Photo Diary #13 | Pizza, bowlen & ziek - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Photo Diary #13 | Pizza, bowlen & ziek


Allereerst: sorry voor mijn afwezigheid de afgelopen dagen. In de ruim twee jaar dat ik écht fanatiek blog, heb ik nog geen één keer langer dan twee dagen geen artikel online gehad op mijn blog. Nu is het zondag en is het inmiddels alweer vijf (!) dagen geleden dat ik voor het laatst een artikel online had staan, oeps!

Ik was deze week erg druk met het leren van toetsen en tot overmaat van ramp, kreeg de griep mij ook nog eens te pakken waardoor ik vier dagen flink ziek ben geweest. Daarom in deze Photo Diary ook wat minder foto's dan normaal, maar ik beloof dat ik vanaf nu het bloggen weer goed op ga pakken!


Klaarmaken voor mijn afscheidsfeestje. Ik droeg mijn nieuwe rode shirtje en deze mooie ketting van Beautiful Bijoux.

Op zaterdag vierde ik samen met vriendin Jeanne ons afscheidsfeestje! Jeanne is inmiddels al in Zweden, waar ze een half jaar gaat studeren en ik vertrek volgende week dinsdag.

De typische Turkse & Zweedse hapjes mochten natuurlijk niet ontbreken.


Zondagochtend weer vroeg opstaan om naar de kerk te gaan!


's Avonds naar de bijbelstudie van mijn kerk. Op de parkeerplaats zag ik deze auto geparkeerd staan, die gewoon drie parkeerplekken in beslag nam. Ik dacht dat ik slecht in kon parkeren...!

Dit is hoe het begin van mijn week er elke dag zo'n beetje uit zag: Computer, leerboeken, kaarsjes (om het nog een beetje leuk te maken) en liters thee.

Favoriete lunch van het moment: tosti met chilisaus. Zo lekker!

Op dinsdag leerde ik de hele dag voor mijn tentamen Coaching die ik de volgende dag zou hebben. Uiteindelijk haalde ik 63% voor mijn tentamen, terwijl je 65% moest hebben. Balen... Ik hoop heel erg dat de normering nog wordt aangepast!

's Avonds ging ik gezellig eten bij Mariëtte en gaf ik haar gitaarles. We aten wraps met crème fraîche, kruiden, gehakt, paprika, maïs, sla en komkommer. Smullen!

Daarna kwamen er gezellig vijf vrienden langs om Kolonisten te spelen. Dat is altijd één groot feest!

Na mijn tentamen op woensdag, dook ik meteen de boeken in voor mijn tentamens van volgende week.

's Avonds gelukkig nog tijd voor leuke ontspanning. Vriendin Marieke was jarig en we gingen met een paar mensen van de studie borrelen. Natuurlijk mocht een cadeautje niet ontbreken!

Bij de studiegenootjes waar we gingen borrelen stond de kerstboom nog steeds. Stiekem vond ik dat best wel leuk!

Mijn haar wilde de volgende ochtend echt voor geen meter zitten. Dan maar wat krullen erin!

Op donderdag werkte ik een dagje op kantoor. 's Avonds zouden we met z'n allen pizza gaan eten, dus ik ging stiekem alvast kijken welke pizza ik wilde.

De tompoucen die ik voor onze klanten had ontworpen kwamen binnen.

Yeahhh, pizza! Ik ging voor de Creamy Bacon pizza van Domino's. Heerlijk!

Daarna gingen we nog met vijf collega's bowlen in Veenendaal. Uiteindelijk eindigde ik op een gedeelte tweede plaats, de scores lagen heel dicht bij elkaar!

Collega Erik heeft maat 49 en ik heb maat 38. Naast elkaar ziet dat er zo uit, haha!

En dit is hoe ik mijn hele vrijdag heb doorgebracht: op de bank met een dekentje en de rest van de dag in bed. Ik heb volgens mij meer dan 20 uur geslapen in totaal. Ik voelde me zo beroerd! Ik had al dagen last van mijn keel maar nu voelde ik me ook echt ziek. Gelukkig voelde ik me zaterdag alweer een stuk beter.

Deze week is mijn allerlaatste week in Nederland. Zo gek! Ik heb nog twee tentamens en twee presentaties en dan zit al het schoolwerk erop. Deze week ga ik nog uit eten met twee vrienden, vier ik mijn afscheidsfeestje voor mensen uit mijn kerk en neem ik ook afscheid van mijn oma's. Een druk, maar gezellig weekje op de planning. En dan is het zover, dan vlieg ik naar Istanbul!

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

21 opmerkingen:

 1. Wat balen dat je ziek was en ook nog zoveel moest leren.. ik snap helemaal dat je even niet zoveel geblogd hebt! Leuk die Zweedse gehaktballetjes en ik moet toch echt een tosti met chilisaus proberen haha! Aankomende week word weer een drukke week zo te zien, maar heel veel plezier je laatste week in het regenlandje!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk, zo'n afscheidsfeestje samen :) Haha, en dat is inderdaad ook een manier om je auto te parkeren, man man ;) Geniet van je laatste week hier!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele leuke foto`s! Die ketting is zo mooi. En die gehaktballetjes zijn zooo lekker!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ahh leuke diary! Jammer dat je ziek was. Ik heb nu 1) helemaal zin in gehaktballen 2) zin om een keertje tosti met chilisaus te proberen. Nog nooit gedaan, maar klinkt eigenlijk wel lekker! Die combinatie van rode shirtje - ketting is trouwens heel mooi :D En wát een asociale parkeerder hahaha. X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat balen dat je ziek bent geweest.. Ik hoop dat je inmiddels weer helemaal beter bent. Alvast een heel plezier in Turkije! Die ketting van Beautiful Bijoux is trouwens echt zo onwijs mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ah wat balen dat je zo ziek was. Ik ben ook twee weken flink ziek geweest. Blegh! Geniet van je laatste weekje hier! En alvast een hele goeie reis! X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ziet er uit als een leuke week, jammer dat je 'm afsloot met griep!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Blij dat je je terug een stuk beter voelt!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Je laatste weekje in Nederland al, jeetje! Hopelijk voel je je snel weer beter (:

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke foto\ s allemaal. Ja het is een hardnekkige griep, fijn dat je je alweer wat beter voelt.
  Groetjes Irene.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Haha zelf paprika toegevoegd op de Creamy Bacon ;) Jammer dat je je tentamen waarschijnlijk net niet gehaald hebt! & natuurlijk dat je ziek was.. Ik ken het, ik ben ook ziek en heb nu ook tentamens!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat zijn de tompoucen leuk geworden! Oehh, en het is bijna zover!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Spannend nog een weekje in Nederland en dan ga je! Jammer van het tentamen, hopelijk sleep je deze niet mee. Nog een keer laten nakijken misschien?

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ah, zul je net zien dat je vlak voor vertrek ziek word. Hoop dat je gauw weer beter bent, want ziek zijn in het buitenland is niks. Alvast heel veel plezier moppie, we houden contact!! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Anoniem18.1.15

  Balen zeg van die toets! Gelukkig heb je nog wel wat leuke dingen kunnen doen deze week!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat vervelend dat je ziek was! Gelukkig voel je je nu al wat beter en hopelijk kan je (ondanks je presentaties en tentamens) nog wat genieten van je laatste dagen hier. Ik wens je alvast een fijne reis toe!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een leuke diary! Balen dat je ziek was zeg, gelukkig voel je je alweer wat beter! En wow, nog een week voor je naar Istanbul gaat, wat gaat de tijd hard! Ik wens je alvast heel veel plezier en geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Balen dat je je toets niet hebt gehaald zeg! Heel jammer. En balen dat je ziek was, hopelijk voel je je weer wat beter :)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Succes met de laatste tentamens! Die Turkse hapjes zijn mierzoet volgens mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. spannend zeg! komt dichtbij. :D
  xo, cheyenne

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Anoniem24.1.15

  Waar studeert ze in Zweden? Ik studeer er ook voor een half jaar :)

  BeantwoordenVerwijderen