NYC Crystal Couture Nailpolish

Glitternagellak, je vindt het óf heel erg leuk óf je vindt het drie keer niks. Ik moet zeggen dat ik wel van glitternagellak houd, het is net weer even iets anders dan normale nagellak en bovendien vind ik het effect gewoon heel erg leuk. NYC komt met vier nieuwe glitter nagellakjes, de zogenaamde Crystal Couture Nailpolishes. Ik ben benieuwd!

NYC behoort al jaren tot één van mijn favoriete low-budget merken en vooral hun nagellakjes vind ik erg fijn. De glitternagellak van NYC had ik nog niet eerder uitgeprobeerd, dus ik was erg nieuwsgierig.
Er zijn vier nieuwe kleuren in de Crystal Couture lijn met "koninklijke" namen:

 • 011 Fashion Queen
 • 012 Ruby Queen
 • 013 NY Princess
 • 014 Blue Majesty 

011 Fashion Queen vond ik direct een mooi kleurtje! Het is een beetje een goudachtige kleur met oranje ondertoon. Eigenlijk doen deze nagellakje me sterk denken aan de Frosted Sand Nagellakjes van GOSH, maar dit is een hele fijne budgetvervanger!
Deze nagellak dekt al prima na één laagje, maar voor een optimaal long lasting effect, breng ik twee laagjes over elkaar aan.


Ook 012 Ruby Queen viel direct goed bij me in de smaak. Ik draag graag roze of rode nagellak en met een glitter erin vind ik hem ook erg leuk! Deze nagellak dekt nét iets minder dan 011 Fashion Queen, je hebt dan ook zeker twee laagjes nodig. 


Tja, paarse nagellak. Ik heb het nooit erg bijzonder gevonden. Toch moet ik zeggen dat ik 013 NY Princess nog bést een leuk kleurtje vind! Persoonlijk zou ik het niet zo snel dragen, maar dat komt gewoon omdat ik paars geen mooie kleur vind. Toch is het wel een leuk lakje voor de feestdagen in december! Dekt ook na twee laagjes. 


En ook blauwe nagellak is niet mijn ding. Ik vind het effect van 014 Blue Majesty wel heel erg gaaf, het doet me een beetje denken aan een mysterieuze onderwaterwereld. Het is niet echt een kleurtje die ik snel zou dragen, maar als je een keer op zoek bent naar iets aparts, dan is deze wel erg gaaf!

Ik vind ze leuk, de Crystal Couture nagellakjes van NYC! Er zitten twee vrij basic kleuren bij en twee hele opvallende en wat meer gedurfde kleuren. Voor ieder wat wils dus! De nagellak dekt goed en droogt snel. Het enige nadeel vind ik dat het echt een ramp is om deze nagellak weer van je nagels te verwijderen. Het duurt niet alleen erg lang, maar je handen zitten ook binnen no time onder de glitters. Ik hoop nog steeds dat er een glitternagellak uit komt die wél makkelijk te verwijderen is.

Je vindt de NYC Crystal Cotuure Nagellak voor €2,49 per stuk bij de drogist.

Draag jij vaak glitternagellak? 

32 opmerkingen:

 1. De lakjes zijn echt prachtig! Jammer dat je ze niet gemakkelijk van je nagels krijgt

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige lakjes! Ik ben persoonlijk erg fan van de blauwe variant. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Toffe kleurtjes! Wel vervelend dat ze zo moeilijk van je nagels te krijgen zijn, om die reden heb ik glitterlakjes ook altijd een beetje vermeden. Tip: NYC (en ook miss sporty) heeft nu een strip off basecoat, waarbij je je glitterlakjes er in één keer vanaf kunt trekken! Echt ideaal, moet je zeker eens proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zelf merk ik dat ik glitterlakken niet zo vaak draag, omdat ze dus zo lastig verwijderen. De kleuren vind ik niet zo heel bijzonder, helaas!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Aaaah wat een mooie en feestelijke lakjes! Als ik die wat warme/glitterende lakjes zie, krijg ik alweer spontaan zin in de kerstdagen, heerlijk om je dan zo uit te dossen met lekker veel glitters. Ruby Queen is mijn favoriete kleur! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leukerds! Ik vind vooral die rode super mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik hou van glitternagellak, maar vind deze niet superbijzonder. Ik vind de blauwe het leukst!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik hou er niet zo van. Ik word al moe als ik denk aan het verwijderen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind het op zich héle leuke lakjes, alleen zijn de kleurtjes niet zo m'n ding helaas. De textuur is super! En de prijs ook :D! X

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooie kleurtjes! Ook leuk voor feestelijke gelegenheden of iets in die richting. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik vind glitterlak wel leuk, vooral richting de feestdagen. Maar het is zo'n gedoe om het er af te krijgen. Deze zien er ook leuk uit, vooral Ruby Queen.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik ben niet zo van de glitterlakjes! Ik word hier dan ook niet warm van haha. Geef mij maar mooie crème lakjes! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Die rode is echt prachtig! Erg mooi voor de herfst, wauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Jammer dat je ze moeilijk van je nagels krijgt maar de lakjes zijn echt heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een mooie feestelijke lakjes! Ik heb ook altijd met glitternagellak dat ik het er moeilijk afkrijg, haha

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Nope ik geen glitter fan. Mijn dochter is wel helemaal gek op ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik ben gek op glitter nagellak, maar deze collectie vind ik niet zo geweldig.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat een leuke kleuren, alleen deze zijn altijd lastig te verwijderen helaas.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ze zijn echt leuk! Vooral als topcoat. Ik vind Blue Majesty het mooiste.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Mooi! Ik had ze ook al op een andere blog voorbij zien komen. Inderdaad, het is een ramp om eraf te halen. Maar wel gaaf om af en toe op je nagels te hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Leuk voor af en toe wel maar over het algemeen ben ik niet zo'n fan van de glitterlakjes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Gave kleuren! Mooie swatches en foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Wat een mooie lakjes, vooral die blauwe kleur is gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Echt mooie lakjes voor een mooie prijs! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Toffe kleuren, zou ze niet zo snel kopen, omdat ik gewoon niet overweg kan met glitternagellak haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Glitters van je nagels halen is inderdaad erg irritant! Er werd mij gezegd dat je dit het beste doet met nagellak remover waar aceton inzit.

  Liefs,
  Eva

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Wat een mooie kleurtjes zeg!

  BeantwoordenVerwijderen