New in | NIKE Janoski Sneakers - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

New in | NIKE Janoski Sneakers
Stiekem heb ik al lang genoeg schoenen, maar toch vind ik altijd wel een perfecte smoes om weer een nieuw paar aan te schaffen. Dit keer vond ik dat ik echt hoognodig platte schoenen nodig had, die lekker lopen. Als ik over een mand in Istanbul woon, moet ik namelijk bijna alles lopend doen of met het openbaar vervoer (fietsen kan daar niet). Dat betekent dus dat ik heel wat afstanden lopend af zal leggen en daarvoor is het belangrijk om fijne schoenen te hebben die lekker lopen!


Mijn zusje was vorige week in het centrum en zag daar dat bij de schoenenwinkel Sneakers wel een hele leuke actie was. Op heel veel paar schoenen gold namelijk dat je het 2e paar sneakers gratis kreeg. Mijn zusje zag deze Nike Janoski's als eerste, maar helaas waren ze niet meer in haar maat. Er was nog maar één maat beschikbaar en laat dat nu nét mijn maat zijn! Je snapt het al: deze schoenen waren gewoon voorbestemd voor mij.
De volgende dag racete ik snel naar de winkel met mijn zusje om ze aan te schaffen.


En lucky me: want ze waren er nog! Een tijdje geleden had ik ook al bij de zwarte Nike Janoski's staan kwijlen, maar die vond ik toch echt te duur. Ik heb toen zwarte Adidas sneakers aangeschaft waar ik nog steeds heel blij mee ben. En ineens was ik weer helemaal into de sneakers! De Nike Janoski's die ik nu heb gekocht, zijn ook zwart maar hebben bordeauxrode details op beide zijkanten, wat ik heel tof vind.


De schoenen zijn van echte suèdeleer en toen ik ze voor het eerst aantrok, voelde ik meteen dat ze ongelooflijk stevig zaten. Precies wat ik nodig had! Ik had verwacht dat ik ze nog wel even moest inlopen, maar verrassend genoeg zaten ze direct heel erg fijn en had ik helemaal geen last van blaren. Wat mij betreft is dit een hele goede aankoop, helemaal voor het bedrag dat ik ervoor neerlegde! Doordat mijn zusje ook een paar sneakers kocht, hoefde ik nog maar €32,50 te betalen voor deze beauties.

Draag jij veel sneakers? Of ga je liever voor laarsjes of hakken? 

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

18 opmerkingen:

 1. Ze zijn zo mooi! Ook zien ze er super comfortabel uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige schoenen, ik vind de kleuren heel gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, deze vind ik zó gaaf! Een vriendin van mij heeft ze ook, en toen zij ze voor het eerst aanhad vond ik ze meteen geweldig. Helaas had ik zelf net al nieuwe sneakers gekocht, dus nóg een paar leek me iets teveel van het goede :) Maar leuk meid, geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ze zien er echt heel tof uit! De kleurencombinatie is heel gaaf. Sinds ik een paar Nikes heb voor het sporten ben ik ook echt verzot op het merk! Ik hoop dat ik snel een keer vette Nike Air Max kan aanschaffen, ze lijken me zo lekker lopen!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik hou van sneakers die heb je nooit genoeg heel gaaf liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. AH ik vind ze heel erg gaaf, vooral die kleurencombi !

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Supergave schoenen :)! Ik draag nooit sneakers, maar ik zou nog steeds graag een paar willen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben dol op Janoski's! Heb zelf ook enkele paren, lopen heerlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw super tof! Ik houd normaal niet van sneakers, maar deze zijn heel gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh deze heb ik nog niet eerder gezien, erg gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Superleuk die actie. Leuk shoes

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oooh Janoski's, ik vind ze zo geweldig! Tof dat ze niet effen zwart zijn maar juist met rood erbij. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. wat zijn ze leuk, met de bordeauxtint erbij, love them...

  BeantwoordenVerwijderen