Blog Sale / Ik verkoop mijn kleding!Naar aanleiding van dit artikel heb ik mijn hele kamer opgeruimd. Mijn make-up, de troep op mijn bureau en mijn kledingkast, ze moesten er allemaal aan geloven. Om het allemaal zomaar weg te gooien, vond ik zonde. Daarom zocht ik de mooiste kleding items eruit en besloot ze te verkopen in een zogenaamde BLOG SALE! Ik heb een aparte pagina aangemaakt waarop je de kleding kunt zien die ik verkoop.

De prijzen die erbij staan zijn exclusief verzendkosten. Lees even goed de regels door als je iets wilt kopen.

KLIK HIER om naar de Blog Sale te gaan!

7 opmerkingen :

 1. Super leuk dat je dit doet! Ik ga meteen even kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel leuk, dat je dit doet.
  Ik heb je een mailtje gestuurd.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo leuk dat je dit doet!
  Ik neem zeker even een kijkje!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een super tof idee om dat op die manier te doen! Misschien moet ik dat ook eens doen..

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super leuk dat je dat doet. Ik ga meteen een kijke nemen.

  BeantwoordenVerwijderen

My Instagram

Privacy Verklaring | Copyright © The Budget Life.