daar vind je het marktje. 

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

25 opmerkingen:

  1. Wat een leuke aankoopjes voor zo weinig geld! Wauw!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat noem je nog eens koopjes zeg! Vind vooral dat wit gebloemde truitje/shirtje érg leuk. Dat rokje is trouwens inderdaad super leuk met sneakers eronder :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dat zijn nog eens koopjes! Ik vind het rokje erg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat lief dat je ons tipt! Ik ben heel benieuwd waarvan de kleding gemaakt is en of het mooi blijft. Soms kan goedkope kleding je zelfs verassen!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat lief dat je ons tipt! Ik ben heel benieuwd waarvan de kleding gemaakt is en of het mooi blijft. Soms kan goedkope kleding je zelfs verassen!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een superleuke items voor zo'n gekke prijzen! Niet te geloven, ik moet geloof ik ook een keertje naar Istanbul ;). Hoewel, ik probeer tegenwoordig juist minder te kopen maar dan duurdere/kwalitatievere items dus misschien toch niet haha! X

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Uhm hoe kunnen ze het in godsnaam gemaakt krijgen haha! Die rok is leuk zeg, dat is nu helemaal trendy!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Aaaah, wauw, zo goedkoop! Turkije is wat dat betreft echt geweldig, haha <3 Vooral dat rokje is een hele goede aankoop, die is echt makkelijk te combineren :) X

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een leuke kledingstukken!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wauw, wat een hoop spullen voor zo weinig geld! En dan nog zo'n mooie stuks ook! Dat zwarte kanten topje vind ik echt geweldig.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wauw geweldig man voor dat bedrag! De top met bloemetjes is heel leuk.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ooh, wat een leuke aankopen. Ik vind vooral het grijze rokje, donkerblauwe top en de rood-witte top met kant heel tof.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Gaaf! En mooie kledingstukken

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Dat heb je heel goed gedaan.
    Leuke kleding en echt spotgoedkoop.

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat een leuke aankoopjes, en dat voor 12 euro. Woooow!! Super leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Leuke aankoopjes, en dat voor zo een klein bedrag!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wauw, zulke leuke items voor zo weinig geld! Lucky youuu. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Anoniem12.4.15

    Waauw bizar! Eerstvolgende keer dat ik in Istanbul ben maak ik zeker even een tripje naar deze markt! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Anoniem12.4.15

    Te gekke items! Dat rood witte gestreepte truitje vind ik zo mooi! Wat gaaf dat je voor zo weinig geld zoveel items kan scoren! Het klinkt echt als een droom haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Wat een koopjes. Heel leuk. Wat fijn dat je voor zo weinig van die mooie items kunt shoppen

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Wauw dat is nog eens budget haha! Die witte top is mijn favoriet :)

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Mooie aankoopjes voor de zomer, echt spotgoedkoop idd!

    BeantwoordenVerwijderen
  23. dat is nou een geweldige koop! vooral die eerste vind ik leuk. simpel, maar door die kleine steentjes toch helemaal geweldig.

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Gaaf truitje! En zo wil ik ook wel eens shoppen, wat lekker goedkoop!

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Dat is echt heel weinig voor die leuke items!
    xxx

    BeantwoordenVerwijderen