Outfit | Nieuwe winterjas van VILA

Volgens de weermannen en weervrouwen is het officieel: de laatste warme dag van dit jaar hebben we gehad en de herfst is begonnen. Daarom besloot ik dat het de hoogste tijd was om een nieuwe winterjas aan te schaffen. Ik heb een prachtige jas van VILA uitgezocht en natuurlijk moet ik die aan jullie laten zien!


Vorig jaar probeerde ik voor het eerst eens een wat langere jas uit. Ik droeg namelijk altijd korte jacks, omdat ik dacht dat lange jassen mij niet zouden staan aangezien ik een mini-mens ben. Maar wat bleek? Zo'n lange jas stond eigenlijk hartstikke leuk! Inmiddels is dit al mijn derde lange winterjas, ik vind het juist superleuk en bovendien zit het zó lekker warm!
Vorig jaar had ik een knalrode winterjas. De kwaliteit hiervan was jammer genoeg niet zo goed, dus ik denk dat deze dit jaar nog een paar weken meegaat en dan in de kliko belandt. Gelukkig heb ik dan alvast een vervanger, namelijk deze jas van VILA!


Ik zag de jas in de webshop en vond hem direct leuk. De stof van de jas vind ik erg mooi en de leren mouwen maken de jas nét wat bijzonderder. De rits zit niet in het midden, maar een beetje aan de zijkant. Is ook weer eens iets anders! Je kunt ervoor kiezen om de rits niet helemaal tot boven dicht te doen, daardoor valt de kraag heel erg mooi. Maar als het buiten min twintig graden is, kun je de jas lekker tot bovenin dichtritsen waardoor je het écht niet koud gaat hebben.


De jas is van binnen helemaal gevoerd en zit daarom lekker warm. Het model sluit perfect aan! Ja, ik ben helemaal verliefd op mijn nieuwe jas.

Heb jij al een nieuwe winterjas gescoord?

Dit is een gesponsord artikel. 

48 opmerkingen:

 1. Wat een mooie jas, hij staat je inderdaad supergoed, ondanks dat je niet zo lang bent! Ik wil zelf eigenlijk nog zo'n mooie ruimvallende, oversized, pastelkleurige winterjas, maar tot nu toe heb ik nog geen goed passende kunnen vinden. Ik heb al wel een hele zachte, fijne tartansjaal voor de winter!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oooh, die jas die jij beschrijft zijn ook ZO leuk! Volgens mij hebben ze zo'n soort jas ook bij de Primark, in het lichtgrijs en zachtroze voor maar €30!

   Verwijderen
 2. Wauw, wat is ie mooi! Hij staat je prachtig! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een onwijs mooie jas! Heel leuk model en de kleur past overal bij! Mooie foto's ook, vooral die laatste :)! X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, hele mooie jas! Staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Aah wat een gafe jas! Ik hou echt van dat model! Hij staat je mooi!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die jas staat je heel erg leuk! Fijn dat de mouwen een lederlook hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke jas! Mooi dat die andere mouwen heeft!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Prachtige jas! Ziet er heerlijk warm uit en staat je perfect<3

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een mooie jas! Ik vind de tint ook perfect :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh die jas staat je leuk Nicole! Mooie foto's trouwens. Die aatste is echt pretty!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hij staat je leuk Nicole! Ik heb nu een jas bij de Zara gekocht, een oudroze, oversized modelletje. Helemaal blij mee :).

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een super mooie foto's, de jas staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ben benieuwd hoe hij dicht geritst eruit ziet.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wauw wat een leuke jas! Vila heeft altijd erg leuke modellen!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een prachtige jas, staat je heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ooh wauw wat mooi zeg! Staat je ook erg goed :')

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een mooie jas en hij staat je super! Ik vind de laatste foto in je artikel ook echt mooi. Geniet van je zondag! Liefs, Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik ben nog steeds op zoek naar een mooie winterjas. Deze komt in aanmerking, maar eerst eens kijken bij de Vila zelf :)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Hij is echt heel mooi en past en goed bij je :)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Erg mooie jas! Je ketting is ook prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wat een mooie jas heb je uitgekozen zeg! Hij staat je echt heel leuk. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Heel mooi! Ik heb zelf ook zoiets met leren mouwen gekocht, wil hem zo graag aan!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Mooie jas Nicole, staat je goed! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Super leuk! Ik heb de jas van de week ook gekocht, en toevallig had je laatst ook kleding aan die ik had gekocht. Blijkbaar hebben we dezelfde smaak ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Wat een gave jas! Mijn zusje heeft vorig jaar zo'n soort jas ook bij Vila gekocht en die leen ik een beetje te vaak, dus misschien moet ik ook maar eens naar de Vila ;) Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Wat een prachtige jas! Ik heb ook zoiets in mijn kast hangen en ben er erg blij mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Ik zag deze ook al hangen en vond hem supermooi! Helaas heb ik me vorig jaar een redelijk dure winterjas aangeschaft en verplicht ik mezelf om dit jaar geen nieuwe te kopen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Heel mooi, inderdaad leuk met die leren mouwen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Wauw wat een mooie jas, echt iets voor jou! Hij staat je echt mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Wauw, wat ben je toch een mooie meid!!
  Gave jas joh!

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Wat een prachtige jas Nicole! Staat je super <3

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Wat een superleuke jas! Lange jassen kunnen kleine mensen prima hebben. Ik ben zelf ook klein en heb ook altijd het liefst langere jassen aan. Ik heb vroeger een jas van VILA gehad die echt 4 jaar mee gegaan is en waar ik echt heel blij mee was! Nu heb ik een hele mooie winterjas van de Primark, in de zomer gescoord voor 5 euro. Ik heb eerder jassen gehad van de Primark en die gaan echt zeker een jaar lang mee, ze zijn zo ontzettend fijn en lekker warm! De eerste twee foto's zijn trouwens erg leuk!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Wat een chique jas! Staat je heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen