Budget Beauty Challenge #1 | Miss Sporty - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Budget Beauty Challenge #1 | Miss Sporty


Na het grote succes van The Budget Fashion Challenge en de Budget Interior Challenge is het nu weer tijd voor een nieuwe challenge, namelijk The Budget Beauty Challenge. Het zal vast geen verrassing voor je zijn dat ik gek ben op make-up. Zó gek, dat ik regelmatig mezelf streng moet toespreken zodat ik niet wéér een rode lipstick koop (waarvan ik er toch al tien heb) of die éne prachtige higlighter (die ik echt niet nodig heb).

Gelukkig is mijn make-up "verslaving" geen aanslag op mijn portemonnee. Ik houd namelijk vooral van budgetmerken! Make-upmerken zoals Miss Sporty, Essence en NYC zijn mijn beste vrienden. Deze merken hebben kwalitatief goede make-up voor een heel fijn prijsje. In The Budget Beauty Challenge ga ik de uitdaging aan om elke keer een make-uplook te creëren met producten van één bepaald budgetmerk. Na afloop is de grote vraag: met welk merk kun je de mooiste én meest low-budget look maken? Vandaag trappen we af met Miss Sporty! Voor veel meiden misschien toch nog een onbekend merk, maar ik heb ontzettend veel producten van dit fijne budgetmerk in mijn stash.


Over Miss Sporty
Het merk Miss Sporty is al tientallen jaren oud. Ik kan me nog goed herinneren dat ik ooit, heel lang geleden, een nagellakje had van dit merk. Daarna heb ik jaren lang geen producten van Miss Sporty gebruikt, tot ongeveer een jaar geleden. Toen "herontdekte" ik dit merk weer en ik kan je vertellen: ze hebben super veel leuke én innovatieve producten in hun assortiment.

Het merk is wat minder bekend dan bijvoorbeeld Essence of Catrice, omdat het niet bij Kruidvat verkrijgbaar is. Miss Sporty vind je wel bij Etos en DA, maar ook lang niet in alle filialen. Erg jammer, want ik vind dat iedereen kennis moet maken met dit fijne merk! Ik ben eigenlijk nog nooit teleurgesteld geweest in een product van Miss Sporty.

De producten
Voor elke look in The Budget Beauty Challenge, gebruik ik bijna dezelfde producten. De ene keer zal ik kiezen voor een highlighter, dan weer voor een blush of ik gebruik beide producten van een merk. Maar over het algemeen probeer ik de basis hetzelfde te houden, om het ook zo eerlijk mogelijk te houden.

De producten die ik voor deze look gebruik:
 • Miss Sporty Morning Baby! BB cream matte - €3,49 (review)
 • Miss Sporty So Clear Coverstick - €2,99 (review)
 • Miss Sporty Morning Baby! Cream blush #001 Pink Flush - €2,99 (review)
 • Miss Sporty Studio Colour Quattro Eye shadow - €3,99 (review)
 • Miss Sporty Pump Up Booster Furious Volume mascara - €4,49
 • Miss Sporty Millionaire Liquid Lipstick #400 Full Red - €3,99 (review)
 • Miss Sporty Crush On You nagellak - €1,99

Over de make-uplook
Op mijn gezicht breng ik eerst de Morning Baby! BB cream aan, in de kleur 002 Medium. Omdat deze BB cream een matte finish heeft, heb ik geen matterende poeder nodig, altijd handig natuurlijk! De BB-cream is lekker vloeibaar en verdeelt gemakkelijk over mijn gezicht. Het resultaat ziet er heel natuurlijk uit. Voor de wallen onder mijn ogen gebruik ik de So Clear Coverstick.


Voor een gezonde blos op mijn wangen, gebruik ik de Morning Baby! Cream blush in de kleur 001 Pink Flush. Dit is een vrij heftige roze kleur, let dus goed op dat je hem niet te sterk aanbrengt! Ik breng drie kleine stipjes aan op mijn wangen en dep vervolgens met mijn vingers de kleur in mijn wangen.

Na de blush is het tijd om mijn oogschaduw aan te brengen. Hiervoor gebruik ik het schattige Quattro Eye Shadow palette, in de kleur 403 Somky Brown Eyes. Hier zitten vier mooie nude kleurtjes in, waarmee ik een rustige ooglook maak.

Het geheel maak ik af met de Pump Up Booster Furious Volume mascara, die een heel bijzonder borsteltje heeft. Deze mascara separeert je wimpers goed én maakt ze ook nog eens super lang.


Ook lipstick kan natuurlijk niet ontbreken. Ik breng één van de Milionaire Liquid Lipsticks aan, namelijk #400 Full Red. Dit zachte, rode kleurtje heb ik de laatste tijd ontzettend vaak gebruiken.


Mijn nagels lak ik in een lief, lichtroze kleurtje van de Crush On You Nagellak collectie. 


Wat kost het?
Wat deze complete Miss Sporty look kost? Dat viel me echt heel erg mee! In totaal betaal je €23,93 voor deze look. Als je bedenkt dat je voor sommige merken dit bedrag alleen al neer legt voor een lipstick, dan vind ik deze look heel erg low-budget!

Ik hoop dat jullie dit een leuke challenge vinden! De komende weken zal The Budget Beauty Challenge regelmatig verschijnen op mijn blog, met elke keer weer een nieuw merk in the picture! 

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

38 opmerkingen:

 1. Ah wat een gaaf idee om een budget beauty challenge te doen. Inderdaad super budget en een mooi resultaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een super leuk artikel! Geweldige foto's heb je gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige look. Je hebt inderdaad niet hele dure producten nodig om er toch fabolous uit te zien <3 Vooral de rode lipstick vind ik je altijd zo mooi staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Aaah ik ben nu al fan van deze challenge! Geweldige look en lekker budgetproof, love it!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Anoniem7.10.14

  Super idee met een heel goede uitvoering! Je look is echt heel geslaagd :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh ik schaam me diep. Mij foundation alleen al is geloof ik 50 euro (oeps.), maar als ik het zo zie, kan het gewoon écht wel goedkoper. Leuk artikel :D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh wauw, dat is echt helemaal geen geld! Je ziet er prachtig uit <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke challenge en zalige foto's! Miss Sporty lijkt me op zich wel een fijn, cheap merk ... alleen wordt het hier helaas nérgens verkocht! X

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dat ziet er wel heel erg mooi uit, en mooi budget vind ik ook! Leuk! Miss Sporty wordt steeds beter vind ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Superleuke challenge weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuke challenge! Je look is zeker geslaagd! Ik kijk nu al uit naar de volgende uitvoering van deze challenge. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wow, lekker goedkoop zeg, dat had ik niet verwacht! Er zitten wel producten tussen die ik ook eens zou willen proberen. Tof! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuke challenge! Je look is echt mooi geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wauw, ik ben positief verrast! Ik heb ook al heel lang niets meer gebruikt van MissSporty maar ik ga snel kijken voor de BB cream (nu die van catrice uit het assortiment is) en ook zeker voor de lipstick!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Heel erg leuk gedaan, een look hoeft helemaal niet duur te zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Super toffe challenge! Heel leuk gedaan. Benieuwd naar de andere looks!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een leuke challenge, jij vult die altijd zo leuk in! Echt een mooie look, volgens mij is die BB cream echt heel erg fijn. Ben benieuwd naar de komende looks! X

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Mooie look heb je gemaakt! :) Ik ben heel erg benieuwd naar die BB cream!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Hele mooie foto's en mooie look heb je gemaakt! Leuke challenge:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Anoniem7.10.14

  Staat jou heel mooi! Groet Edwin. www.foto-edwin.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Mooie look! Bij onze Etos hebben ze geen Miss Sporty dus ik heb niet heel veel van het merk, maar over de dingen die ik wel heb ben ik wel tevreden :)

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ziet er goed uit en de prijs is ook te doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Heel leuk dit, ben benieuwd naar de andere challenges! X

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Mooie look! die rode lippen maken hem extra sprekend, mooi samengesteld

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Wat een geweldig leuk artikel is dit! Ziet er prachtig uit allemaal :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Heel leuk, mag ik dit eens van je overnemen? Lijkt me leuk zo'n challenge!
  Liefs, Ypie

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Wat een onwijs leuke challenge! Ik vind de look prachtig, de lippen staan je geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Mooie look! Goed geslaagd, zeg ik zo!

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Leuk idee!
  Die lipstick is prachtig!

  Liefs,
  Eva

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Deze rubriek is echt enorm leuk zeg. Wat een mooie look. Ik blijf me verbazen over de blush. Echt prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Anoniem7.10.14

  Hele leuke challenge!

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Anoniem8.10.14

  Ik ga je in de gaten houden, erg leuke challenge! Ik vind die kleur op je lippen echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Wat een leuke challenge Nicole, ik ben fan! Ik lees veel goeds over de BBcream en Liquid lipsticks, ik ben er nu wel benieuwd naar. Helaas is dit natuurlijk weer niet bij de DA in mijn dorp te koop. Een mooi excuus voor een bezoekje aan de stad ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Anoniem8.10.14

  Hele leuke challenge!

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Ik vind dit echt zo'n ontzettend leuk idee! Hele mooie look is het geworden, die kleur lipstick staat je super trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen