10x HEMA musthaves voor de lente - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2
Uncategorized

10x HEMA musthaves voor de lente


Door Justine (Blogger op My Cup of Care) - Op 5 maart mocht ik, Justine, namens Cocogold.nl een kijkje komen nemen bij HEMA. Alle (nieuwe) voorjaars producten werden getoond en stonden klaar om geproefd, gevoeld en getest te worden. Zo veelzijdig als Hema is, was het event natuurlijk ook. Van heerlijke sapjes, macarons en paaseieren tot blijmakers, beautyproducten en voorjaarsmode. Omdat er zoveel leuks was, heb ik de 10 musthaves voor je op een rijtje gezet. Daarvoor moet je de komende tijd echt even een kijkje bij de HEMA nemen! 


#1 Instax polaroid
Inmiddels kent iedereen de Instax wel. (Als je ‘m niet kent, vraag ik me toch af onder welke steen je hebt gelegen.) Deze polaroid camera is van zichzelf al onwijs schattig, maar de accessoires die je er nu voor kunt kopen, zijn minstens net zo leuk. Bewaarblikjes, speciale albums, fotorolletjes en stickers en zelfs speciale hengsels voor aan je camera. Met deze items maak je je foto’s nog persoonlijker en bijzonderder. 

#2 Fashion - Up and running
Wist jij dat Hema ontzettend leuke sportkleding heeft? Dit voorjaar worden er nieuwe items aan de collectie toegevoegd: strakke tights met toffe prints, gave sport bh’s en leuke gekleurde shirts. Ook de prijzen zijn niet verkeerd: een sporttight heb je al vanaf €12,50 en een shirt vanaf €9,50. (verkrijgbaar vanaf 23 maart)

#3 Fashion - Voorjaarslingerie
Woah! We zien komend seizoen zoveel vrolijke kleurtjes terug in de lingerie collectie van Hema, met en zonder kant.  Ook de bonded underwear collectie verdiend een plekje in deze lijst. Deze slips zijn zo afgewerkt dat je geen naden of elastieken ziet. Perfect voor onder dat strakke zomerjurkje.

#4 Fashion - Lets go to the beach, each..
Eén van de dingen waar ik stiekem heel enthousiast van werd, waren de bikini’s. Ik heb nog nooit een bikini van Hema gehad, maar het lijkt er op dat daar dit jaar verandering in gaat komen... Bikini’s met palmbomen, tropische kleuren, streepjes stippen en aztec printjes.. Er is voor ieder wat wils!


#5 Blijmakers - Pasen  
Wil jij dit jaar helemaal all out gaan met Pasen?  Een kleurrijk ontbijtje neer zetten en het hele huis in paassferen brengen? Hema heeft een aantal hele leuke paasitems waar je direct vrolijk van wordt. En als je er dan toch bent, vergeet de (hele lekkere) paaseitjes niet!

#6 Blijmakers - Cocktail
Dat ananassen niet meer weg te denken zijn, is duidelijk. Of je nu een ananas-roerstaafjes of  ananas-ijsblokjes zoekt, bij Hema vind je ze! Dat én de welbekende Mason jars. Vergeet de gekleurde rietjes niet en het cocktail of smoothie feestje is compleet!


#7 Op reis met HEMA– boekjes & scratchmap
Dat HEMA leuke agenda’s en notitieboekjes heeft, wisten we al. Maar... het assortiment is wat uitgebreid en nu kunnen ook reisliefhebbers hun hart ophalen. HEMA komt namelijk met een aantal hele leuke reisitems. Speciale notitieboekjes, journals en memory blikjes.

De kers op de taart is toch wel de scratchmap. Dit item heeft heel lang op mijn wishlist gestaan en nu ik ‘m eindelijk heb, kom ik ‘m bij HEMA tegen. Ook nog eens met lekker veel kleur. Hoe leuk is deze?! (verkrijgbaar vanaf 13 april)


#8 Blijmakers – schrijfwaren
Ik gebruik al jaren een agenda van HEMA. Ze zijn onwijs fijn in gebruik en zien er meestal ook nog eens vrolijk en gekleurd uit. Ook dit keer pakt HEMAuit: leuke etuis, veel kleurtjes, (lieve) quotes en niet te missen: ananassen.


#9 Interieur
Het eerst wat me opviel aan de interieur items, waren de super leuke vaasjes. Ze hebben aan de onderkant een matte grijze strook en de bovenkant is mooi glanzend en gekleurd. De vaasjes zijn er in verschillende formaten in het mint, koraal, donkergrijs en lichtgrijs.


#10 Budget beauty
De beauty afdeling wordt steeds netter en groter. Dit voorjaar pakt HEMA uit met roze, roze en nog eens roze. Zowel het assortiment voor de lippen als de nagels wordt flink aangevuld. Zo komen er 8 verschillende tinten matte lipbalms, 12 tinten fluid lipsticks en 9 matchende nagellakken.  Ik heb er een paar getest en oh my.. ze zijn super gepigmenteerd! Zeker een kijkje in de winkel waard!

Het mag wel duidelijk zijn. HEMA verkoopt dit voorjaar een heleboel leuke dingen. En zoals we gewend zijn; zacht geprijsd. Ik ben enthousiast en ga binnenkort dus zeker een kijkje nemen. En als ik er dan toch ben, neem ik gelijk wat heerlijke macarons mee. Want eerlijk? Die zijn echt super yummie!

Ben jij ook zo dol op de producten van Hema?

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

44 opmerkingen:

 1. Hahaha, ik denk een hele tijd 'ohja, dat moet ik ook eens kopen' Wat een super leuk artikeltje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Er staat nog steeds een Instax mini op mijn wishlist. Zo ontzettend gaaf... Leuke items lijkt me!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind die vaasjes zo leuk. En wat een mooie items voor pasen!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ooooeeeh die travel boekjes, de schrijfwaren en de scratch map: zooo leuk! Die zou ik nog wel willen! De Instax overigens ook, maar ik vind 't toch wel duur eigenlijk :)! X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een hoop mooie artikelen zijn er bij gekomen <3 Vooral de vaasjes voor in het interieur vind ik super tof! Ik ga maar snel weer een keertje een bezoekje brengen aan de Hema!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Anoniem11.3.15

  I luvvvvv Hema. De interieur afdeling vind ik echt top! Van de make-up word ik altijd wat minder blij, maar dit maken ze ruimschoots goed door de andere top-artikelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Anoniem11.3.15

  Wauw wat een geweldige leuke nieuwe dingen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mijn portemonnee gaat dit weer minder leuk vinden haha. Wat een leuke spulletjes weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ah! Prachtige spulletjes! Ik ben nu al verliefd op alle ananasschrijfwaren!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuke spulletjes allemaal! Word je spontaan blij van! Die vaasjes zijn prachtig en die notitieboekjes zien er natuurlijk ook weer té leuk uit om te laten liggen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw wat een leuke spulletjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuke spullen hebben ze weer, die vaasjes ga ik zeker halen.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik heb jaren bij de Hema gewerkt en veel producten blijven een beetje hetzelfde. Maar toch heeft de Hema leuke items :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een ontzettend leuke nieuwe collectie heeft Hema! Leuk geschreven door Justine, super lief dat ze er van jou naar toe mocht! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Anoniem11.3.15

  wat hebben ze super leuke items! zeker musthaves!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een leuke items allemaal!<3

  BeantwoordenVerwijderen
 17. HEMA komt tegenwoordig met steeds meer leuke dingen! Ik ben benieuwd naar de sportkleding en naar de Soft Matt Lipbalms ben ik ook erg benieuwd :)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat een geweldig leuke items allemaal! Vooral de scratchmap, reisboekjes en accessoires voor je interieur vind ik echt te leuk, ik kan niet wachten!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat een leuke items! Ik ben heel benieuwd naar de nieuwe make-up. En ik ga zeker ook even kijken naar de polaroid camera. X

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Zoveel leuke spulletjes. Hopelijk zijn ze ook in Belgie verkrijgbaar

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wat fijn dat we op deze manier toch een update van HEMA te zien krijgen. :D Heel fijn! Ik word zo vrolijk van de HEMA producten.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wat een leuke dingen! Gaat echt de goede kant op met Hema! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Jee, wat een hoop leuke dingen! Hier word ik hebberig van haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Leuk artikel. De HEMA is zo'n leuke winkel!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. De op reis met Hema vind ik erg tof.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Klinkt leuk, sportkleding van de hema! Ben benieuwd hoe de bikini's van hema eruit gaan zien :) De make-upjes zien er ook super luxe uit. Wat een leuk artikel, ga binnenkort eens naar de hema denk ik. liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Erg leuke spullen! Ik heb een lichtblauwe instax polaroid en ben er zo blij mee. De reisgadgets zien er trouwens ook vreselijk tof uit! Die scratchmap staat op mijn wish list :)

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Hema heeft weer ontzettend leuke spulletjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 29. De HEMA krijgt steeds leukere dingetjes! Die Instax polaroid, wauw. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Mooie foto's bij het artikel! Ik vind Hema ook heel leuk, ze hebben altijd van die leuke hebbedingetjes. Ga er binnenkort nog even heen voor een adressenboekje oid.

  Ik moest trouwens even lachen, ik las Voorjaar Slingerie ipv Voorjaars-lingerie hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Leuk artikel en prachtige producten!

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Zoveel schattige items bij HEMA! Leuk dat je op het event mocht zijn! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Super leuke artikelen komen er weer aan!

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Anoniem11.3.15

  Een scratch map! Als ik terug ben van mijn exchange in Zweden, dan gaat deze zeker in mijn winkelmandje :D

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Oh wat zien die op reis boekjes en scratchmap er tof uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Ik heb de gele polaroid! Hij is awesome!

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Ik kijk echt uit naar al deze nieuwe dingen! Ik ben blij dat het assortiment in België ook uitgebreid is; HEMA is namelijk super bezig!

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Hema is top! Zeker de laatste tijd zie ik steeds leukere dingen, ik word er hebberig van :)

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Het ziet er allemaal weer super leuk uit. Kan niet wachten tot het allemaal in de winkels ligt.

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Wat ziet alles er leuk uit! Die leuke vaasjes heb ik, maar dan in andere kleuren. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Die matte lipbalms lijken me zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Die reisboekjes zien er super leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Zoveel leuke dingen alweer! Vanaf wanneer liggen deze spulletjes in de winkel?

  BeantwoordenVerwijderen