Look of the Day | Pink Lips


Ik heb een goed voornemen: meer lipstick dragen! Ik overdrijf niet als ik zeg dat ik ooit meer dan 100 lipsticks in mijn bezit had. Dat betekent dat ik drie maanden lang elke dag een andere lipstick op zou kunnen doen. Eén probleemje: dat deed ik nooit. Er waren dagen dat ik geen lipstick droeg en áls ik lipstick droeg, dan was dat vaak één van mijn favorieten die ik toch al zo vaak droeg.

Je snapt het al: ik had een stuk of 90 lipsticks die onaangeroerd in mijn kast lagen. Zo zonde! Ik heb ze eens grondig uitgezocht en meer dan de helft aan mijn vriendinnen of zusje gegeven. Nu heb ik denk ik nog zo'n 40 lipsticks over die ik stuk voor stuk prachtig vind en heb ik mezelf uitgedaagd: vaker lipstick dragen en dan niet naar die ene favoriet grijpen, maar weer eens een ander kleurtje kiezen. 

En dat deed ik gisteren ook! Ik gooide mijn bak lipstick eens op de kop en ging op zoek naar een felle, roze lipstick, want daar had ik zin in! Al snel kwam ik de prachtige Matt About Pink lipstick van Catrice tegen. Dat ik hier nog nooit wat over heb geschreven op mijn blog, want hij is echt prachtig! Helaas waren mijn lippen wel ontzettend droog, waardoor je van dichtbij wel ziet dat hij een beetje in de lijntjes trok. Van een afstandje zie je gelukkig niets, ik hou echt van zulk soort felle lippen!

Dit zijn de overige producten die ik heb gebruikt voor mijn look:
 • P2 Perfect Face Make Up Base
 • Bourjois Healthy Mix foundation
 • GOSH BB Powder (review)
 • Catrice Blush Pearls (review)
 • Miss Sporty Pump up Booster Eyeliner waterproof (review)
 • Bourjois Volume Seduction Mascara


Ik heb me ook voorgenomen om vaker sieraden te dragen. Ook hier hetzelfde probleempje als bij mijn lipsticks: ik heb tientallen sieraden, waarvan ik er maar een paar écht vaak draag. En dat terwijl ik zoveel mooie kettingen, ringen en armbanden heb!
Vorige week kreeg ik deze prachtige oorbellen van de webshop House of Lou. Milou stuurde me wat kettingen die je binnenkort voorbij ziet komen op de blog met een winactie. Als verrassing deed ze er nog een ketting én een paar oorbellen bij, zo lief! Ik vind de oorbellen echt prachtig en ze zijn echt wat voor mij.


Vandaag heb ik een druk dagje op de planning staan! Zometeen ga ik met twee klasgenoten aan ons project werken (Helaas, moet ook gebeuren...), vanmiddag verwacht ik een paar pakketjes voor mijn blog waar ik meteen mee aan de slag kan en ook liggen er nog een aantal producten te wachten om gereviewd te worden. Dan moet ik ook nog mijn opdracht maken voor het vak Creatief Schrijven, één uur les volgen op school en op de één of andere manier ook nog ergens tijd vinden om wat te eten. Vanavond ga ik namelijk naar de brillen modeshow van Eye Wish in het Rijksmuseum (Amsterdam). Ik ga erheen met Sophie, Sarah, Dagmar en Anne. Sophie en Sarah heb ik nog nooit in het echt gezien, terwijl ik hun blogs al super lang volg, waardoor het eigenlijk net lijkt alsof je elkaar al heel goed kent. Het wordt vast super gezellig en jullie kunnen ergens deze week een verslagje verwachten van het event!

Zo, dat is weer een veel langere blogpost geworden dan ik had gedacht, maar ik vind zulk soort artikelen het leukst om te schrijven! :D Wat ga jij doen vandaag?

Liefs,
Nicole

40 opmerkingen:

 1. Wauw, wat een prachtige look! Die lipstick staat je ook super goed :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow, dit is echt zó herkenbaar! Ik heb zelf ook een heel aantal lipsticks in mijn stash, maar een groot deel daarvan is nog onaangeraakt. Bijna niemand in mijn omgeving draagt vaak lipstick, dus dan is de drempel om zelf een fel kleurtje op je lippen te smeren best groot. Maar gisteren heb ik precies dezelfde beslissing als jou genomen, en ik ben maar meteen goed begonnen met een lekker fel koraal kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lipstick staat je zo mooi! Ik koop ze ook keer, maar ik draag het eigenlijk nooit, zo zonde!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw die lipstick staat jou super mooi! Ik heb hem thuis ook, maar ik draag hem eigenlijk veel te weinig.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie look! En heel veel plezier vanavond. Ik ga van het weer genieten en vanavond Ajax kijken 😉

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtige look <3 Ik vind vooral je lipstick onwijs mooi, echt een mooie klassieke kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een prachtige look en wat een leuke plannen heb je vandaag, heel veel plezier! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Aah wat superleuk om te lezen en wat een prachtige look! Echt een heel fijn artikel, joepieee ik zie je vanavond <3

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Prachtige lipstick Nicole, staat je goed! Lekker een druk dagje heb je voor de boeg :). Ik zou ook naar de Eye Wish fashionshow, maar met het openbaar vervoer is het te laat om weer terug te komen naar het noorden, balen! Gelukkig gaat iemand anders voor mij heen, kan ik nog een beetje nagenieten van de foto's, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah, super jammer dat je er niet bij kunt zijn! Het is ook alweer zo lang geleden dat ik jou heb gezien. Maar inderdaad, als je nog zo'n lange terugreis voor de boeg hebt, schiet het ook niet op. Wel leuk dat er iemand anders voor je gaat :) Liefs, Nicole

   Verwijderen
 10. Echt een prachtig kleurtje en een rustige look verder, brengt de lippen mooi tot z'n recht!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een prachtige kleur lipstick! Staat je goed. Wat leuk dat je gaat proberen vaker lipsticks en sieraden te dragen.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Heel veel plezier vanavond! Goed voornemen om vaker lipstick te dragen! Ik wil dat eigenlijk ook, maar ik vind het niet zo praktisch, omdat je vaak bij moet werken. Maar ik draag het wel heel graag.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een schitterende kleur lippenstift!
  En veel plezier vanavond

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een mooie draagbare look en prachtige kleur lipstick <3!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Erg mooie lipstick, ik draag lipsticks ook te weinig haha..

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Haha herkenbaar! Deze staat je wel erg mooi, mag je zeker vaker dragen hoor! :)
  Oh ik baal nog steeds zo erg dat ik vanavond niet mee kan. Volgens mij wordt t een hele gave show, veel plezier Nicole!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Oeh echt een prachtig kleurtje die lipstick, heb pas mijn eerste Catrice lipstick aangeschaft en ik wil er nu al meer :)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Mooie kleur lipstick! Staat je prachtig:)

  xx Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Je hebt een hele mooie look gemaakt! Wauw! Ik ga vanavond trouwens ook naar de brillen modeshow, dus wie weet zie ik je vanavond. Zou leuk zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ik ben echt verliefd op je oorbellen, wauw! En wat een mooie kleur lipstick <3

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ahh te toevallig! Ik graaide eergisteren ook Matt About Pink uit mijn laatje. Vind 'm zo mooi, maar draag 'm nauwelijks! Ik vind je oorbellen trouwens ook te gek!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wat een mooie lipstick en de rest van je look is ook erg mooi. Veel succes met jullie project en ben benieuwd wat voor pakketjes je krijgt. Ik krijg ook een pakketje :D namelijk mijn nieuwe lens hihihi

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Mooie foto's en ook een héle mooie look! Staat je supergoed! Veel plezier vanavond :)! X

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Hele mooie look en lipstick!
  Liefs, Ypie

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Mooie look en foto! Die oorbellen zijn heel pretty :)
  Veel plezier bij het event!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Wauw! Echt een prachtige kleur, zo'n kleuren staan je echt goed :)
  Ik doe met je mee, haha! Ik ben net in mijn lipstickfase gekomen, dus ik heb er nog niet zoveel (4)

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Toevallig heb ik deze lipstick vandaag ook op gehad hihi. Maar je look is heel mooi. liefs x

  BeantwoordenVerwijderen