Opening Primark Venlo + Shoplog! - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Opening Primark Venlo + Shoplog!


De Primark-filialen in Nederland rijzen de grond uit! Ik weet nog heel goed dat een aantal jaar geleden het eerste Primark filiaal in Rotterdam kwam. Als ik bij de Primark ging shoppen, maakte ik daar echt een dagje uit van en ik verliet altijd met tassen vol de winkel. Nu de Primark in meerdere plaatsen is gevestigd, kom ik er ook regelmatiger en koop ik niet meer onzettend veel onnodige dingen "omdat het toch zo goedkoop is." De prijzen van Primark kleding worden stiekem wel een beetje hoger, maar alsnog is de kleding prima betaalbaar.

Gisteren opende er wéér een Primark, dit keer in het zuiden van Nederland: Venlo. Ik mocht naar de persopening en nam als één van de eersten een kijkje in de winkel, voordat hij open ging voor het publiek. Benieuwd hoe de nieuwe Primark in Venlo eruit ziet, welke mooie kledingstukken in heb gescoord en wat mijn favoriete Primark items zijn? Lees dan snel verder!


Nicole reist weer eens een keer met de trein en spontaan zijn er overal storingen, nét op de route die ik moet hebben. Nadat ik in drie treinen en een gek buurtbusje had gezeten én ontzettend veel geluk heb gehad, kwam ik uiteindelijk maar een halfuurtje te laat aan bij de Primark. Daar stond een lekker ontbijtje voor ons klaar. Nou, dat kon ik wel gebruiken na al dit gestress op de vroege dinsdagmorgen!


Ik kwam een heleboel leuke bloggers tegen, teveel om iedereens naam te noemen, maar ik vond het zo leuk om ze weer te zien of ze voor het eerst te ontmoeten! Het voelde echt heel raar om te beseffen dat ik als één van de eersten in de nieuwe Primark was. Alles was nog ontzettend netjes, alle kledingmaten waren nog beschikbaar en het was heerlijk rustig. We kregen eerst een korte rondleiding en daarna mochten we zelf door de winkel lopen, gewapend met een shoppingbag én een giftcard.


Ik heb een heleboel mooie items voorbij zien komen. Als ik bij de Primark kom, gooi ik mijn mandje al snel heel erg vol. Dit keer besloot ik me in te houden en echt alleen de items mee te nemen die ik écht écht heel erg mooi vond.


Uiteindelijk heb ik slechts twee kledingstukken, een setje armbandjes en een eau de toilette voor in mijn tas meegenomen. De totale schade? Slechts €38,00, wat betekent dat er zelfs nog geld op mijn giftcard over was! Ik kocht deze prachtige witte blazer (€18,00), naar zo'n langer model was ik al erg lang op zoek. Ook zag ik op het laatst nog dit vest (€15,00), die lekker oversized en ontzettend comfy zit. Die moest ik meenemen!


De armbandjes (€2,50) vond ik erg leuk om te combineren met mijn gouden horloge en het parfum (€2,50) nam ik op het laatst ook nog mee. Ik vind het altijd wel handig om zo'n mini parfum in mijn tas te hebben!


En ik zag nog zoveel meer mooie items voorbij komen! Mijn favoriet? Die sjaal! (Niet die tartanprint, maar de wit/zwart geblokte sjaal ernaast!) Stiekem heb ik spijt dat ik deze niet heb meegenomen. Gelukkig ben ik volgende week dinsdag alwéér in een Primark te vinden. Dan gaat namelijk de Primark in Arnhem open. Die sjaal ga ik dan zeker scoren en wie weet nog wel meer mooie items...

Wat vind jij ervan dat er nu steeds weer nieuwe Primark filialen bij komen? Ik vind het persoonlijk alleen maar fijn, zo is er altijd wel een filiaal bij jou in de buurt en hoef je niet eerst uren te reizen voordat je lekker low-budget kunt shoppen!

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

43 opmerkingen:

 1. Wat een super leuk verslag! Je hebt ook prachtige items gekocht. Die sjaal is inderdaad mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Superleuk dat er weer een filiaal is geopend! Wel zo fijn voor de mensen die in het zuiden wonen. Venlo is helaas iets te ver maar ga wel graag naar die van Almere of Zaandam. Nu ik dit zo zie heb ik de neiging om er volgende week zondag naartoe te gaan. Ik móet die geruite, rode sjaal hebben, haha. Je hebt leuke items gekocht, vind vooral je sieraden erg leuk! :)
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat gaaf om in zo'n nette primark rond te mogen lopen en de 'luxe'😉 te hebben dat alle maten er nog zijn! Ik vind het ook wel fijn dat er steeds meer primarks openen dan worden ze tenminste wat minder druk wat winkelen bij primark in Rotterdam toen het nog de enige was was bijna niet te doen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er uit als een geslaagd dagje! Wel lullig van de trein, heb je altijd hè haha op zo'n moment. Echt wel cool dat iedereen een giftcard kreeg, en wat is die winkel nog nétjes! Niet normaal. Nog nooit geweten met een Primark haha :D X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wendy (B)24.9.14

  Pied de poule print ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De winkel ziet er erg mooi uit! En wat een prachtige nieuwe items heb je er bij, vooral het vest vind ik heel erg mooi. Ben benieuwd hoe je het gaat combineren in een outfit!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat rechterjasje vind ik leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Was weer leuk om je te zien! Super leuke items heb je gescoord, dat vestje wil ik ooook! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Het was echt zo leuk om je te zien en te spreken! Echt heel gezellig en wat een fijne aankopen, veel plezier dinsdag <333

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Primark virgin en Arnhems meisje hier.. Komt goed uit Primark haar deuren hier snel opent.
  Leuke shoplog!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuk verslag! Ziet er mooi uit! Jammer dat ik er niet bij kon zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een leuk verslag Nicole! Leuk dat je erbij was. Lijkt me heerlijk in zo'n nette Primark shoppen, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Superleuke shoplog! Het vest ziet er heel mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuke items heb je gekocht! Ik kan helaas niet meer naar de openingen omdat ik fulltime werk :/

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Leuke items heb je geshopt! Ik vind het echt jammer dat ik gisteren niet kon komen. Ziet er leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Mooie foto's ik heb er ook spijt van dat ik die sjaal niet gekocht heb, volgende week weer een kans denk dat ik dan voor de rode ga :)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Hooo hoe heerlijk moet het zijn om in zo'n opgeruimde winkel te komen !?

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat een leuke foto's om te zien en wat ziet het er netjes uit! Misschien zie ik je dinsdag nog wel even! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Oh wat een geweldige items zie ik hangen! Ik ben er dinsdag ook bij in Arnhem! Ik wil die sjaal ook, hahaha!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Aaah balen van het openbaar vervoer zeg! Maar wel leuk verslag, mooie foto's. Ik was er ook. Ze hebben echt een onwijs mooie en leuke collectie. Ik moest nog € 25 bijbetalen bij mijn aankopen haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Leuk zeg dat je hierbij was. Toffe items heb je gekocht!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. wauw ziet er super goed uit en die sjaals how cute! x

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Die fluffy jas is geweldig! <3 en die roze ketting ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Dat vest vind ik heel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Mooie foto's en een leuk verslag , die fluffy jas vind ik super!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Super mooie primark! Helaas moet ik vanuit Zeeland nog 2 uur reizen naar de dichtsbijzijnde in R'dam Alexander. Eindhoven is 2,5 en de rest is niet te doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Jaaaa! Zie ik je dinsdag? Leuke dingen heb je geshopped, vooral dat vest vind ik erg leuk. Die ben ik helemaal niet tegen gekomen in de winkel, maar er was ook zoveel!

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Ziet er gaaf uit, hele mooie foto's. Erg leuke aankopen ook, ik vind die blazer erg mooi.

  x http://hatsandlipstick.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Wat leuk dat je er bij was, die sjaal moet je zeker halen!

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Wat leuk dat je erbij mocht zijn!
  Ik heb het ook gemerkt dat de prijzen in de Primark lichtjes de hoogte in gaan, wel jammer, maar hé, we mogen nog steeds niet klagen ;) Leuke aankopen!
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Oh wat ziet een nieuwe Primark er aantrekkelijk uit om te winkelen! De opening moet een feest geweest zijn en de items die er hangen hebben mijn aandacht wel getrokken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Super leuke shoplog!! Ik vind het leuk, laat er maar meer komen want bij mij zijn er nog weinig in de buurt!

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Leuke items heb je gekocht. Lekker om alvast even een sneak preview te hebben van de collectie die er hangt. Ben in mijn hoofd al aan het bedenken wat ik voor mezelf zou willen halen. Zie ik je volgende week? Hopelijk gaat dan wel alles goed met de treinen!

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Super leuk verslag geworden en een erg mooie winkel. Misschien tot volgende week. Ben ook bij de persopening aanwezig in Arnhem. Ik ga in Arnhem zeker kijken of ik die jeans en witte blazer kan scoren!

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Leuk verslag en leuke items heb je gescoord! Ideaal om te winkelen in een Primark waar het nog netjes is en alle maten nog volop aanwezig zijn. Die sjaal moet je volgende week maar scoren, hij is leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Ik was er ook, de Primark zag er zo mooi uit. Ik vind het vest dat je gekocht hebt echt mooi, die heb ik niet zien hangen, je kijkt toch al snel over dingen heen in zo'n grote winkel. Zelf heb ik een trui, een blouse, een shirt, laarzen en wat kleine dingetjes gekocht. x

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Die cardigan die je hebt gekocht vind ik erg leuk. En die sjaals zien er ook heel tof uit, die wil ik ook haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Ik vind het nog altijd jammer dat de Primark zo ver is voor mij :( Ben er nog maar 1 keertje geraakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Anoniem28.9.14

  Super leuk artikel en gave foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Heel leuk Nicole! Ik vind je verslag heel leuk om te lezen. Hoop dat ik je dinsdag zie :)

  BeantwoordenVerwijderen