Primark 8 Shade Day Eyeshadow Palette - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Primark 8 Shade Day Eyeshadow Palette


Inmiddels kan ik het al niet meer op twee handen tellen hoe vaak ik bij de Primark ben geweest. Een half jaar lang woonde ik slechts op 4 minuten afstand van de Primark in Zaandam en ik bracht er bijna wekelijks een bezoekje. Toch sloeg ik altijd de beautyafdeling over en keek ik alleen bij de kleding, accessoires en schoenen. Waarom eigenlijk? Dat wist ik zelf ook niet.

Toen de Primark in Arnhem vorige week opende, besloot ik toch maar eens een kijkje te nemen bij de beautyafdeling. En wat bleek? Daar waren een heleboel mooie en interessante producten te vinden! Mijn oog viel meteen op dit leuke oogschaduw palette, die slechts €3 kost. Je snapt het al, die moest ik wel meenemen om te testen!


Samen met Aranka liep ik over de beautyafdeling, toen we ineens dit palette zagen. Allebei waren we meteen onder de indruk, zag er goed uit! Het doosje trok meteen mijn aandacht. Die ziet er namelijk vrij chique uit door de matte, zwarte verpakking. Er zijn 2 verschillende paletten. Dit is er één met nude kleuren en de ander had wat heftigere, donkerdere kleuren. Jammer genoeg hebben ze geen namen.

Zo ziet het palette er van de binnenkant uit! Maar liefst acht mooie kleuren. Wat me meteen opvalt, is dat er zowel glimmende kleuren als matte kleuren in het palette zitten. Dat vind ik een ontzettend groot pluspunt, want in de meeste budget palettes zitten alleen kleuren met shimmers.

Hier zie je de kleuren goed van dichtbij. Er is echt van alles wat! De vier meest linkse kleuren zijn allemaal bruintinten en de rechtse kleuren zijn allemaal grijstinten. Er zit zelfs een highlighter in het palette (onderste rij, tweede van rechts) die ook nog eens mat is.

Je snapt het al: ik was ontzettend benieuwd naar de swatches na het zien van het mooie palette en de mooie kleuren. En wauw, wat een intensiteit! Op de foto heb ik de bovenste rij kleuren geswatched en ik ben echt onder de indruk. Alle kleuren zijn onwijs goed gepigmenteerd, net de tweede kleur van links (een hele lichtroze, matte kleur) is wat minder gepigmenteerd maar alsnog prima zichtbaar. Wat me wel meteen opvalt, is dat sommige kleuren veel fall out hebben. Dat kun je ook wel een beetje zien bij de meest linkse kleur. Oppassen geblazen dus als je de kleur aanbrengt op je ooglid!

En ook over de onderste rij swatches ben ik erg te spreken. Allemaal onwijs goed gepigmenteerd, vooral de witte, matte higlighter vind ik erg mooi. Die is namelijk echt intens wit! Ook de tweede van links op de onderste rij heeft weer veel fall out, dat vind ik jammer!


Meestal draag ik bruine of nude kleuren, nu besloot ik eens een look te maken met de grijze kleuren uit het palette. Op mijn bewegend ooglid bracht ik de meest rechtse kleur van de bovenste rij aan, een lichte, zilveren kleur met een moooie shimmer. In de arcadeboog bracht ik de tweede kleur van rechts op de bovenste rij aan. Dit is een donkere grijze kleur met ook een shimmer. In mijn binnenste ooghoek bracht ik een beetje van de aller lichtste kleur grijs aan, die op de onderste rij helemaal rechts zit. Het geheel maakte ik af met een winged eyeliner en mascara.

Ik vind het een mooie, simpele en draagbare look geworden. Ik moet echt vaker zulk soort kleuren dragen!

Al met al ben ik echt te spreken over het 8 Shade Day Eyeshadow Palette van de Primark. De verpakking is mooi en luxe en er zitten mooie tinten in het palette. Zowel matte, als glanzende kleuren, wat ik een groot pluspunt vind. Met dit palette kun je veel mooie, verschillende looks creëren die allemaal hel draagbaar zijn. Het enige minpuntje vind ik dat sommige kleuren heel erg korrelig zijn en daardoor veel fall out hebben. Voor de rest vind ik het echt een top palette!

Je vindt het Primark 8 Shade Day Eyeshadow Palette in 2 verschillende uitvoeringen voor €3,00 per stuk.

Heb jij wel eens een beautyproduct van de Primark uitgeprobeerd? Zo ja, wat was dat? 

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

36 opmerkingen:

 1. Wauw, ik wist niet dat de Primark zulke fijne paletten verkocht. De pigmentatie is echt heel mooi, en je oog-look is ook super <3 Thanks voor de fijne tip!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het palette erg mooi! Vooral de eerste rij met wat meer koele kleurtjes vind ik tof. Leuke ontdekking!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oelalaa wat een heerlijke prijs voor zoveel moois <3 Fijne tip!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk dat de Primark best goede make-up verkoopt voor een klein prijsje!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Anoniem9.10.14

  Ben er al zo vaak voorbij gewandeld en dacht altijd "no way dat deze palettes de moeite zijn". Maar je hebt nu het tegendeel bewezen :-D Natuurlijk heb ik nu spijt dat het nog lang duurt voor ik nog 'ns naar de Primark kan want ik vind de kleuren van het palette echt heel mooi..

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind het een mooi palette! Helemaal niet duur en ik was echt super verrast over het pigment! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie tinten, echt perfect om een mooie neutrale look mee te maken! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jammer van het korrelige, maar vind hem wel leuk. Mooie kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wow, volgens mij hebben ze iets veranderd aan de pigmentatie van dit palette zeg. Ik heb het palette een half jaar geleden ook gekocht en toen was de pigmentatie zo enorm bagger. Ik kreeg alleen kleurintensiteit wanneer ik een natte kwast gebruikte! Of ik heb toen net pech gehad met de pigmentatie. Ik vond het palette qua kleuren namelijk wel echt ontzettend mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh wauw! Voor die prijs zou ik deze zeker meenemen. Ik vind het prachtige kleuren <3

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik had dit palette ook gezien ja maar niet meegenomen, wel hele mooie kleuren zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een gave kleuren heeft dit palette, mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Jaaa hier had ik ook een tijdje geleden over geschreven. Mooie swatches heb je gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Prachtige subtiele kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Dit ziet er prachtig uit. Mooi pigment. Jammer dat ze geen namen hebben, ik vind de namen van make-up producten tegenwoordig altijd grappig.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een fijn prijsje voor zo'n mooi palette!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wauw zeg, ziet er mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wauw had ik niet verwacht van de primark dat het pigment zo goed was!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Lijkt me een fijn palette voor een fijne prijs!

  Liefs,
  Eva

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Anoniem9.10.14

  Erg leuk doosje. Je look ermee is echt heel erg mooi geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Geen geld voor zo'n leuk palette! Mooie foto's weer :)

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wow! En dat voor 3 euro, dat had ik niet verwacht. Goede review heb je geschreven. Ik ben zelfs zo enthousiast dat ik de komende keer op zoek ga naar dit palette, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Als ik wist dat de paletten zo fijn waren, had ik er ook wat gehaald! Top product zie ik!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Ik heb de 'night' variant al een tijdje en daar ben ik ook echt zeer tevreden over, maar deze ziet er ook echt top uit!

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Heel mooi zeg! Prachtig budgetproduct xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 26. goh wat ben je enthousiast over zo een budget product! ziet er goed uit, ik neem m de volgende keer ook mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Anoniem10.10.14

  Wat een prachtig palette!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Oejjj, wat een leukerdje en zo een leuke prijs maakt hem nog veel en veel leuker!

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Voor drie eurootjes vind ik het een prima palette!

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Wauw, wat een mooie draagbare kleuren. Ik ben de laatste tijd echt fan van dit soort zachte kleurtjes. Jammer van de fall out, maar ik denk dat ik dat er wel voor over zou hebben. x

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Ziet er goed uit! Ik had 'm nog zien liggen, nu baal ik wel dat ik het niet heb meegenomen! X

  BeantwoordenVerwijderen