Mijn favoriete outfit!

Birkenstocks, de zogenaamde pencil skirts of torenhoge hakken. Heel erg leuk allemaal die trends, maar het is niets voor mij. Soms probeerde ik uit mijn comfort zone te stappen en eens een kledingstuk te kopen die ik normaal nóóit zou dragen. Het gevolg? Ik trok het hooguit één keer aan en vervolgens hing het kledingstuk zielig in mijn kast. Want nee, het is gewoon niets voor mij.

Mij maak je blij met een simpele, casual outfit, waar ik me fijn in voel. Het liefst een simpele top, een jasje of blazer, een spijkerbroek en mijn All Stars of een paar laarsjes. Ik maak het dan af met wat opvallende sieraden en dan ben ik al helemaal gelukkig. Van mij hoeft het niet zo gek! Als ik mijn favoriete outfit samen zou moeten stellen, dan is het deze.


Zoals ik al zei, ik houd van casual kleding. Ik voel me hier gewoon het fijnst in! De top die ik draag, komt van de webshop OTTO. Hij is wat duurder dan wat ik normaal voor een shirtje of hemdje neerleg, maar dan heb je ook wel iets. Het is een witte top met mooie, kanten details op de borst. De bandjes kun je verstellen, waardoor je niet direct inkijk hebt van hier tot ginter.


Deze top kan ik eigenlijk met alle jasjes in mijn kast combineren, maar het liefst combineer ik hem met dit spijkerjasje van ONLY. Deze heb ik inmiddels alweer een jaar in mijn kast hangen en ik ben er zó blij mee! Ik vind dat iedere vrouw een spijkerjasje in haar kast moet hebben, je kunt deze eindeloos combineren.


De broek die ik draag is mijn nieuwe broek van de H&M. Het is zo'n fijne tregging-jeans, die lekker strak blijft en niet wijder wordt als je hem een dag hebt gedragen. Ideaal!


Zoals je misschien wel weet, ben ik nogal klein (ik ben 1.60m). Als het éven kan, maak ik mezelf graag wat langer, en daar zijn deze laarsjes van Invito perfect voor! De hak is ongeveer 10cm, waardoor ik nét weer even wat langer lijk. En omdat de laarsjes - net als mijn broek - ook zwart zijn, lijken mijn benen optisch ook nog eens langer. Nou, wat wil je nog meer? ;-)

De outfit maakte ik af met een paar mooie sieraden. Ik draag bijna dagelijks een statementketting, maar omdat de top die ik draag ook al veel details heeft, vond ik een statementketting iets teveel van het goede. Ik droeg mijn gouden horloge van Loavies en de vrolijk gekleurde armbandjes komen uit de webshop Beautiful Bijoux.

Als jij zou mogen kiezen, wat is dan jouw favoriete outfit? 

30 opmerkingen:

 1. Hele mooie outfit. Vind de details van je witte top erg mooi. En de laarsjes zijn pure liefde <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie outfits, staat je helemaal super! Ik vind je laarsjes geweldig. Ik hou ook meer van de casual outfits, daar voel je je toch meer 'jezelf' in dan als je helemaal geforceerd allemaal dingen moet aantrekken die 'in' zijn haha! X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je witte top is heel leuk. Die laarsjes, ik heb ze al een paar keer gezien, ik vind ze zo ontzettend geweldig. Echt heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke outfit Nicole! Ik vind dat casual juist heel leuk kan zijn als je de kleuren mooi combineert en de items gewoon mooi zijn. Ik vind die zwarte broek met die laarsjes heel tof en ook een spijkerjasje is altijd leuk, het hoeft inderdaad niet altijd zo gek :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel moeilijke vraag. Ik ben een kameleon wat kleding betreft.

  Loop graag in een boyfriend jeans met high heels. Maar ook vaak genoeg met klassieke jurkjes.

  Het ligt heel erg aan mijn mood!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Superleuke outfit, spijkerjasjes zijn altijd goed <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Fijn dat je kiest voor een outfit waar je je goed in voelt!
  Het heeft inderdaad geen zin om torenhoge hakken of birkenstocks te kopen als die dan toch maar gewoon in de kast blijven liggen!
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. erg leuke outfit meid ik begrijp het wel! hier zou ik mezelf ook fijn in voelen!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk artikel! Als ik aan jou denk, dan zie ik me jou ook eigenlijk zo voor me met zo'n outfit :). Staat ook leuk bij je!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke outfit, ik vind die schoenen zo leuk <3

  BeantwoordenVerwijderen
 11. De outfit staat je heel mooi Nicole! De laarsjes zijn ook zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oh die is erg mooi! Ben zo fan van je laarsjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Erg leuke outfit! Ik ben ook gek op jasjes en mijn spijkerjasje draag ik ook echt graag. Lekker makkelijk te combineren.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Herkenbaar! Ik zie vaak prachtige dingen in de winkels hangen, maar ik zou niet weten waarmee ik z moet combineren. Dus dan val ik weer terug op het oude vertrouwde. Niets mis mee natuurlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Lekker basic en mooi! Staat je ook goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat zie je er toch altijd even stralend uit! Super mooi! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Leuk om te zien. Dit lijkt echt op een outfit die ik heel vaak draag ook wit shirtje, spijkerjasje en dan een zwarte vero moda broek in dat gladde stofje.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Mooie outfit, en die armbandjes zijn zo vrolijk! Leuk je vandaag gezien te hebben ik had niet gelijk door dat jij het was en jij kent me volgens mij ook niet haha maar het was bij de hoeden, ik heb hem gekocht! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. De outfit staat je super leuk! Leuk je vandaag ontmoet te hebben :D. Tot volgende week in Arnhem?

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Leuke outfit. Ik draag ook het liefst iets casuals. Mijn favoriete outfit zou of een topje met een jasje zijn. Of een leuke trui met een mooie ketting.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Leuke outfit! Je haar zit ook moooi

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wat een super leuke outfit!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. jaaa perfecte outfit! ik wou dat ik spijkerjasjes kon hebben, staat je echt heel mooi :)
  xo, cheyenne

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Ja heel leuk. Zelf hou ik ook meer van casuel. Less is more!
  Staat je heel goed

  BeantwoordenVerwijderen