Enquête Cocogold.nl | Vul jij hem in? - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2
Uncategorized

Enquête Cocogold.nl | Vul jij hem in?


Vanaf volgend jaar gaat er veel veranderen. Ik woon vanaf februari voor een half jaar in Istanbul en voor mij gaat het op sommige vlakken erg lastig worden om mijn blog te onderhouden wanneer ik niet in Nederland ben. Dat betekent niet dat ik stop met bloggen, júíst niet, want ik wil er absoluut mee doorgaan! Daarom ben ik nú al bezig met plannen, brainstormen en ben ik op zoek naar manieren om mijn blog gewoon de volle 100% draaiende te houden wanneer ik in Istanbul ben.

Maar daar heb ik jouw hulp bij nodig! Wat vind jij het leukst om te lezen op Cocogold.nl en wat mis je nog? Daarom heb ik een korte enquête gemaakt waarbij ik antwoord hoop te krijgen op mijn vragen. Aan het einde van de enquête stel ik je nog een belangrijke vraag en ik ben erg benieuwd wat jullie daarvan zouden vinden!

Het duurt nog geen vijf minuten om de enquête in te vullen, je zou me enorm helpen als je even de tijd neemt om hem in te vullen.

KLIK HIER om naar de enquête te gaan!

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

12 opmerkingen:

 1. Ingevuld hoor :-) kleine opmerking: ik ben 20 jaar en val dus bij de eerste vraag in 2 categorieën, misschien nog even aanpassen? ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zal 'm gelijk even invullen voor je! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Annemarie23.9.14

  Hmm bij mij doet de link het helaas niet. Had hem graag ingevuld voor je :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Meteen even ingevuld =)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Done!

  rusty-revolvers.blogspot.com

  xo

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb hem voor je ingevuld! Succes (:

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Bij mij doet de link het ook niet. Morgen even op de pc proberen

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh wat leuk dat je naar Istanbul gaat. Mijn favoriet, mijn tweede thuis. Ik volg je nog niet zo lang en weet niet waarom je er gaat wonen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaa, Istanbul is zo mooi! Voor mij voelde het ook echt als thuiskomen :) Ik ga in Istanbul studeren voor een half jaar!

   Verwijderen