E.L.F. Blush Sticks - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

E.L.F. Blush Sticks


Als ik één ding mag noemen wat ik op het gebied van make-up in de winter niet kan missen, dan is het blush. Ik ben nu nog steeds een héél klein beetje bruin van de zomer, maar het zal niet lang meer duren, of ik ga weer terug naar mijn albinohuidje. Ik ben van mezelf heel erg wit en om er toch nog een beetje gezond uit te zien, kan blush echt niet ontbreken. Poederblush en Cream Blush heb ik al vaker gebruikt, maar een blush stick, dat is nieuw voor mij! Ik test twee mooie blush sticks van het budget merk E.L.F. Benieuwd of het wat is? Lees dan snel verder!


De blush sticks komen in een super schattige en compacte verpakking. Hier kun je goed zien hoe klein ze zijn! De verpakking zelf is vrij simpel en ziet er een beetje goedkoop uit. Maar ja, dat kan ook bijna niet anders als je bedenkt dat deze blushes slechts €1,00 per stuk kosten.

En zo zien de blushes er van dichtbij uit! In totaal zijn er 5 verschillende kleuren van de All Over Color Stick van E.L.F. verkrijgbaar. Zelf ging ik voor één wat donkere en één wat lichtere kleur:

 • #3101 Pink Lemonade
 • #3102 Persimmon

Tijd om ze te swatchen! #3101 Pink Lemonade is een koele, vrij heftige, donkerroze kleur. Je ziet dat de pigmentatie echt super is, je moet dus heel erg oppassen dat je niet teveel blush aanbrengt zodat je op een barbie lijkt. Persoonlijk vind ik dat deze kleur te donker is voor mijn huid, maar ik denk dat als je wat getinter bent, dit echt een prachtige kleur is!
#3102 Persimmon is een stuk lichter dan Pink Lemonade en heeft een hele mooie glans. Eigenlijk is dit meer een getinte highlighter, wat ik eigenlijk wel heel erg leuk vind! Volgens mij moet dit de perfecte kleur zijn voor mij.

En dat is het ook! Nadat ik mijn foundation heb aangebracht, bracht ik de All Over Cover Stick in de kleur Persimmon aan op mijn wangen. Ik depte de stick voorzichtig op mijn wangen en vervaagde de kleur daarna met mijn vingers. Het resultaat? Een gezonde blos op mijn wangen én een mooie glans.

Ik vind ze leuk, de Blush Sticks van E.L.F. De pigmentatie is ongelooflijk goed en er zijn 5 verschillende tinten verkrijgbaar, waardoor er altijd wel een goede tussen zit. De blush sticks zijn gemakkelijk aan te brengen en ook goed te verdelen, waardoor je een natuurlijk resultaat krijgt. En dat allemaal voor slechts één euro, ik ben fan!

Je vindt de E.L.F. All Over Cover Sticks voor €1,00 per stuk in de webshop van E.L.F.

Wat voor blush gebruik jij het liefst? Poeder, cream of in stick vorm? 

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

39 opmerkingen:

 1. Wauw, ze zien er echt prachtig uit! En zo lekker betaalbaar ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze zien er heel leuk uit! Handig ook in stickvorm!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, Persimmon is echt een perfecte kleur voor lichte huidjes, deze zou ik zelf ook eens moeten proberen! Hij geeft je huid inderdaad een hele mooie gezonde glow, handig voor in de winter. En dat voor 1 euro!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke sticks! Ik gebruik zelf altijd peoederblush, maar zo te zien zijn deze ook erg handig in gebruik.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel mooi resultaat! De pigmentatie is ook super!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Staat je goed, zo'n mooie glans! Ik vind dit echt coole dingen, alleen is de verpakking nogal cheap en de geur is echt heel erg vreemd en chemisch. Was dat bij jou ook het geval? Mooie foto's! X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vond de geur juist super lekker, heel erg zoet! :D Haha! Maar dat de verpakking er goedkoop uit ziet, daar ben ik het over eens. Maar ja, wat kun je ook verwachten voor €1?

   Verwijderen
 7. Anoniem6.10.14

  Ziet er goed uit! Kan mijn bleke huid ook wel gebruiken :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zien er echt prachtig uit en dan maar voor €1,-

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw, mooie dingen! En dat voor slechts een euro! Jammer dat je ze alleen online kan bestellen. De verzendkosten zijn dan waarschijnlijk duurder dan de sticks zelf.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een lieve kleurtjes, en de glans maakt het helemaal af. Echt heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik vind ze er echt lief uitzien en dat maar voor 1 euro.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Voor dat geld alleen al! Ik vind ze erg tof, de finish vind ik heel mooi en natuurlijk :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Eén euro? Hemels! Deze moet ik hebben! Fijne review :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat handig en ze zijn ook nog eens super mooi! x

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wow, de pigmentatie is inderdaad erg goed! :) Wat een mooie blush sticks! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wow, ik vind ze echt heel mooi! Die glow die ze afgeven is prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Die sticks lijken me echt erg handig!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ziet er mooi uit. Ik had ooit 2 aangeschaft van Catrice, maar ik kon er helemaal niets mee.
  Ik voelde me net een clown.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Oh wauw, ik vind ze mooi! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Vind ze er leuk uit zien en lekker budget!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Zo'n stick lijkt mij inderdaad heel fijn! Mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ik ben totaal niet meer bruin haha, dus ik kan ook echt niet zonder blush!! Deze zien er inderdaad super goed uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Wauw die zien er mooi uit! En super betaalbaar, ze zouden dit merk bij het kruidvat moeten verkopen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 24. wauw ze zien er super cute uit zeg liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Anoniem6.10.14

  Erg mooie producten! Ik vind de foto's die je ervan gemaakt hebt echt erg mooi. Heel mooi als de achtergrond een beetje wazig is. Geeft een erg proffesioneel effect.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Oeh, lekker budget! Mooie kleuren en handig in zo'n stick.

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Wat een pracht exemplaren zeg. De kleur die je op je wangen hebt staat je ongelofelijk goed! Is het niet zo dat dit product plakkerig aanvoelt op de huid?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee helemaal niet! Ik vind het juist fijn dat het zo'n vast product is, want zo je kun je hem heel precies aan brengen. Veel preciezer dan bij een poeder blush bijvoorbeeld! Liefs, Nicole

   Verwijderen
 28. erg mooi, ziet er goed uit ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Anoniem6.10.14

  Wauw, ziet er heel mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Handig!

  Liefs,
  www.loisblog.com

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Mooie producten voor een erg fijn prijsje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Heel erg mooi, en zeker een fijn prijsje

  BeantwoordenVerwijderen