Photo Diary #9 | FIFA, pasfoto's & nieuwe schoenen

Vergeleken met vorige week, was afgelopen week een heel rustig weekje. Ik hoefde niet veel naar school en had lekker veel vrij. Maar ik heb genoeg leuke dingen gedaan die ik vandaag weer met jullie deel in de Photo Diary!

Op zaterdag was ik helemaal gesloopt! Ik had zo'n drukke week gehad en daarom vond ik het helemaal niet erg dat ik zaterdag een rustig dagje had. Ik sliep uit tot half 12 en heb de rest van de dag een beetje geblogd, series gekeken en 's avonds The Voice teruggekeken.


Op zondagochtend ging ik weer naar de kerk en daarna koffie drinken bij Tim thuis.


's Middags gingen we naar Veenendaal en spraken af met een groepje mensen uit de kerk. De jongens speelden FIFA en ook ik heb me daar even aan gewaagd, maar dat was niet zo'n goed idee, ik bakte er vrij weinig van.


Gelukkig ging het gitaar spelen me iets beter af! Ik speel de laatste tijd ineens weer een stuk vaker gitaar en stiekem heb ik het wel gemist.

's Avonds was het mijn beurt om te koken! Ik maakte broccoli gratin, aardappeltjes uit de oven met rozemarijn en kipfilet. Smullen!


Op maandagochtend stond ik lekker vroeg op voor een productieve dag! Ik ging even langs het gemeentehuis om daar een paspoort aan te vragen voor als ik naar Turkije ga. Ik heb die namelijk nodig om mijn visum aan te vragen. En daarvoor moesten natuurlijk pasfoto's worden gemaakt. En wonder boven wonder, waren ze ook nog enigszins leuk (in hoeverre een pasfoto leuk kan zijn).


Op mijn voordeelkaart van Kruidvat kreeg ik een leuke aanbieding: 1+1 gratis op alle Essence oogmake-up. Daar profiteerde ik natuurlijk goed van en ik scoorde twee liquid eyeliners en twee smokey eyes palettes. Van alle vier de producten verschijnt binnenkort een review online!


Dit jaar werkt mijn vader alweer 25 jaar bij dezelfde baas en ter ere van zijn 25-jarig jubileum gingen we woensdag uit eten met alle werknemers en aanhang.


Leuk spandoek voor mijn vader!


Als voorgerecht: tomatensoep in een mini pannetje.


Daarna was er een buffet met zoveel lekker eten, dat ik natuurlijk weer veel te veel heb gegeten.


En ook nog een toetjesbuffet. Veel gelukkiger kun je mij niet maken.


Het restaurant was in een soort boerderij en zelfs het toilet was helemaal in boerderijstijl. Ik moet zeggen dat het best een beetje vreemd was om hierop te zitten...


Mijn zusje had woensdag gezien dat er bij een schoenenwinkel bij ons in de stad op heel veel schoenen gold dat je bij aankoop van één paar het tweede paar gratis kreeg. Ze had zelf hele leuke sneakers gezien en ook ik had een heel leuk paar gezien, dus die gingen we donderdag snel halen. Er was nog precies één paar in mijn maat, lucky me! Uiteindelijk hoefde ik maar €30 af te rekenen. Kaching!'s Middags hadden we een presentatie voor de opdrachtgever van ons project. Spannend, maar het ging gelukkig erg goed. Als bedankje kregen we een grote fles vol met chocolaatjes. Heerlijk!


Toen ik samen met Marieke naar buiten liep, bleek dat er voor de school twee kraampjes stonden met schalen vol oliebollen. Nou, dat kon ik natuurlijk niet weerstaan. Mijn eerste oliebol dit jaar!


Ik kreeg een leuk pakketje van The Make Up Spot met lippenbalsems van Carmex. Sinds kort is dit merk verkrijgbaar in Nederland. Ook kreeg ik een kerstkaart van Stylefruits, super leuk!


's Avonds dacht ik: laat ik al die calorieën er maar weer eens af gaan rennen. Vol goede moed trok ik mijn hardloopschoenen aan om een rondje te gaan hardlopen. Maar na een paar minuten voelde ik al een steek in mijn been, waar ik al de hele week last van had. Bovendien regende en waaide het ontzettend had, dus na 10 minuten (en nog geen anderhalve kilometer verder) besloot ik het maar weer op te geven.


Op vrijdag werkte ik de hele dag op kantoor.


We mochten lekker vroeg stoppen, want om 4 uur was het tijd voor de kerstborrel met een warm en koud buffet. Gezellig!


Ook kregen we allemaal een kerstpakket mee met leuke waxinelichthouders, een rollade, beenham, saus en een pakket om zelf tomaatjes te kweken. Heel erg leuk!

Een rustig weekje deze keer! Ook al is het volgende week vakantie, aankomende week is een stuk drukker! Ik ga maandag werken en 's avonds en 's nachts naar Serious Request in Haarlem, gitaarles geven, naar de verjaardag van mijn oma en natuurlijk kerst vieren. Een druk, maar wel heel leuke week. Hebben jullie ook vakantie deze week? Zo ja, geniet ervan en anders hele fijne kerstdagen toegewenst!

24 opmerkingen:

 1. Oh wat super dat je gitaar speelt. Ik zou het ook zo graag kunnen, maar bak er nog niet echt veel van. Je pasfoto ziet er heel erg mooi uit :) Geniet van je vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een gezellige foto's en zoooooveel lekker eten haha! Ik krijg er instant honger van. Je pasfoto's zijn leuk :D! X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk dat ze een feestje organiseerde voor je vader! Je pasfoto is erg leuk geworden! :) Geniet van de vakantie en ik wens je fijne feestdagen toe!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele gave schoenen, zeker voor dat zachte prijsje! Dat toilet is een beetje raar inderdaad, haha

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een heerlijke sfeervolle foto's! Wat tof dat je gitaar kunt spelen. Ik ben lichtelijk jaloers ;-) Toffe week heb je achter de rug, meid! Geniet van je zondag.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. leuke foto's! nu heb ik 's ochtends al heel veel zin in toetjes, haha. ;)
  xo, cheyenne

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oeeh leuke foto's! Weet je misschien waar de Carmex lipbalsem verkocht word? x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De Carmex lippenbalsems worden exclusief verkocht op themakeupspot.nl!

   Verwijderen
 8. Wat super leuk dat je gitaar kan spelen! Ik zou willen dat ik dat kon! Leuke diary en ik wil ook ook zo'n bord met toetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke week! Zo gezellig al dat eten!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuke foto's! Je pasfoto is inderdaad erg leuk, die van mij daar in tegen... Laat ik het daar maar niet over hebben. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat leuk, ik ga morgenmiddag/avond ook naar Haarlem. Hoe laat ga je ongeveer? Misschien kunnen we even meeten :-) Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Fijn hè, af en toe gitaar spelen? Vind het vooral heerlijk ontspannend tussen het leren door in tentamenweken :) En leuk, die kerstpakketjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een leuke diary, met leuke foto's ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuk weekje :)! Wel vervelend van de steek in je been. En tof dat je naar SR gaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ziet eruit als een leuk weekje!;)

  xx Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een leuke foto's! Je pasfoto is echt leuk geworden, mijne is vreselijk.. haha

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Leuk diary! Ik vind het altijd leuk om te weten wat anderen die week gedaan hebben:)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Heerlijk zo'n etentje :) ziet er lekker uit! Prachtig je pasfoto zelfs! Zo worden ze bij mij nooit :P

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ah leuk! en wat sta je verdomd goed op je pasfoto zeg! Dat lukt mij nou nooit, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat leuk dat je vader alweer 25 jaar bij dat bedrijf werkte, ik vond je er erg mooi uitzien op die avond! Wat leuk dat je trouwens dingen doet met mensen van de kerk al is FIFA niet echt vrouwvriendelijk, ik kan er ook niks van! En wat leuk dat je een kerstpakketje kreeg. Over je pasfoto, wou dat mijn foto's er zo uitzagen & succes met je visum aanvragen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Leuk overzicht wat je de afgelopen week had gedaan ;-)
  Leuke foto voor je paspoort.

  BeantwoordenVerwijderen