10 random favorieten van het moment - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

10 random favorieten van het moment


De "Montly Favourites" schieten er bij mij altijd in. Ik plaats gewoon eens in de zoveel tijd een artikel met daarin random favorieten van het moment. Ik vind het altijd erg leuk om zulk soort artikelen op andere blogs te lezen, zo ontdek ik zelf ook vaak nieuwe producten, boeken of leuke muziek. Het laatste artikel waarin ik mijn favorieten deelde, is alweer even geleden. De hoogste tijd voor een nieuw artikel dus! Kijk je mee nar mijn tien random favorieten van het moment?


#1 Flow Weekly
Ik ben gek op het maken van lijstjes! De Flow Weekly is dan ook echt iets voor mij: een klein, schattig tijdschriftje dat elke week uitkomt, waarin je to-do-lijstjes en al je andere dingen in op kunt schrijven. Het boekje heeft elke week een nieuw thema en over dat thema staat ook allerlei interessante informatie in het boekje. En dat allemaal voor 99 cent!
Ik schreef er al een artikel over, mocht je er meer over willen wten.

#2 Tosti met chilisaus
Vroeger was ik echt een tosti-lover. De laatste tijd ging ik toch liever voor een normale boterham, maar sinds ik deze combinatie heb ontdekt, ben ik weer helemaal in love met tosti's. Ik heb het over een simpele tosti met kaas, ham en.... chilisaus! De tosti in cmbinatie met ketchup of curry kende ik al, maar een tosti met chilisaus is nieuw voor mij. Als je houdt van spicy eten, dan moet je dit echt eens uitproberen!

#3 Dulce Candy
Het liefst volg ik Nederlandse vloggers en ook een paar bekende Engelse, zoals Zoella, Alfie of Joe, maar eigenlijk volgde ik nooit Amerikaanse vloggers. Van de week ontdekte ik Dulce Candy, ik denk voor velen wel een bekende YouTuber, aangezien ze bijna 2 miljoen abonnees heeft.
Sinds ik haar ontdekt heb, heb ik bijna al haar video's terug gekeken. Vooral haar nieuwste video over haar belachelijk grote make-up stash liet mijn hart een beetje sneller kloppen.


#4 CATRICE Liquid Liner
Ik gebruik al jaren liquid liner om een mooie winged eyeliner te maken, maar eigenlijk vond ik er nooit één die ik écht heel fijn vond. Totdat ik de CATRICE Liquid Liner uitprobeerde. Vanaf het eerste moment dat ik hem gebruikte, was ik verkocht! De eyeliner is mooi, intens zwart, droogt mat op en heeft een heel fijn, dun kwastje waardoor je een strak lijntje kunt zetten. Ik heb er meteen een paar ingeslagen die ik mee kan nemen naar Istanbul!


#5 Bowlen
Zo bowl je een jaar lang niet, en zo bowl je bijna elke week! Ik vond bowlen altijd al wel leuk, maar eigenlijk deed ik het nooit. Tegenwoordig ben ik bijna elke week op de bowlingbaan te vinden met een groep vrienden en vorige week ging ik ook bowlen met collega's. Wat ik er nou precies zo leuk aan vind, weet ik eigenlijk niet, maar elke keer sta ik weer bijna op mijn stoel te springen als we gaan bowlen.


#6 5 euro Primark trui
Toen ik deze trui bij de Primark zag, heb ik nog best even getwijfeld: meenemen of niet? Ik had namelijk al genoeg truien, vond ik, maar deze vond ik toch wel héél erg leuk. En ach, dat voor maar vijf euro? Je snapt het al... uiteindelijk ging hij toch mee naar huis. En daar ben ik heel erg blij mee! Sinds ik hem heb, heb ik hem bijna non-stop gedragen.


#7 The Body Shop douchegel
In de sale kocht ik twee hele fijne douchegels van The Body Shop. Normaal betaal je €7 voor zo'n douchegel, wat ik echt belachelijk veel vind. Maar als er sale is, betaal je nog maar €3,50 en aangezien ze ontzettend lang mee gaan, vind ik dat een mooi bedrag. Ik sla dan ook altijd flink in tijdens de sale, maar dit keer wist ik me in te houden. Ik nam er twee mee: Frosted Cranberry en Papaya.


#8 Kolonisten
Als je mijn Photo Diaries volgt, dan kan het bijna niet dat je dit niet hebt gezien. Elke week speel ik minstens drie keer het spel Kolonisten! Ik vond dit spel altijd al leuk en tegenwoordig speel ik het heel vaak met vrienden. Er zijn allerlei uitbreidingen voor Kolonisten en sinds kort spelen we meestal de uitbreiding Steden & Ridders. Met zo'n spel ben je meestal wel een uur of drie zoet en ook al spelen we het zo vaak, het wordt eigenlijk alleen maar leuker!#9 ONLY hemdje
Dit hemdje van ONLY die ik alweer maanden geleden scoorde bij OTTO blijft favoriet! Het is zo'n makkelijk kledingstuk om met van alles te combineren. Jammer dat er een vlek in zit die er niet meer uit gaat, binnenkort moet ik toch echt afscheid nemen van dit fijne hemdje!


#10 Action CC cream
Deze heb ik weer "herontdekt". Mijn oude foundation was op en dus ging ik weer eens in mijn stash op zoek naar een nieuwe foundation. Daar kwam ik deze mega goedkope CC-cream van de Action tegen, die ik ooit gebruikte in de Budget Beauty Challenge. Deze CC-cream kost slechts €1,39 en heeft een lichte, subtiele dekking. De CC-cream licht en daarom precies goed voor mijn huid. Hij is lekker vloeibaar en smeert goed uit over mijn huid. Wat mij betreft een echte budget aanrader!

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

27 opmerkingen:

 1. Tosti met chilisaus is zoooo lekker!! Dat boekje van Flow lijkt me ook erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ahh wat ontzettend leuk zeg!
  Vooral dat flow boekje lijkt me ideaal.
  En Dulce Candy volg ik ook sinds kort, leuk!
  Liefs Lonneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die trui ziet er heerlijk zacht uit! En de frosted cranberry van TBS is hier ook favoriet!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bowlen is ook zo'n ding wat ik echt súper leuk vind, maar eigenlijk bijna nooit doe. Terwijl er een bowling in de buurt zit.. haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuk lijstje <3 Ik vind je truitje en topje echt heel pretty! Gezelschap spellen met vrienden spelen vind ik ook altijd zo leuk! Van Kolonisten hebben wij een kaartspel, maar zou ook graag de normale variant willen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze week die Flow Weekly eens halen, klinkt goed! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Anoniem19.1.15

  Ik heb nu zo ontzettend veel zin in een tosti!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die Flow Weekly ziet er zo gezellig uit! Lijkt me een fijn en handig boekje! Bowlen is inderdaad heel leuk maar bij mij weeral zeer lang geleden. Wij doen het alleen maar bij speciale gebeurtenissen zoals bijvoorbeeld een verjaardag, best jammer :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Echt een leuk artikel! En bowlen is zo leuk. Spelletjes doe ik echt te weinig.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hele fijne favorieten en wow die trui is echt leuk en dat voor 5 euro!?

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuke en fijne favorieten! Herkenbaar je hemdje, heb ik ook wel eens gehad. Afscheid nemen van je favo kledingstuk gaat helaas niet zo makkelijk. (Ik heb m'n hemdje nog heel lang met gat gedragen, onder t mom: je ziet het toch niet)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Anoniem19.1.15

  Echt hele leuke favorieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuke favorieten! Die tosti's met chilisaus ga ik ook eens proberen, lijkt me heerlijk

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ahh heel leuk lijstje! Door jou wil ik die chilisaus uitproberen, die mooie trui van de Primark, TBS douchegel én de Flow weekly haha. Bedankt he ;)! X

  BeantwoordenVerwijderen
 15. ohja lekker tosti's met chilisaus :D

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik gebruik dezelfde eyeliner, ben er ook super tevreden over!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Leuke lijst, ik heb de CC creme ook ooit gehad maar nu niet meer haha. Misschien moet ik hem toch weer aanschaffen!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Die liquid liner van Catrice is echt mijn favoriet! Gebruik hem al zo lang.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik eet altijd een tosti met curry, maar jouw combi kan ik ook wel proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ooh I love the body shop! Die laatste cc cream ziet er veelbelovend uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ahhh, ik heb ook bij die trui van de Primark staan twijfelen. Uiteindelijk niet meegenomen maar ik heb stiekem best wel een beetje spijt.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ik loop de deuren bij de Action plat om de CC cream in de juiste kleur te bemachtigen maar helaas grijp ik altijd mis. Ik wil hem zo graag proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Fijne favorieten!
  De Flow Weekly wil ik nog steeds een keer halen, maar vergeet het telkens als ik in de winkel ben.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Wat een leuke favorieten! Even by the way, ik wil me net aanmelden voor een open dag op de CHE zie ik opeens Nicole van Roekel staan. Dus ik dacht van hé waar ken ik dat van maar toen wist ik het al, haha heel leuk!
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Wat leuk om een keer favorieten te zien die niet allemaal iets met beauty te maken hebben! :-)
  De shower gels van The Body Shop vind ik ook erg goed, al zijn hun body butters wat mij betreft hun topproducten! :-)
  Oh en chilisaus is ZO lekker, ik zou het bij alles kunnen eten! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Wat leuk om dit zo te lezen, ben nu ook erg benieuwd geraakt naar de CC-cream van Action! x

  BeantwoordenVerwijderen