E.L.F. Studio Getinte Dagcrème (met SPF 20) - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

E.L.F. Studio Getinte Dagcrème (met SPF 20)


Ik weet niet wat het is of hoe het komt, maar mijn huid hier in Istanbul is top! Geen puistjes, geen gekke vlekjes en zelfs bijna geen wallen. Alle andere vrouwelijke Erasmusstudenten klagen er juist over dat hun huid nog nooit zo slecht is geweest, maar op de één of andere manier is die van mij nog nooit zo goed geweest. Nou ja, mij hoor je niet klagen! Ik hoef geen dikke laag foundation op te doen en doe vaak alleen een beetje concealer en BB-cream op en ik ben ready to go!

De getinte dagcrème van E.L.F. leek me dan ook wel wat! Deze lichte, vloeibare en getinte dagcrème bevat SPF 20, waardoor hij ook nog eens tegen de zon beschermt én je huid toch net even die extra touch up geeft die je nodig hebt. Dat klinkt als een perfect product voor de zomer!

De Tinted Moisturizer van E.L.F. is verpakt in plastic tubes en de tube zit verpakt in een doosje. In totaal zijn er zes tinten van de Tinted Moisturizer verkrijgbaar in de webshop van E.L.F.

Daarvan heb ik de twee lichtste tinten ontvangen om uit te testen: Porcelain en Ivory. Wat super handig is, is dat op de verpakking staat voor welke huid welke getinte dagcrème geschikt is. Zo heb ik een lichte huid met een gele ondertoon, waardoor Porcelain er perfect uit zag voor mij!

Onderaan de dopjes staat welke kleur crème het is. Dat is een beetje onhandig, want als je het dopje er eenmaal af haalt, dan weet je niet meer welke bij welke hoort. Op de tube zelf staat namelijk geen naam van het product.

De dagcrème bevat ook SPF 20, wat ik een groot pluspunt vind! Zo hoef je in de zomer niet ook nog een zonnebrandcrème op te smeren, tenzij je een hogere factor nodig hebt natuurlijk. De verpakking raadt aan om elke twee uur opnieuw de getinte dagcrème aan te brengen om zo te bescherming tegen de zon optimaal te houden.


De tubes zien er prima uit. Het is niet meteen het meest luxe product dat ik ooit heb gezien, maar dat kan ook niet voor zo'n prijs. Over het algemeen vind ik zo'n platte, kleine tube wel handig omdat je hem makkelijk in je tas kunt doen om mee te nemen. De tubes hebben beiden een smalle opening, waardoor je gemakkelijk de juiste hoeveelheid uit de tube kunt halen.

De getinte dagcrème is - zoals je hierboven op de foto's ziet - ontzettend vloeibaar. Bij een foundation of soortgelijk product geldt: hoe vloeibaarder, hoe minder dekkend. In het geval van deze dagcrème is dat natuurlijk geen ramp, maar als je op zoek bent naar een mega dekkende foundation, dan kun je dit product beter overslaan. De dagcrème belooft ook niet dekkend te zijn, maar juist een naturelle en verzorgende finish achter te laten.

Op de linkerfoto zie je mijn huid zonder make-up. Zoals je ziet, zit ik alweer onder de sproetjes door de zon. Voor de rest heb ik een beetje donkere kringen onder mijn ogen maar verder geen last van onzuiverheden.
De dagcrème geeft precies dat effect waar ik naar op zoek ben! De wallen zijn grotendeels verdwenen en heb ik een gezonde glow op mijn gezicht zonder dat het er nep uit ziet.

Ik ben onwijs enthousiast over deze getinte dagcrème. Wat mij betreft is dit hét perfecte product voor deze zomer. Als je op zoek bent naar een fijne, getinte dagcrème die een naturelle finish achter laat en je huid bovendien ook nog eens beschermt tegen de zon, dan is dit een absolute aanrader.

De E.L.F. Studio Getinte Dagcrème mét SPF 20 is verkrijgbaar in 6 verschillende tinten voor €4 in de webshop van E.L.F. 

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

13 opmerkingen:

 1. Istanbul en jij zijn echt made for each other haha als zelfs je huid nog nooit beter is geweest terwijl je volgens mij best een partylife leidt daar ;). Lekker bruin kleurtje heb je door het zonnetje. Ik vind de getinte dagcreme er echt prima uitzien. Mooi effect. Oh en handig natuurlijk met SPF, dat zul je daar sowieso wel nodig hebben :D.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Anoniem3.4.15

  Wat een mooi natuurlijk resultaat zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooi resultaat geeft het!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, super mooie dagcreme. Geeft je huid net even die boost! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind de producten van ELF echt top, dit lijkt me ook een goed product!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, ziet er goed uit zeg! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je hebt echt een prachtige huid!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooi resultaat en wat ziet je huid er goed uit! Komt vast door de zon, fijn! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Je hebt inderdaad niet veel make-up nodig, wauw! You lucky one :-) liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hij ziet er echt goed uit voor een getinte dag crème!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik vind hem er prima uitzien, hij lijkt mij heel fijn. En ook fijn dat je huid er juist vooruit op gaat daar in Istanbul :)

  Liefs,
  Didem.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ziet er super uit!! Ik ben helaas allergisch voor heel veel en durf deze dan ook niet aan :( Heb wel producten van ELF die ik erg fijn vind :)
  xx

  BeantwoordenVerwijderen