15 favoriete kledingstukken uit mijn kledingkast - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

15 favoriete kledingstukken uit mijn kledingkastMijn kledingkast hangt vol met jasjes, vesten, broeken en T-shirts waarvan ik het grote gedeelte bijna niet of helemaal niet draag. Daar moest toch maar eens verandering in komen, vond ik. Omdat ik over drie weken naar Istanbul ga voor een half jaar en dan toch maar een paar kledingstukken mee kan nemen, besloot ik mijn kast eens een flinke opruimbeurt te geven. Alle kledingstukken die ik niet leuk vond of niet meer droeg gingen of naar mijn zusje, of naar het goede doel of op Marktplaats. Het resultaat? Een kledingkast met allemaal items die ik leuk vind! Vandaag laat ik je mijn vijftien favoriete kledingstukken zien uit mijn kledingkast. Deze items gaan zonder twijfel mee naar Istanbul!

Leren/Suède jasje - Miss Etam
Jasjes, blazers en vesten heb ik in alle soorten en maten, maar dit is toch wel één van mijn favorietje jasjes. Het is een (nep) leren/suède jasje van Miss Etam. De binnenkant is van een hele lekker, zachte stof waardoor hij heel comfortabel zit. Je kunt deze zo makkelijk combineren met allerlei T-shirtjes en hemdjes. Je zou hem zelfs als zomerjas kunnen gebruiken!


Wit hemdje - ONLY
Omdat ik zoveel jasjes draag, heb ik ook een heel aantal shirtjes en hemdjes in mijn kast hangen. Als dit witte hemdje van ONLY aan de waslijn hangt, haal ik hem er zo snel mogelijk af zodat ik hem weer aan kan! Het is een mooi, basic hemdje maar is toch nét iets meer bijzonder door de kanten details bij de hals. De bandjes zijn verstelbaar, wat ik ook heel erg handig vind.


Zwart jurkje - Vero Moda
Over het algemeen draag ik het liefst een fijne spijkerbroek, maar als ik een leuk jurkje of rokje zie, kan ik die maar moeilijk in de winkel laten liggen. Ik denk dat bijna iedere vrouw wel een little black dress in de kast hebben hangen en dit is de mijne. Een simpel, zwart jurkje met een lintje om de taille. Zulk soort getailleerde jurkjes met een hoogsluitende hals vind ik het mooist staan bij mijn figuur. Je kunt deze leuk combineren met een statementketting en om hem wat meer casual te maken, draag ik vaak mijn spijkerjasje hierbij.

Rood T-shirt - Primark
In mijn kledingkast kom je niet veel anders tegen dan zwart, grijs en wit, maar dit kledingstuk springt er toch wel uit! Ik kocht deze vorige week bij de Primark, omdat ik toch eens wat meer kleur aan mijn garderobe wilde toevoegen. Ik heb het T-shirt nog niet aangehad, maar ik weet zeker dat dit één van mijn favoriete shirtjes voor de zomer wordt. Je kunt hem heel leuk combineren met een skaterskirt, zwarte broek of shorts.

Spijkerjasje - H&M
Het heeft even geduurd, maar ik heb eindelijk weer een spijkerjasje! Een jaar of vijf geleden kocht ik voor het eerst een spijkerjasje en sindsdien heeft er altijd wel één in mijn kast gehangen. Ik vind het misschien wel het fijnste kledingstuk dat ik heb, omdat hij zo makkelijk te combineren is en het past gewoon helemaal bij mijn kledingstijl!

Grijze skinny jeans - Miss Etam
Het vinden van een geschikte spijkerbroek is voor mij een regelrecht drama met mijn korte beentjes. Dus, als ik ein-de-lijk een fijne spijkerbroek heb gevonden, dan wil ik die voor geen goud kwijt. Ik wilde al langer een grijze skinny jeans en toen ik deze laatst bij Miss Etam tegenkwam, voldeed hij eigenlijk aan al mijn eisen. Het is wel een wat duurdere broek dan ik normaal koop, maar ik merk ook wel dat de kwaliteit heel erg goed is en bovendien zit hij echt super lekker. Leuk detail: mijn moeder heeft deze broek ook en kocht hem zelfs eerder dan ik...

Geruite blouse - H&M
Dit kledingstuk is zonder twijfel het kledingstuk dat het langst in mijn kast hangt. Volgens mij heb ik deze geruite blouse al meer dan zes jaar, ik kwam laatst nog een foto tegen dat ik deze blouse droeg toen ik in de vijfde klas van de middelbare zat (ik zit nu in het vierde jaar van mijn HBO-opleiding). Maar wonder boven wonder blijft deze blouse er mooi uit zien en aangezien ik hem nog steeds pas, draag ik hem ook nog steeds met veel liefde.

Zwarte sneakers - Adidas
Jaren moest ik er niets van weten: sneakers. Maar een aantal maanden geleden begon het toch te kriebelen. Ik zag zoveel leuke outfits op blogs voorbij komen van bloggers die sneakers droegen, dat ik ook besloot een nieuw paar aan te schaffen. Ik ben uiteindelijk voor deze zwarte sneakers van Adidas gegaan en ook al twijfelde ik eerst over deze aankoop, ik ben er onwijs blij mee. Ik heb ze al heel erg veel aangehad en ze passen werkelijk bij elke outfit.

Spijkerbroek - C&A
De Miss Etam broek die je eerder in dit artikel zag, is heel alleen in mijn kast. Alle overige (spijker)broeken zijn namelijk van C&A. C&A heeft een speciale Kort-collectie met spijkerbroeken voor vrouwen die klein zijn. Ideaal! Twee jaar geleden kocht ik hier mijn eerste spijkerbroek en sindsdien haal ik hier elk keer weer en nieuwe spijkerbroek vandaan.

Zwart hemdje - Vero Moda
Ik heb een aantal basic zwarte en witte hemdjes in mijn kast die ik kan dragen onder vesten of jasjes. Dit is één van mijn favoriete hemdjes. Ik vind de kanten details op de schouders en de strik bij de hals heel erg leuk.

Zwarte laarsjes met hak - Invito
Ik ben niet zo van de pumps, maar hakken onder laarsjes vind ik wel heel erg mooi. Het loopt ook direct een stuk beter dan pumps én zo ben ik toch weer een paar centimeter langer. Deze laarsjes van Invito schafte ik aan het begin van de herfst aan en heb ze sindsdien al heel erg veel gedragen. De hak is aardig hoog, maar gelukkig zijn de schoenen erg stevig, waardoor ze gewoon heel erg lekker lopen.

Zwarte skater skirt - Boohoo
Dit rokje kreeg ik opgestuurd voor de Who Wears it Better Challenge in de Fashionista. Toen ik het rokje zag, had ik niet direct zoiets van: "Wauw, geweldig!" maar nu hij wat langer in mijn kast hangt en ik hem op verschillende manieren heb gecombineerd, vind ik het stiekem toch wel een heel erg leuk rokje. De leren stof maakt het ook net wat stoerder, waardoor het wat meer bij mijn stijl past.

Trui - H&M
Deze trui had ik al maanden op het oog en toen hij maar in mijn hoofd bleef spoken, mocht ik hem toch kopen van mezelf (ook al had ik hem helemaal niet nodig). Dit is echt zo'n heerlijke trui als je een keer zin hebt in een comfortabele outfit.

Zwarte tas - Pieces
Deze tas heb ik ook alweer een tijdje, maar hij blijft favoriet bij mij. Het is een heel handig formaat, hij is net groot genoeg voor mijn schoolboeken en ook voor een dagje shoppen neem ik hem graag mee.

Zwart-wit gestreepte trui - New Look
Iedereen die een zus of zusje heeft zal het wel herkennen: soms duik je even in haar kledingkast om te kijken of zij nog iets leuks heeft. En ja hoor, ook mijn zusje had laatst wel een hele leuke trui in haar kast hangen! En wat bleek? Zelf droeg ze hem nooit, dus ik mocht hem hebben. Sindsdien heb ik hem al veel gedragen.

Wat is jouw favoriete kledingstuk uit je kledingkast?

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

40 opmerkingen:

 1. Hele leuke kleren! Vind vooral die spijkerjas van de H&M heel erg tof die je hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Allemaal prachtige items, je skater skirt, het jurkje en het laatste gestreepte truitje zijn allemaal zo mooi!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Anoniem7.1.15

  Erg mooie items. Dat rode shirt is echt heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke items! Vooral je tas en invito laarsjes vind ik erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat witte bloesje van Only vind ik zelf ook heel erg mooi! Mooie favoriete kledingstukken!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh wat een leuke items, kan me helemaal voorstellen dat ze favoriet zijn! Mijn favoriete item is/zijn denk ik mijn sneakers. Als er iets lekker loopt..

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat heb je toch een leuke stijl! Ik vind het eerste jasje echt super pretty <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk het zijn echt allemaal typische Nicole items :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een toffe kledingitems, tassen en schoenen! Het leren jack vind ik heel stoer, maar toch vrouwelijk. De zwarte jurk vind ik trouwens ook heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een super idee om je kast echt eens goed onder handen te nemen. Ik heb de laatste tijd veel nieuwe kleding gekocht en misschien moet ik ook maar eens even alles goed door handen nemen. Opgeruimd staat netjes ;)

  Liefs Agneta

  P.s: Heb mooi colbertje en jurkje gekocht van de prijs die ik bij je won :D

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heerlijk om je kast af en toe eens op te ruimen! Leuke items. Vooral de tas en de geruite blouse!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oh wat een leuke kledingstukken! Het hemdje van Only en de skaterrok zijn mijn favorieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Echt leuke spullen! Goed idee ook, om zo'n blog te maken. Dat geeft voor jezelf ook weer een beter idee van welke spullen je nou echt gebruikt en waardeert en welke minder.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuke items, ik vind dat zwarte jurkje echt heel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Dat zwarte jurkje vind ik erg leuk! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Mooie kleding zeg, dat zwartje jurkje en witte topje zijn echt mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Anoniem7.1.15

  Haha ik ben ook écht een jasjes mens! Ik vind van die hemdjes dan ook geweldig die je zo onder het jasje aan kan doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Hele mooie items allemaal meid!
  Vooral je invito laarsjes, wauw.
  Liefs Lonneke

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Leuke items! Mijn favorieten zijn nog steeds alles wat zwart is eigenlijk. Van rokjes tot aan de baggy leren boyfriend broeken.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ik snap helemaal dat dit je favorieten zijn, echt een leuke stijl heb je!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Je hebt erg mooie items in je kast hangen! Vind het jurkje erg leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wat een prachtige items! Ik snap dat het favorieten zijn. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Hele leuke items! Vind vooral de laarsjes met hak van Invito erg leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Leuke items, vooral het leren rokje! Ik heb precies dezelfde en ik had hem aan met kerstmis. Zo leuk <3

  BeantwoordenVerwijderen
 25. dat zwarte jurkje is cute;D

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Wat een superleuk artikel, heel leuk om te lezen! En mooie items ook allemaal :)

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Je laarsjes vind ik heel erg leuk! Mijn favoriete kledingstuk of nah, eigenlijk zijn het schoenen: Mijn lage Clarks. Verliefd op!

  BeantwoordenVerwijderen
 28. monique7.1.15

  Ik ben al langer op zoek naar leuke Adidas-sneakers. Die van jou vind ik super! Weet je zo hoe dit model heet?

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Hele toffe items! Ik zou dolgraag een minimalistische garderobe willen hebben, ik draag vaak zwart, grijs, donkerblauw en wit.. Ik heb bijna geen kleding met kleuren die ik leuk vind. Het liefst zou ik veel weg doen en verkopen, zodat ik van dat geld weer nieuwe items kan kopen, dat lukt helaas niet zo snel.

  Ik vind je invito laarsjes echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Leuke items allemaal. Ik snap wel dat dit je 15 favorieten zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Wat een leuke items! Ik vind je leren jasje van Miss Etam echt geweldig! X

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Hele leuke favorieten heb je!

  BeantwoordenVerwijderen
 33. je rode top van de primark en je spijkerjasje van de h&m ik ben er verliefd op!

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Hele leuke items heb je in je kast hangen!

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Annemarie9.1.15

  Leukleukleuk!!
  En je nieuwe spijkerjasje van H&M is ook tof. Hoop dat er binnekort weer een outfit of the day komt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Wat een leuke post dit! Ik vind het allemaal prachtige items <3 Dat spijkerjasje <3 <3

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Ik vind je zwart kleedje erg mooi en je laarsjes zijn erg leuk! Hoe komt het dat je maar enkele kledingstukken mee kan nemen ?

  BeantwoordenVerwijderen