Photo Diary #11 | Sneeuw, shoppen en Oud & Nieuw - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2
Uncategorized

Photo Diary #11 | Sneeuw, shoppen en Oud & Nieuw


De eerste week van de kerstvakantie was leuk, maar de tweede week van de kerstvakantie was misschien wel nóg veel leuker! Het sneeuwde voor het eerst dit jaar, ik had een hele gezellige Oudejaarsavond en deed weer héél veel spelletjes. Ook ging ik nog twee keer shoppen en at ik mijn buikje rond aan oliebollen. Kijk je mee naar mijn week?

Op zaterdag sliep ik lekker uit en toen ik de gordijnen open deed, zag ik dit! Er lag een heel dik pak sneeuw.


Samen met mijn moeder en zusje trotseerden we de sneeuwstorm en gingen we gezellig shoppen in het centrum van Ede. We dronken koffie en aten taart bij de HEMA.


Ik paste deze leuke peplum top bij de Vero Moda, maar uiteindelijk heb ik hem toch maar laten hangen.


Het was alweer eeuwen geleden dat ik voor het laatst een tijdschrift had gekocht en de Vriendin was nu nog maar €0,99.

Het heeft bij ons de hele dag non-stop gesneeuwd. Zo gek dat er op sommige plekken in Nederland helemaal geen sneeuw was gevallen, maar bij ons zag het er prachtig uit!


's Avonds kwam Tim gezellig langs. Check mijn mooie sloffen!


We keken een filmpje (22 Jumpstreet, heerlijk slechte humor) en kletsten gezellig.Van mijn tante mochten we de nieuwste versie van Monopoly lenen. Bij dit spel betaal je niet met briefgeld, maar met je pinpas. Super grappig!Ik had nog zoveel kerstsnoep over en tja... dat moest op natuurlijk.


Justin is één van mijn beste vrienden en hij was een maand in Indonesië geweest. Net voor kerst kwam hij weer terug en we spraken op maandag af om eens goed bij te kletsen en lekker te koken samen.


Keukenprinsesje!


Het eten was heel lekker! We maakten rijst met kippendijen, prei, paprika, kerriesaus, Bali kroepoek en komkommer. Receptje van Gewoon wat een studentje 's avonds eet.Tijd voor een toetje! Ik kocht browniepudding, mijn favoriete Mona pudding aller tijden. Deze aten we lekker op op de bank terwijl we de film I am Sam keken. Echt een prachtige film!


Dinsdagavond sprak ik gezellig af met Tim en Jonathan en natuurlijk deden we weer Kolonisten.


Op woensdag, oudjaarsdag, zaten mijn zusje en ik al vroeg op het station. Het was weer tijd voor onze jaarlijkse traditie: shoppen op oudjaarsdag! Dit keer gingen we naar Arnhem.


Van het NS-personeel kregen we een zuurstok, speciaal voor het nieuwe jaar. Lekkerrr!


Als eerste doken we de Primark in waar het nog super rustig was. Dat is wel fijn winkelen zo! Ik past een paar kledingstukken, waaronder deze fijne, comfy trui. Die ging met mij mee naar huis!


Op oudjaarsdag sla ik altijd flink in bij The Body Shop in de sale. Dit keer hield ik het aardig bescheiden en kocht ik alleen twee douchegels.


Een deel van de buit! De hele shoplog heb je al kunnen zien op mijn blog, klik hier voor het artikel.


's Avonds kwamen vrienden van mijn ouders langs en op oudjaar eten we dan altijd een hele uitgebreide broodmaaltijd.


Mijn moeder maakte deze schattige mini-croissantjes met rozijn en kaneel. Super lekker!


's Avonds ging ik naar Jeanne, een vriendin van mij. Ze woont achteraf en daardoor kon je om 12 uur het vuurwerk van een mooie afstand bekijken. Ik vind al die knallen dichtbij maar niks, haha.

Daarna gingen we naar vriendin Alieke in Ede, waar we samen met Bas het nieuwe jaar inluidden. Gezellig!


Eerste selfie van 2015!


De volgende ochtend alweer vroeg uit bed, omdat wij op nieuwjaarsdag altijd naar familie gaan. 's Middags gingen we naar mijn oma van mijn moeders kant. Mijn zusje bakte appeltaart voor de hele familie.


Samen met mijn neefje en nichtjes speelden we Rummikub. Dat was lang geleden! Maar aangezien ik spelletjes ineens helemaal leuk vind, vond ik ook dit spel weer heel erg leuk!


Die dag at ik niet veel anders dan appelflappen en oliebollen...


 ... maar 's avonds had ik toch wel zin in wat warm eten. Ik maakte rijst met paprika en kerriesaus.


Dat at ik op terwijl ik met de hele familie op de bank zat om Wie is de Mol? te kijken. Mijn favoriete programma ooit! Ik vond het zo jammer dat Pieter er direct uit ging, hij is zo'n leuke kandidaat!

Ook maakte ik vast een aantal pakketjes klaar voor de winnaressen van de Coco Gold's Christmas Give Away, zodat ik die de volgende dag direct op de post kon doen.


Op vrijdag had ik een heerlijk relaxte dag. Daarbij hoort natuurlijk ook een hele relaxte trui, dus ik trok meteen mijn nieuwe Primark trui aan en droeg daarbij mijn Promiss ketting.

's Middags kwamen er zes vriendinnen langs van de middelbare school. Gezellig om weer even bij te kletsen! We aten heel veel chips, snoep en appeltaart en speelden ook nog spelletjes.

's Avonds sprak ik nog af met wat mensen uit mijn kerk in Elst waar we ook weer spelletjes speelden. Haha, jullie zullen ook wel denken: doet Nicole ook nog wat anders dan spelletjes spelen? Dit is trouwens Beverbende, echt een heel leuk en makkelijk spelletje.

Zoals altijd is de kerstvakantie echt weer voorbij gevolgen, mehhh, echt niet leuk! Dinsdag begin ik weer op school en de komende weken zijn onwijs druk voor mij. Het zijn namelijk mijn laatste lesweken in Nederland, voordat ik voor 4,5 maanden naar Istanbul vertrek. Ik moet twee presentaties voorbereiden, leren voor drie toetsen en tussendoor ook nog een heleboel verslagen en adviesplannen maken. En dan ook nog even genieten van mijn laatste weekjes hier in Nederland met mijn vrienden en familie. Maar, het komt vast goed! :)

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

28 opmerkingen:

 1. Heel erg leuk om te lezen! Je speelt inderdaad wel veel spelletjes, lekker gezellig toch! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeh yum, wat een fijne foodpics allemaal, ik zit al helemaal weg te dromen bij al die lekkere gerechtjes en snacks! Goed idee ook om croissantjes te maken met rozijn en kaneel, in plaats van de standaard ham en kaas, ga ik eens proberen. Zo te zien heb je echt een gezellige week gehad, leuk ook, al die spelletjes! X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Anoniem4.1.15

  Oh wat gaaf dat Istanbul zo dicht bij komt! Je hebt de kerstvakantie in ieder geval al goed besteed met familie en vrienden zo te zien. Geniet er nog van!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke vakantie heb je! Je doet echt lekker veel met vrienden :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Volgens mij heb je een hele fijne vakantie gehad! Leuke diary ook, met heeerlijk eten!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een boel fijne foto's! De sneeuw foto's zijn mooi! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Anoniem4.1.15

  ziet er leuk uit en kolonisten van katan is echt een leuk spel!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je comfy trui van de Primark is echt schattig! En ik wacht nog steeds totdat het hier gaat sneeuwen haha ;p

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een gezellige foto's allemaal en wauw, wat veel sneeuw! Heerlijk. Ik ben echt wel een beetje jaloers, want hier heb ik nog geen enkele witte laag gezien terwijl ik juist zo enorm houd van sneeuw! En hmm, allemaal heerlijk eten ook :). Mooie trui! X

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Poeh, jij hebt een drukke week gehad! Wel mega leuk! En al die spelletjes, gezellig. Ik ben er de laatste tijd ook weer helemaal van. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat gezellig, zoveel spelletjes spelen! Helaas krijg ik ze hier thuis toch echt niet zover....

  BeantwoordenVerwijderen
 12. leuke week zeg! de sales nu vind ik maar een beetje gevaarlijk, ik ging ook the body shop in en kwam met veeeel meer naar buiten dan gepland. ;)
  xo, cheyenne

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Al die foto's van dat eten, yummy <3
  Liefs, Susan

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ah die peplum top bij de Vero Moda was echt leeuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ben zo jaloers op die sneeuw foto's! Hier in Friesland helemaal niks! :(

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een gezelligheid :)! Jaaa, zo fijn dat Wie is de mol? weer is begonnen. Heel veel succes met je laatste schoolweken voor je weggaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat fijn dat je zo hebt genoten van de feestdagen! Ik vind zo'n spelletjes ook heel leuk om te spelen. Geniet van je laatste weekjes hier bij je vrienden en familie en alvast veel succes met al je schoolwerk!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Die croissantjes met kaneel ga ik eens snel uitproberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Rond deze tijd van het jaar horen ook gewoon spelletjes! Wij doen het ook altijd rond kerst en oud en nieuw ;)! Spel aanrader is: Wie is de mol en Expeditie Robinson.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat een gezellig en leuk overzicht. Leuk ook dat je al die spelletjes doet. Er zijn maar weinig mensen in mijn omgeving die daar de tijd voor (willen) nemen. Jammer, want ik hou ontzettend van bord- en kaartspelletjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Leuk, wel even een dikke spoiler voor mij omdat ik vanavond in bed lekker wie is de mol zou gaan kijken... don't like...

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Dat zijn leuke foto's van een gezellige vakantie ;-)
  Heb je je recepten van die heerlijke mini croissantjes, de appeltaart die je zus had gebakken, van het heerlijke Indische eten? Maar ook van de rijst met paprika.
  Wat een leuke aankopen had je gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Voor mij is de kerstvakantie morgen ook weer voorbij. Zo jammer! Je trui van de Primark is trouwens heel leuk. Superleuke diary!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Leuke week! Mijn vakantie zit er ook weer op, helaas. Tof die nieuwe monopoly, dat je nu alleen maar hoeft te betalen met je pinpas. Grappig zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Wat leuk om zo even terug te kijken op wat je allemaal gedaan hebt, je hebt sowieso niet stil gezeten ;) Vakantie gaat helaas wel altijd snel voorbij. Hopen dat je snel weer vakantie heb en succes met school! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Leuke diary! Ik ben blij dat de sneeuw weer weg is haha. Minder blij dat de vakantie om is..

  BeantwoordenVerwijderen
 27. wat leuk, het ziet er allemaal bere gezellig uit, spelletjes zijn ook erg leuk om te doen met elkaar...lekker kletsen, hapje en een drankje erbij, gezellig!

  BeantwoordenVerwijderen