Action Max & More CC-cream

In mijn bijna 4-jarig bestaan als blogger heb ik al een heel aantal verschillende foundations, BB-creams en CC-creams getest. Van extreem low-budget tot aan belachelijk dure foundations en ik kom regelmatig weer een nieuwe favoriet tegen. Waar ik wel over uit ben, is dat ik het onzin vind om meer dan €10 neer te leggen voor een foundation. Ik heb een vrij zuivere huid van mijzelf en ik heb genoeg budget foundations uitgeprobeerd die voor mij prima werken.

Deze CC-cream van het beautymerk van de Action is zonder twijfel de meest goedkope foundation die ik ooit heb gehad. Met haar €1,39 is deze foundation echt een koopje. Benieuwd of je voor dat geld een fijne CC-cream hebt? Lees dan snel verder!


Het merk Max & More is het beautymerk van budgetwinkel Action en heeft maandelijks weer nieuwe, verrassende producten in haar assortiment. Ik heb al heel wat Max & More make-upproducten uitgeprobeerd en ik ben een groot fan van de oogschaduwpalettes en met name de lipsticks bevallen me heel erg goed.


Een foundation had ik nog nooit geprobeerd van dit merk, dus het was de hoogste tijd om dat eens te gaan doen. Ik nam de Colour Correcting Skin Perfection Foundation mee in de lichtste kleur: Fair.

Een CC-cream kun je zien als een BB-cream met een extra functie. CC staat voor Colour Correcting en is bedoeld om je huid er gezonder en minder rood uit te laten zien. Ik heb van mezelf dus een vrij zuivere huid, dus een dikke laag foundation is niet nodig. Wel heb ik vaak last van rode vlekjes of donkere kringen onder mijn ogen. Mijn huid ziet er vaak best wel een beetje dof uit. Deze CC-cream klinkt daarom veelbelovend!


De foundation komt in een simpele verpakking: zwart, mat en in een tube. Niet veel bijzonders en ook niet veel luxe, maar ja, wat verwacht je dan voor €1,39? De tube heeft en smal tuitje waardoor je een juiste hoeveelheid foundation uit de tube kunt halen. Door de smalle opening is deze foundation erg zuinig in gebruik, pluspunt!

Ik vind het belangrijk als een foundation lekker vloeibaar is, zodat hij een mooi, luchtig effect geeft op je gezicht. En vloeibaar, dat is deze CC-cream zeker! Wat mij betreft is hij zelfs iets té vloeibaar en wordt hij al snel waterig. Wat ik wel wonderbaarlijk vind, is dat deze kleur echt perfect is voor mijn lichte huidje! Veel duurdere merken foundation hebben zo'n lichte kleur niet eens in hun assortiment, dus dat vind ik echt een pluspuntje voor Max & More. Tijd om de CC-cream op mijn gezicht aan te brengen. Zo ziet mijn gezicht eruit zonder foundation.


Op deze foto heb ik de CC-cream aangebracht op mijn hele gezicht. Mjn huid is mooi egaal, ziet er gezond en gevoed uit en de kringen onder mijn ogen zijn iets minder geworden.


En hier mijn gezicht met alle make-up die ik dagelijks gebruik. Ik ben erg te spreken over het resultaat! De CC-cream heeft een lichte kleur en is daarmee perfect voor mijn lichte huid. Hij is vloeibaar en verdeelt daardoor makkelijk over mijn gezicht. Wat ik wel jammer vind, is dat de CC-cream zó vloeibaar is, dat hij eerder waterig aanvoelt. Ik heb zelf geen dikke dekking nodig en vind het daarom fijn dat deze CC-cream zo'n lichte, natuurlijke dekking heeft. Maar mocht je op zoek zijn naar een foundation die beter dekt, dan kun je deze beter aan je voorbij laten gaan.

Voordelen:

 • Lichte kleur, perfect voor de lichte huid
 • Vloeibaar
 • Verdeelt makkelijk over het gezicht
Nadelen:
 • Wordt al snel waterig
 • Geeft slechts een lichte dekking

Je vindt de Action Max & More CC-cream voor €1,39 bij de Action. 

Heb jij wel eens make-up van de Action uitgeprobeerd? 

23 opmerkingen:

 1. Klinkt eigenlijk heel goed. Toch merk ik dat ik als ik iets koop van Max&more ik het toch niet / weinig gebruik omdat ik bang ben dat er troep inzit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt inderdaad goed! Zelf vind ik de blushes van de Action heel mooi en gepigmenteerd! Liefs, X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb deze CC cream ook en vind het echt een verrassend fijn product! Mooie zachte dekking en voelt prettig aan op de huid. De prijs is helemaal ideaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooi resultaat, het ziet er heel natuurlijk uit en de kleur past precies bij je gezicht. Ik denk dat ik net zo een huidskleur heb als jou. Ik ben heel benieuwd hoe die bij mij zou staan. Fijne review!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik gebruik hem ook regelmatig, bij mij is hij toch iets aan de roze kant omdat ik een duidelijke gele ondertoon heb (ach dat is bij zo'n beetje elke foundation, cc-, bbcream). Hij laat je er heel wakker uit zien.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Elise, heb jij misschien tips voor bb/cc cream met wel een gele ondertoon? Ik heb zelf ook een gele ondertoon en wil eens een bbcream uitproberen.

   Verwijderen
 6. Wat een mooi resultaat, staat je super! En dat voor die prijs, ideaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi resultaat! En wauw, voor zo weinig geld, perfect!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik wil hem zo graag een keer proberen! Helaas pak ik altijd mis in 'onze' Acion

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh wauw ziet er wel goed uit hoor, al helemaal voor die prijs! Jammer dat 'ie wat waterig is en dus niet zoveel dekt, dat heb ik misschien nét wat meer nodig. Wel geweldig dat 'ie er zelfs in zulke lichte tinten is, props! Ik ga maar eens een kijkje nemen bij de Action binnenkort :D! X

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik houd wel van een goede dekking, maar soms is een lichte dekking genoeg. Het snel waterig worden vind ik wel jammer, maar dat is geen probleem als het droog is buiten haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Bij jou is het resultaat heel erg mooi voor zo'n low budget product!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Het ziet er mooi uit, frist je gezicht op! Is het te vergelijken met de bb cream van Garnier? Die gebruik ik namelijk bijna elke dag maar de prijs verschilt natuurlijk behoorlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik heb deze CC cream ook en bij mij is hij best dik, niet waterig. Hij geeft bij mij ook best veel dekking moet ik zeggen. Heb hem pas een paar keer geprobeerd, maar vind het tot nu toe een fijn product.... moet alleen nog effe afwachten hoe mijn huid erop gaat reageren...

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat leuk dat ´ie ook in een lichte kleurt komt en zo fijn is! Hij ziet er erg goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Oh mooi resultaat! Ik vind het altijd lastig om een goede kleur foundation te kiezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Het resultaat bij jou is super en dat voor die prijs! Dat vind ik het proberen wel waard.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Een hele fijne prijs, en het product werkt goed bij jou. Het ziet er natuurlijk uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Jeetje, dat is goedkoop! Ik heb inderdaad ook oogschaduw en lipsticks van de Action.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Klinkt op zich zeker niet slecht en het geeft een mooi resultaat! :-) Toch zou ik deze niet snel kopen omwille van het waterige effect!

  BeantwoordenVerwijderen