Loavies Shoplog! ♥

Ooooh, wat is Loavies toch een leuke webshop! Ik ken niemand die Loavies niet leuk vindt en dat kan ook bijna niet anders, want ze verkopen er zoveel leuke én verschillende dingen, dat er echt voor iedereen wel iets te vinden is. Tassen, unieke kledingstukken en geweldige sieraden, ik vind het allemaal zó leuk! Regelmatig zit ik weg te zwijmelen bij alwéér een nieuwe collectie en zelfs onder de les kan ik het niet laten om even te kijken of er nog wat leuks in de shop verkrijgbaar is.

Ook deze maand mocht ik weer wat leuke items uit de shop uitzoeken. Dat kostte me nogal wat moeite, want ik zag weer veel te veel leuke dingen. Toch is het me weer gelukt en laat ik vandaag aan jullie zien welke items ik gescoord heb!
Klik hier als je de video niet kunt zien.
Klik hier om naar de webshop van Loavies te gaan!

29 opmerkingen:

 1. Jammer dat die T-shirt net iets te groot is, maar het staat je alsnog erg goed! Die horloges zijn ook prachtig :) Super leuke webshop!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Superleuke items heb je besteld! Ik had de video gisteren al gezien. Ik vind vooral de witte top erg mooi! Die komt op mijn wishlist! Loavies is inderdaad een leuke webshop. Ik kijk er stiekem op tijdens werken, haha. Jammer inderdaad dat het T-shirt te groot is, maar een oversized shirt is ook heerlijk.
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuke dingen heb je gekocht! Ik moet snel maar eens een kijkje nemen bij Lovies!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw de twee horloges zijn superleuk en ook het bloemetjestopje vind ik práchtig! Ik kende de webshop al maar heb er verder nooit wat besteld, nu krijg ik daar wel zin in haha! X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Aaaah wat een prachtige items heb je er bij. Loavies heeft echt altijd prachtige items die mij meteen helemaal hebberig maakt. Het horloge vind ik erg mooi! Het bloementopje vind ik helemaal geweldig <3 Prachtige nieuwe items heb je er bij!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke spulletjes heb je besteld! De portemonnee is super en ook het shirtje met 'Au revoir' vind ik erg handig voor onder een blazertje.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een geweldige bestelling! Ik heb zelf nog nooit bij Loavies besteld (ja, shame on me!), maar ze hebben echt leuke spullen. Vooral je horloges en dat shirtje met 'Au revoir' vind ik fantastisch. Heel leuk filmpje weer! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een ontzettend mooie bestelling! Loavies is echt een geweldig leuke webshop!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Je hebt een te gekke bestelling gedaan! Ik vind alles echt heel erg leuk! Ik vind de webshop wel altijd echt overweldigend, ik zie zoveel leuks dat ik niet kan kiezen haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuke items! Dat zilveren look-a-like Casio horloge is leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Superleuk! Ik bestel nooit kleding online, maar hier zitten wel hele toffe dingen bij!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een leuke dingen heb je weer uitgezocht!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuke aankoopjes! <3 Ze verkopen echt zulke leuke spulletjes bij Loavies!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Oh wat veel leuks!!

  Liefs,
  Kim / Vintage & Beauty

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een leuke items! Ik vind Loavies ook zo'n leuke webshop :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een leuke aankopen heb je gedaan, oh ik hoor zoveel over loavies maar heb er nog steeds niks besteld.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Dat kante topje is echt leuk! Ik kijk wel eens op de site, maar die fluffy vesten zijn meteen zo duur, dus nja, daarom heb ik nog nooit iets besteld!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Mooie top met kant! Verder leuke shoplog.
  Ik vind naast Loavies Modemustaves ook een heel fijne webshop.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Leuke items heb je uitgezocht! Ik hou ook echt van grote portemonnees, handig voor al mijn zooi ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Behalve de portemonnee vind ik alles echt heel leuk. Ik heb nog wel een tip, tijdens de aan-beelden wat rustiger draaien. (a)

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Mooie items! Die portemonnee is tof! Ik heb zelf ook een grote portemonnee.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Je hebt helemaal gelijk, de webshop is echt heel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen