Essence Multi Action mascara - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Essence Multi Action mascara


Ik gebruik inmiddels al weer weken mijn geliefde NYC Smokin' Hot Show Time mascara. Een mascara die precies twee euro kost en daarmee is het één van de goedkoopste mascara's die ik ooit heb gehad én één van de fijnste mascara's. Dit laat wel zien dat je voor een goede mascara echt geen tientallen euro's neer hoeft te tellen.
Nu deze mascara bijna op is, startte ik een zoektocht naar een nieuwe, low-budget mascara. Al snel kwam ik uit bij het schap van Essence, waar ik de Multi Action mascara tegenkwam. Volgens de verpakking de best verkochte mascara van Essence en dat voor €2,59


De verpakking van de Multi Action mascara van Essence is basic en ziet er goedkoop uit. Tja, veel meer kun je ook niet verwachten voor die €2,59.
Op de dop prijkt een grote sticker met Our Best, waarmee aangegeven wordt dat dit de best verkochte Essence mascara is. De Multi Action mascara belooft veel goeds: extra volume, lengte én krul! Ik ben benieuwd...Het borsteltje had ik al even in de winkel bekeken en die vond ik er direct goed uit zien. Hij is lang, smal en heeft veel dunne haartjes. Veel beter dan die brede, dikke borsteltjes die direct voor klontjes zorgen in je wimpers.
Het borsteltje heeft verder niet veel bijzonders of een speciaal effect.


Tijd om de mascara op mijn wimpers te testen! Zo zien mijn wimpers eruit zonder mascara erop.


En dit is het resultaat nadat ik de Multi Action mascara op mijn wimpers heb aangebracht. Wauw, wat een resultaat! Mijn wimpers zijn langer, intens zwart en een wimperkruller heb ik niet nodig om mijn wimpers mooi te laten krullen. Het enige wat me tegenvalt, is het volume in de wimpers. Ik moet oppassen met het aanbrengen van meerdere laagjes, want dan gaan de wimpers klonteren. Persoonlijk vind ik het belangrijker dat mijn wimpers mooi zwart en lang zijn, dan volume, maar mocht je je wimpers echt volumineuzer willen maken, dan weet ik niet of deze mascara helemaal geschikt is.


Ik ben in ieder geval heel erg tevreden over de Multi Action mascara van Essence. Mijn wimpers worden langer, zwarter en krullen mooi. Ik vind het een prima vervanger van mijn NYC Smokin' Hot Show Time mascara en dit wordt dan ook mijn nieuwe, low-budget favoriet!

Je vindt de Essence Multi Action Mascara voor €2,59 bij Kruidvat en Trekpleister.

Welke mascara gebruik jij? Kies je liever voor een low-budget mascara of ga je toch eerder voor een duurdere variant?

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

29 opmerkingen:

 1. Ik vind deze echt heel erg oke! Meestal gebruik ik zelf een tussenvariant, niet heel duur maar ook niet goedkoop. Maybelline bijvoorbeeld.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik stond toevallig laatst met deze mascara in mijn handen! Ik denk dat ik hem nog maar even ga halen!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er echt wel héél goed uit voor die prijs! Ik zweer bij Bourjois mascara's, die doen het áltijd voor me, maar zijn wel wat duurder! Ga deze misschien toch een keertje proberen :)! X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, hij doet het wel echt goed voor die prijs! Ik blijf toch altijd hangen bij de mascara van etos eigen merk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit was één van de eerste mascara's toen ik begon met het gebruiken van make-up, leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb deze ooit geprobeerd en vond hem niet zo fijn. Ik gebruik nu die met die knaloranje huls, die vind ik zo fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, heel mooi resultaat! Deze mascara ga ik ook een keer proberen als mijn huidige mascara op is!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ziet er goed uit. Wat een mooi effect!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind het effect wel erg mooi! Zeker voor die prijs :).

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuke huls! Zo'n borsteltje als deze vind ik persoonlijk erg fijn. Wat een prachtig resultaat geeft deze mascara! Toppertje :-) Ik heb tot enige tijd geleden de I Love Extreme mascara van Essence gebruikt. Die is ook heel erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Voor dat geld is het zeker de moeite waard om hem eens te proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Zo. Die ziet er mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een resultaat! Ik gebruik al jaren dezelfde van Maybelline (one by one) maar ook die van benefit vind ik erg fijn. Ik heb wel eens budget varianten geprobeerd, maar op een of andere manier werken die niet voor mijn wimpers.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Het resultaat is erg mooi voor dat prijsje (:

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Mooi subtiel resultaat hoor. Ik vind lengte en krul persoonlijk ook belangrijker dan volume.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Anoniem3.1.15

  Wat een mooi effect. Deze mascara gebruikte ik jaren geleden wel eens. Leuk dat 'ie nog steeds in de collectie zit.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Anoniem3.1.15

  ziet er heel goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Fijn prijsje! Ik gebruik meestal ook een essence mascara, maar dan in combinatie met een andere mascara. Tip voor als je een mascara niet genoeg resultaat vind geven. Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat een top resultaat voor dat prijsje!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Oh deze mascara had ik een jaar geleden geloof ik altijd, erg fijn inderdaad! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Mooi hoor! Vooral voor die prijs! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Lijkt me een hele fijne mascara! Ik heb hier een aantal jaar geleden wel eens de false lashes variant van geprobeerd, die beviel me ook wel. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Ziet er idd goed uit! Lijkt me een fijne budget mascara X

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Het ziet er prima uit en zo klinkt het ook, ja zuinig alsik ben zou ik toch kiezen voor een budget variant...

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Leuk prijsje voor een mooie mascara. Als ik nu geen wimperextensions had gehad, had ik deze zeker gekocht!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Ziet er oké uit, denk dat ik deze ook wel eens wil proberen. Ik gebruik zelf de Lash Princess mascara van Essence, bevalt erg goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Dat is een prachtig resultaat!
  Je hebt mooie lange wimpers.

  BeantwoordenVerwijderen