What to wear for Christmas #2 | Black Skater Skirt

Hebben jullie ook al zo'n zin in kerst? Ik kan in ieder geval niet meer wachten totdat de kerstbomen weer tevoorschijn worden gehaald, we ons buikje vol kunnen eten met de lekkerste kerstdiners en cadeautjes uit mogen pakken. Eén van de leukste dingen aan kerst vind ik toch wel het shoppen van een kerstoutfit. En daar kun je natuurlijk niet vroeg genoeg mee beginnen! Om alvast een beetje in de kerstsferen te komen, ga ik op pad om een leuke outfit voor kerst te scoren. Om jullie wat inspiratie te geven, heb ik een aantal verschillende kerstoutfits bij elkaar gezocht. Chique, stijlvol of juist wat stoerder als je niet zo van de jurkjes bent: de komende weken zul je verschillende kerstoutfits voorbij zien komen op Cocogold.nl.

Vandaag een outfit die ik speciaal fotografeerde voor de Fashionista! Ik sta namelijk deze maand in het tijdschrift met de Who Wears it Better battle. En toen ik de outfit nog eens goed bekeek, dacht ik bij mezelf: dit is eigenlijk precies een outfit die ik tijdens kerst zou dragen! Deze outfit is wat minder chique dan de vorige outfit, maar daarom zeker niet minder leuk! 

Het rokje kreeg ik opgestuurd van Fashionista om die te stylen in een outfit. Hij komt uit de webshop Boohoo en kost slechts €14! Echt een koopje voor zo'n mooie skaterskirt! Het is een soort nepleren stof, maar het rokje valt heel soepel.
Ik combineerde het rokje met een grijs, losvallend T-shirt waardoor het geheel wat stoerder wordt. Daarover droeg ik mijn witte, fluffy vest van Promiss. Echt een musthave voor deze winter, deze vesten zitten ongelooflijk lekker en comfortabel!
Om nog een extra touch te geven aan de outfit, deed ik ook nog een riempje om met een schattig strikje. Om heel eerlijk te zijn: ik heb geen idee meer waar dit riempje vandaan komt. Het horloge dat ik draag is trouwens van Loavies!
En tot slot, de schoenen: mijn geliefde Invito laarsjes! Ik denk dat dit toch wel één van mijn favoriete aanwinsten is deze winter.

Weet jij al welke outfit je gaat dragen tijdens de Kerst?

33 opmerkingen:

 1. Wauw, wat een super leuke outfit! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele mooie outfit! Ik weet nooit hoe ik zo'n rokje moet combineren, maar dit is echt leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige foto's! <3 en super outfit, zoiets zou ik ook met kerst kunnen dragen. Ik ga denk ik dit jaar voor een ugly christmas sweater en een glitterrokje.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Voor mij wordt het gewoon een lekkere warme foute kersttrui ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super mooie outfit!
  Leuk dat jij in dat magazine staat ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een onwijs leuke outfit! Heel erg mooi, staat je goed :) Leuke foto's ook! X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtige outfit heb je aan! Het rokje ziet er heel feestelijk uit en het vestje heerlijk warm. Super combinatie <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk! Dat rokje heb ik ook gehaald speciaal voor kerstmis! Fijne inspiratie dit dus haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke outfit! Zelf ga ik natuurlijk voor de ugly christmas sweater. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh wauw, dat riempje maakt het af vind ik!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat leuk gecombineerd! Vind die foto van jou op het bankje ook zo leuk <3

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat tof gecombineerd. Echt een leuke outfit!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Het vest is leuk! Ik heb hem in de kleur oud roze. Mooie outfit!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hele leuke outfit, mooie foto's zijn het ook geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Dit is echt een ideale outfit voor kerst! Mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik heb ongeveer dezelfde rok. Super leuk om te combineren!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een leuk vest! En je outfit is inderdaad heel erg leuk voor kerst

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Dat riempje is ontzettend schattig!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat een geweldige outfit, heel leuk gecombineerd! X

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat een leuke outfit! Het rokje is echt onwijs leuk! Dat doet mij denken aan mijn eigen rokje die er ongeveer hetzelfde uitziet maar helemaal vergeten was. Ik weet wat ik ga aandoen! :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ik hou van dat stoere kantje van de outfit, je rokje vind ik zoo leuk staan met het grijze losvallende shirt. Ideaal voor nieuwjaar ja!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Leuke outfit vindt vooral het ceintuurtje bij je rok en shirt erg leuk met die strik!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Ontzettend leuke outfit! Heel tof gecombineerd. :)

  BeantwoordenVerwijderen