Outfit | Promiss vest

Het is tijd voor mijn eerste echte herfst outfit die ook nog eens op een herfstige locatie is gefotografeerd met een heleboel herfstblaadjes! Ook al is de zomer mijn favoriete seizoen door het lekkere weer, de herfst en winter vind ik het leukste seizoen op het gebied van kleding. Je kunt namelijk eindelijk weer laagjes over elkaar dragen en blazers en jasjes, mijn favoriete kledingstukken!

Zodra de temperaturen weer iets zakken, zoek ik al mijn blazers, vesten en jasjes weer bij elkaar om er een leuke outfit mee te maken.


Dit vest is één van mijn nieuwste aanwinsten! Een tijdje geleden was ik bij het super leuke event van Miss Etam & Promiss. Na afloop kregen we een héle leuke goodiebag mee met giftcards voor beide merken. Tijdens de fashion show zag ik al zoveel leuke vesten en jasjes, dat ik niet lang hoefde na te denken wat ik zou gaan uitzoeken met de giftcards.

Na de opening van de Primark in Venlo, ging ik in de stad nog even langs bij de Promiss. Dit was de eerste keer dat ik er was, ik geef eerlijk toe dat ik het altijd meer een winkel vond voor de oudere doelgroep. Nu is het ook wel zo dat ik veruit de jongste was die op dat moment in de winkel was, maar ik was echt verrast door het grote aanbod van Promiss. Ik dacht dat het nog lastig zou worden om écht iets leuks uit te zoeken, maar niets is minder waar. Ik ging met een stapel vol leuke kledingstukken de paskamer in, waaronder dit leuke vest.

Het printje doet me een beetje denken aan een zebra. Het vest zelf is wat langer en valt tot iets over mijn billen. Je kunt het vest dicht dragen, maar dat vind ik er toch wat stijfjes uit zien. Het liefst draag ik vesten en jasjes gewoon open, dat staat wat nonchalanter! Ik combineerde hem met een simpele witte top van de Primark, zodat de aandacht echt naar het vest gaat.

Daarbij droeg ik een statementketting uit mijn eigen collectie bij House of Lou. Deze Back to Black Statementketting is tot en met 1 november nog verkrijgbaar voor slechts €10,95! Klik hier om de ketting aan te schaffen.

De laatste tijd draag ik elke dag een horloge. Ik vind het zo'n mooi accessoire en bovendien is het ook wel handig dat je niet de hele tijd op je mobiel hoeft te kijken hoe laat het is. Dit horloge komt uit de webshop Loavies en de armbandjes zijn van Primark. Ik vind het trouwens erg leuk om een horloge met van die subtiele armbandjes te combineren! :)

En tot slot mijn geliefde laarsjes van Invito! Ik heb ze nu al zo ontzettend vaak gedragen, ik weet zeker dat dit mijn favoriete schoenen worden deze herfst.

Ik ben heel blij met mijn mooie vest van Promiss. Dit is ook trouwens écht een "Nicole-outfit": een simpele top met een opvallend vest, spijkerbroek en laarsjes, een mooie statementketting en horloge. Zulk soort outfits draag ik gewoon het liefst!

Heb jij al een herfst garderobe bij elkaar geshopt? 

41 opmerkingen:

 1. Die outfit is zo leuk! Prachtige ketting trouwens ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke look! Ik heb laatst ook even goed ingeslagen bij de Primark, toevallig staat er ook bij mij vandaag een outfit online met primark items! Ik vind de accessoires die je draagt trouwens ook heel tof, ze passen mooi bij de rest van je look!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. mooi vest! ik krijg langzaam ook weer herfstshopkriebels.
  xo, cheyenne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je hebt het vest heel erg leuk gecombineerd! Ik vind het zeker een goede aanwinst voor deze winter :).

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik hou echt van jouw looks! Heel mooi vest en die ketting en horloge vind ik ook echt superleuk :D! X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het patroontje van je vest is echt heel erg tof. Daarnaast ziet het er echt als een heerlijk cusy vest uit, perfect voor de herfst <3 Je ketting staat er ook erg mooi bij!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een supermooi vest, leuk gecombineerd ook! Mag ik vragen hoe duur het vest was?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een prachtig vest! Ik had dit vest ook gepast, maar helaas was mijn maat er niet op dat moment! Ik kwam thuis met een fijne blazer!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dat vest staat je ontzettend leuk :)! Superleuk dat je dat met die giftcards kon doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooie outfit! Vooral die ketting. Herfst is ook mijn favoriete seizoen qua kleding :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. De outfit staat je goed! En dat vest vind ik heel gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een prachtig vest! Staat je heel erg mooi. Ook onverwacht van Promiss..heb daar hele andere gedachtes bij, mijn moeder kocht daar altijd kleding, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Mooie vest, ziet er lekker warm uit. En je laarsjes zijn ook gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Super gecombineerd met die statement ketting! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik vind het patroon van de vest wel leuk, maar om een of andere reden hou ik nooit van ritsen bij vesten.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Dit vest is inderdaad écht heel tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Hele mooie outfit! En heel herkenbaar wat je zegt over Promiss.. Mijn mama wilt daar steeds binnen en in het begin weigerde ik rond te kijken maar nu kom ik soms met meer buiten dan haar, oeps!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wauw, dat vest is echt geweldig! Ik ga snel ook eens kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Hij is super leuk! Leuk gecombineerd :)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Mooi vest inderdaad, ik kom nooit in beide winkels...

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wat super leuk! Staat je ook goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wat een leuk vestje!! Ik vind je outfit ook helemaal leuk :D

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Die ketting staat heel moooi bij je outfit!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Jouw 'stijltje' bevalt mij wel. Staat je heel goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Wat een leuk jasje! Niet gedacht dat ze dat bij Promiss hadden, tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Het lijkt me echt zo'n heerlijk vest! En prachtige (detail)foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Super leuke outfit! Dat vest staat je echt heel erg goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Staat je erg goed! Het valt mij op dat Promiss en Miss Etam achtige winkels nog best leuke spullen hebben. Tegen mijn verwachting in.

  BeantwoordenVerwijderen
 29. love de ketting er bij, die maakt het echt af :D

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Wat een prachtige foto's allemaal! Ik vind je vest ook heel gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Aahh hij staat je echt zo leuk Nicole! Supermooie foto's ook :).

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Echt een heel mooi vest (en ook mega mooie foto's!)

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Oh wat een leuke outfit! :) Die laarsjes en vest zijn heel tof!

  BeantwoordenVerwijderen