Rimmel London Wonder'Full Mascara (met arganolie!) - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Rimmel London Wonder'Full Mascara (met arganolie!)


Dé perfecte mascara heb ik nog niet gevonden. Ik heb al een heleboel mascara's gebruikt die ik heel fijn vind, maar toch is er geen één die ik keer op keer opnieuw koop. Daarom blijft mijn zoektocht doorgaan, net zo lang totdat ik dé perfecte mascara heb gevonden. Ik vind het daarom ook altijd leuk om weer nieuwe mascara's uit te testen voor mijn blog, natuurlijk in de hoop dat dit 'm misschien wel wordt!

Vandaag test ik de nieuwe Rimmel London Wonder'Full Mascara. Dit is een hele bijzondere mascara, zoiets heb ik nog niet eerder gezien. Deze mascara bevat namelijk arganolie! Ik ben een groot fan van deze magische wonderolie, maar voor andere dingen dan mijn haar heb ik het nog niet gebruikt. Eens kijken wat deze mascara mét arganolie te bieden heeft!


De verpakking vind ik in ieder geval prachtig. Chique en stijlvol, zoals we van Rimmel gewend zijn. Ook de vorm van de huls vind ik bijzonder, zoiets heb ik nog niet eerder gezien!

Rimmel omschrijft deze mascara als "Het nieuwe geheime wapen voor weelderige, volle, perfect gladde wimpers zonder klontjes." Nou, dat belooft nog eens wat! Door de arganolie schijnt de mascara sneller op te drogen, zodat je wimpers niet aan elkaar plakken en verzorgd aanvoelen.

Het borsteltje vind ik er in ieder geval héél goed uit zien! Het borsteltje zelf is vrij groot, maar zoals je goed kunt zien op de tweede close-up foto, heeft hij tientallen kleinere haartjes van verschillende lengtes. Hierdoor worden al je wimpers meegenomen en kan ik me voorstellen dat hij je wimpers goed van elkaar scheidt.

Hier kun je goed het resultaat zien van de Rimmel London Wonder'Full Mascara. Op de bovenste foto zie je mijn wimpers zonder mascara. Die stellen niet zoveel voor, zoals je ziet. Nadat ik de mascara heb aangebracht zijn mijn wimpers daadwerkelijk voller, langer en zwarter, maar helaas zie ik ook veel klontjes. Hmmm, dat is toch wel een tegenvaller! De mascara is speciaal ontworpen om klontjes te vermijden, maar helaas is dat bij mij niet zo het geval.

Mijn wimpers van onder gefotografeerd. Hier kun je goed zien dat mijn wimpers écht wel langer zijn geworden en ook veel zwarter. Dat vind ik erg mooi. Maar helaas ontstaan er erg snel klontjes in mijn wimpers, waardoor het optimale resultaat niet bereikt wordt.

De Wonder'Full Mascara van Rimmel valt me toch een beetje tegen. Het idee vond ik leuk en spannend, maar helaas worden niet alle beloftes waargemaakt. Mijn wimpers worden wel langer en zwarter, maar ik vind dat de mascara teveel klontert. Ik ken genoeg mascara's waar je veel minder voor betaalt en die ook nog eens veel beter hun werk doen. Helaas!

De Rimmel London Wonder'Full Mascara kost €13,49 en is verkrijgbaar bij de drogist.

TIP: Aanstaande zaterdag 20 september is er een speciale actie bij Kruidvat. Op alle Rimmel producten geldt dan 1+1 gratis!

Heb jij een all time favourite mascara?

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

23 opmerkingen:

 1. Aaaaah wat jammer van de klontertjes, dat is wel echt een 'no go' bij een mascara!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jammer dat het tooch een beetje tegen valt. Een klonterende mascara wil niemand! Fijn review dit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jammer dat hij toch tegenvalt, maar aan die tip van Etos heb ik alsnog wel wat :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hmm, nee ik vind hem niet spetterend!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Anoniem17.9.14

  Wat jammer dat het je tegenvalt. Ik wou het ook kopen :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jammer van de klontjes! Ik was wel benieuwd maar de maskara door de arganolie, daar hoor ik zulke fijne dingen over!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die mascara ziet er goed uit! Jammer dat hij wat klontert. Anders zou hij perfect geweest zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jammer van de klontjes inderdaad! Vind het dan ook wel een dure mascara voor eentje die haar werk niet echt doet. Vraag me wel af wat die olie op lange termijn voor je wimpers zou doen, (langer worden?)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Lijkt me een fijne mascara maaruh die actie is bij Kruidvat! Etos heeft wel 30 % korting op alle make-up. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind het resultaat er nog best goed uitzien, maar jammer van de klontjes

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Jammer van de klonten want hij ziet er wel heel mooi en goed uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. hmmz, geen wondermascara dus!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Anoniem17.9.14

  De verpakking isnzo mooi, maar erg jammer dat ie niet zo goed werkt

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Je ziet inderdaad dat de mascara veel lengte geeft, maar de wimpers ook veel dikker en klonteriger maakt. Jammer, anders was hij perfect!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Anoniem17.9.14

  Wat jammer dat hij tegenvalt, was super benieuwd naar deze mascara...

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Lengte is prima, maar het mist inderdaad volume :)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik moet zeggen dat ik m juist heel mooi vind! Ik vind het echt lelijk als je wimpers juist zo zwart zijn en nog zooo dun! Maar misschien komt het ook door mijn bril, ik moet echt 500 lagen mascara aanbrengen wil je er iets van zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Hmm, jammer van het effect. Ik houd het voorlopig nog bij de mascara's van Maybelline.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. It was a nice try, ik laat hem liggen!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Super jammer van die klontjes zeg! :( Wat balen. Ik vind het resultaat inderdaad niet fantastisch.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ik heb hem gekocht in Engeland, waar hij 6 pond kostte (zo'n 7/8 euro volgens mij), dus dat scheelt behoorlijk in prijs! Ik vind hem wel fijn, maar inderdaad, hij zorgt wel voor wat klontjes. Verder prima mascara wat mij betreft!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Jammer van de klontertjes, voor de rest ziet hij er fijn uit! Maar als je inderdaad een beter resultaat voor minder geld kan hebben, dan is de keuze snel gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen