Photo Diary #8 | Naar Istanbul met Miss Etam & in de Fashionista

PHOTO DIARY - Afgelopen week gaat de boeken in als één van de gaafste weken van mijn leven! Als je mijn blog al een tijdje volgt, weet je dat Istanbul voor mij voelt als mijn tweede thuis. Toen ik door Miss Etam werd uitgenodigd om met hen op inkoopreis te gaan naar Istanbul, moest ik mezelf ook even twee keer knijpen dat dit écht ging gebeuren! Maandag was het zover: samen met blogger Nefferth stapte ik in het vliegtuig op weg naar Istanbul. Ook stond ik deze week in de Fashionista en had ik een heel leuk studentenfeestje. Kijk je mee naar deze leuke week?

 Zaterdag nam ik voor het eerst sinds tijden weer eens een video op. Door de leuke reacties die ik erop kreeg, ben ik wel weer gemotiveerd en enthousiast om meer te filmen!


's Avonds ging ik poolen met Tim en Jonathan. Ook al bakte ik er helemaal niks van, het was wel gezellig!

 Zondagochtend werd ik wakker met deze prachtige zon.


's Middags speelde ik Kolonisten met Tim, Jonathan en het zusje van Tim. We speelden met de uitbreiding Zeevaarders en ik snapte er he-le-maal niks van. Maar drie keer raden wie er won: IK!

Op maandagochtend stond ik vroeg op. Die nacht kon ik amper slapen door alle adrenaline die door m'n lijf gierde, ik had zoveel zin om naar Istanbul te gaan!

Onze vlucht vertrok om 13.15u. Hier zaten we al in het vliegtuig, we vlogen met Turkish Airlines.

En voordat we het wisten, zaten we in de wolken. Blijft mooi, vind ik!

Ik heb al wel regelmatig gevlogen, maar ik had nog nooit eerder een complete maaltijd in het vliegtuig gegeten. Ik hoor altijd horrorverhalen over hoe vies het eten is...

... maar dat viel heel erg mee! We kregen een échte Turkse maaltijd met pilav, köfte en kip. En aangezien ik dol ben op Turks eten beviel me dit ook heel erg goed.

Rond kwart voor 6 Turkse tijd kwamen we aan in Istanbul. Doordat onze taxichauffeur bij het verkeerde vliegveld in Istanbul stond (handig, maar niet heus!), moesten Nefferth en ik met de bus naar Taksim, het centrum van Istanbul. Daar werden we opgepikt door Emre, de Operational Manager van alle leveranciers voor Miss Etam. We gingen daarna direct door naar het restaurant, waar de drie buyers van Miss Etam al op ons aan het wachten waren. We aten in het restaurant 360, een prachtig restaurant op de 6e verdieping van een gebouw waar we heerlijk hebben gegeten.

Het toetje Death by Chocolate klonk veelbelovend, maar viel jammer genoeg een beetje tegen, ondanks dat het er heel lekker uit zag.

's Avonds om half 12 checkten we in bij het hotel. We verbleven in het Renaissance Polat hotel, een prachtig vijfsterrenhotel met uitzicht over de Marmara zee. Ik kan met zekerheid zeggen dat dit het mooiste hotel is waar ik ooit heb geslapen!


Hallo, mini-bar in de slaapkamer! :D

Ik vond allemaal grappige dingen in de kamer, zoals dit blikje met daarin een panty.

De volgende ochtend was het tijd voor het welbekende hotelontbijtje en ja, daar ben ik echt dol op!

Samen met Nefferth, Eva van Miss Etam en Emre als onze chauffeur bezochten we die dag drie fabrieken en showrooms waar Miss Etam inkopen doet. Hier volgt nog een héél uitgebreid verslag over op mijn blog, dus ik verklap nog niet te veel!

Nog even op de foto in één van de fabrieken met Nefferth!

Ik spotte een heleboel leuke kledingstukken bij één van de leveranciers! 

Tot slot gingen we nog naar The Mall of Istanbul, het grootste winkelcentrum van Istanbul. En óf die groot was! Het winkelcentrum was volop in kerstsferen, ik vond deze stand zo schattig! Yeni Yılnız Kutlu Olsun betekent trouwens "Gelukkig nieuw jaar" in het Turks :-)

En daarna was het alweer tijd om terug te vliegen naar Nederland. De tijd ging veel te snel voorbij! Emre zette ons weer af bij het vliegveld en rond kwart voor 9 's avonds vertrok onze vlucht weer naar Nederland. We hadden trouwens ontzettend veel beenruimte in het vliegtuig, zo fijn!


Rond 23.00u Nederlandse tijd landden we weer op Schiphol. Daarna moest ik nog met de trein terug naar huis. Ik had de allerlaatste trein die vanaf Utrecht vertrok, zo'n leeg station maak je niet zo vaak mee!

Op woensdagavond ging ik gezellig eten bij Mariëtte, we aten pasta pesto met pijnboompitten, champignons en paprika. Lekker!

Daarna ging ik door naar het Adventsconcert van mijn zusje, dat elk jaar door haar middelbare school wordt georganiseerd. Altijd weer mooi om naar te luisteren!

Op donderdag snelde ik naar de winkel om daar de Fashionista te halen, want ik stond er in met de Who Wears it Better battle. Heel erg leuk om het resultaat zo te zien!


Donderdagavond was het tijd voor een studentenfeestje! Ik studeer in Ede en als daar eindelijk weer eens een feestje is, dan gaat bijna iedereen daarheen. We hebben een hele gezellige avond gehad.

Op vrijdagavond ging ik spontaan bowlen met een groep jongens uit mijn kerk. Ik ben zo niet-sportief als het maar kan, maar op de één of andere manier gaat bowlen me altijd wel goed af. Ik won 2 van de 3 potjes in mijn team, yeah!

Wat een leuke week was dit! Ik heb dan ook met veel plezier deze Photo Diary in elkaar gezet om nog even weg te dromen bij alle leuke momenten. Deze week heb ik twee events voor mijn blog op de planning staan en is het de hoogste tijd dat ik eens écht iets aan school ga doen. En dan is het alweer bijna kerstvakantie, time is flying! 

37 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige week heb je beleefd! Zo fijn dat je naar Istanbul mocht gaan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt erg goed allemaal! En ik krijg honger van dat vliegtuigeten op die foto ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw wat fijn dat je naar Istanbul mocht reizen! En dat uitzicht over de Marmara zee lijkt me geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat super tof dat je mee naar istanbul mocht! leuke foto's. :)
  xo, cheyenne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Waah wat ontzettend gaaf dat je mee mocht naar Instanbul! Ik zou ook niet kunnen slapen haha! Die panty in het blikje is echt geweldig!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, zo gaaf dat naar Istanbul mocht! Lijkt me heel interessant om te zien hoe het er aan toe gaat in de fabrieken. En zo leuk dat je in de Fashionista stond!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ah wat super tof dat je mee mocht naar Istanbul! Wat een bijzondere en mooie ervaring. Leuke foto's heb je ook gemaakt. En wat leuk dat je in de Fashionista stond!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hee wat een leuke lay-out zeg! En heel tof verslagje :D! Het zag er geslaagd uit in Istanbul, en wat leuk dat je in de Fashionista staat ook! X

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Haha ik vind poolen ook heel leuk, ondanks dat ik het echt niet kan! Wat een geluk dat je naar Istanbul mocht!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ziet eruit als een hele leuke en gezellige week. En je was weer in Instanbul. :D

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ooh, wat een superleuke week had jij :o Dit soort posts lees ik echt met veel plezier! xo Romy rusty-revolvers.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Prachtig om te zien en wat leuk dat je in instanbul was, gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Heel leuk verslag en zo gaaf dat je naar Istanbul mocht en dat je in een tijdschrift staat!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wauw zo gaaf deze diary, wat een te gekke ervaring en straks mag je voor veeeel langer naar Istanbul <3 Ongelooflijk leuk om te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Echt super gaaf dat je naar Istanbul mocht, die vliegtuig maaltijd ziet er inderdaad prima uit!!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. ah wat een onwijs leuke en gave kans!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat gaaf om even naar Istanbul te gaan :) Leuke Diary foto's

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Zo te zien heb je het aardig naar je zin gehad ;)
  En de Kolonisten van Catan is echt een leuk spel, ik speel het zelf ook vaak.

  Liefs, Susan

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Luckey bastard! Heerlijk naar Turkije! Ook al was het maar een dagje, het is daar volgens mij een stuk aangenamer dan in Nederland :). Vliegtuigvoedsel vind ik zelf ook nooit een probleem, ik vind het goed te smaken hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wauw wat een geweldige week. Heel gaaf om mee te mogen maken. Je blog is zo leuk echt dik verdiend ♡

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wat een mega leuke week! zo gaaf dat je naar Instanbul mocht. De perfecte reis voor jou! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Zo daar mag je zeker weer helemaal trots op zijn! Wow, persreisje is wel heel erg leuk inderdaad en ook dat je in de Fashionista staat. Helemaal leuk en verdiend :)

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Wat gaaf zeg dat je naar Istanbul mocht gaan en dat je in de fashionista stond is ook super! ik stond er trouwens ook in:D!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. wat gaaf dat je naar Istanbul bent geweest ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Wat een leuk foto's! Zo leuk dat je naar Istanbul ging met miss etam!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Wat een leuke dairy!
  En wat gaaf; naar Istanbul, dat ziet er uit als een onwijs gave ervaring!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Wat een fijne week heb je achter de rug zeg: zeker als je helemaal gek op Istanbul bent :-) En ook ik ben dol op hotelontbijtjes hihi ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Wat een leuke week heb je gehad zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Dat wil ik ook wel, zo'n tripje naar Istanboel. Lijkt me echt een leuke ervaring.

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Wat super leuk dat je naar Instanbul ben geweest, lijkt me geweldig! X

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Wat een leuke foto's! Istanbul lijkt me echt een leuke bestemming.

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Zo gaaf dat je mee mocht naar Istanbul, het is je ook zo gegund! <3 Ik heb je in Fashionista zien staan. Ik heb na mijn eigen stukje gelijk door gebladerd naar jou. Leuke outfit heb je gemaakt, maar dat had ik je al laten weten ;-). Fijne week. Liefs Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Wat een heerlijke week! Ik ben zo benieuwd naar je verslag over Istanbul, het zag er geweldig uit <3

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Wat een gave week, en dan vooral Istanbul, wauw!

  BeantwoordenVerwijderen