Look of the Day + kletspraatje - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Look of the Day + kletspraatje


Even serieus jongens, waarom gaat de tijd zo snel? Nog een paar dagen en dan is september ook alweer afgelopen. Ik lees tientallen Tweets van meiden die zin hebben in de herfst en niet kunnen wachten totdat het winter is. Het lijkt wel alsof iedereen klaar is met het mooie weer en zit te wachten totdat regenbuien, storm en donkere dagen ons kikkerlandje overnemen.

Nou, mij niet gezien hoor. Ik zit juist al dagen te huilen dat de zomer steeds langer geleden lijkt. Mijn bruine kleurtje is al lang weg en dus kan ik de bronzer en blush weer uit mijn stash slepen. Ik ben namelijk onwijs wit van mezelf en een gezonde blos is bij mij altijd ver te zoeken.Oké, misschien klonk ik wel heel dramatisch hierboven, want er zijn ook echt nog wel leuke dingen aan de herfst, hoor. Bijvoorbeeld: het dragen van warme vesten! Ik houd echt van vesten, jasjes en blazers en die kan ik nu allemaal weer dragen. Toen ik afgelopen dinsdag bij de opening van de Primark was in Venlo, besloot ik om ook nog even langs de Promiss te gaan. Tijdens het event van Miss Etam & Promiss een paar weken geleden, kregen we namelijk twee hele fijne giftcards die ik nog steeds niet had besteed. Ik zag super veel leuke dingen bij Promiss en was echt verrast dat het zelfs nog moeilijk was om te kiezen. Uiteindelijk nam ik dit leuke vest mee.

Op de foto's is hij niet heel goed te zien, maar ik zal snel een outfitpost online zetten waarbij je hem beter kunt zien. Het is een wat langer model en hij zit zó lekker! Ik vond het printje meteen heel erg leuk. De ketting is trouwens van House of Lou!


Qua make-up heb ik het vrij simpel gehouden, al is het lang geleden dat ik zoveel op mijn wangen heb "gesmeerd". Dit keer draag ik bronzer, blush én highlighter. Ik merk echt dat als ik 's ochtends wakker word, eruit zie als een soort spook, dus ik kan wel wat kleur op mijn wangen gebruiken.


Dit zijn alle producten die ik heb gebruikt:

 • Bourjois Healthy Mix foundation
 • Catrice Re-touch light-reflecting concealer (review)
 • GOSH BB Powder (review
 • Catrice Blush Pearls (review
 • Rimmel Natural Bronzer 
 • MUA Undress Your Skin highlighter (review)
 • NYC Smokin' Hot Show Time mascara (review
 • The Body Shop oogschaduw 205 Colour Crush
 • Miss Sporty Pump Up Booster eyeliner (review
 • Catrice Ultimate Colour Lipstick 370 In A Rosegarden (review)

Eigenlijk is dit de look die ik naar school draag. Natuurlijk wissel ik hier en daar wel eens met producten, maar over het algemeen ziet het eindresultaat er ongeveer zo uit!

Gisteren heb ik me trouwens ingeschreven bij de universiteit in Istanbul waar ik volgend jaar ga studeren. Aaah, nu is het echt officieel en is er geen weg meer terug. Oké, ik kan nog afgewezen worden, maar die kans is echt 0,0001%. Ik moest al mijn gegevens invullen, vakken kiezen en aangeven of ik op de campus wilde wonen. Op die laatste vraag heb ik direct "nee" geantwoord. Het is namelijk ontzettend streng op de campus, je moet elke dag voor 23.00u binnen zijn en bovendien deel je één kamer met minstens 2 andere studenten. Je bent dan wel klaar voor ongeveer €100 tot €150 per maand, maar dan betaal ik nog liever het driedubbele voor een kamer die ik voor mezelf heb én waar ik thuis kan komen zo laat als ik wil.

Vakken
Ik heb vier vakken gekozen die me allemaal super leuk lijken: Consumer Behaviour, Management Communication, Turks en Spaans. Turks en Spaans zijn allebei eerstejaars vakken, Consumer Behaviour is een vak voor tweedejaars en Management Communication een vak voor vierdejaars. Een mooie mix van verschillende niveaus dus! Nu nog even afwachten of mijn school dit ook goedkeurt.

Ik ben trouwens echt ontzettend blij met alle reacties die ik op mijn enquête heb gekregen. Binnen een paar uur hadden al meer dan 100 mensen hem ingevuld en ik heb zoveel lieve, positieve en opbouwende reacties gekregen, dat ik me echt een beetje trots voelde. Als ik hier zo achter mijn computer zit te typen, vergeet ik soms dat er zoveel meiden zijn die mijn blog lezen. Dat ze echt wat hebben aan de artikelen die ik schrijf, dat is zo gek om te beseffen! Dus bij deze alvast: dank jullie wel voor alle lieve woorden! De uiteindelijke resultaten van de enquête ga ik natuurlijk nog delen op mijn blog, maar ik kan nu alvast zeggen dat ik écht iets heb aan jullie antwoorden! Mocht je de enquête nog niet ingevuld hebben, maar dat wél willen, klik dan hier! Dank je wel alvast! :)

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

20 opmerkingen:

 1. Ah wat een heerlijk artikel. Je ziet er prachtig uit, wat een mooie foto's! Zo stoer dat je gewoon echt in Istanbul gaat studeren, een ervaring om nooit te vergeten <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een heerlijk artikel! Ik vind het zo knap dat je in het buitenland verder gaat met die vakken, wel heel bijzonder! Hopelijk kun je daar makkelijk een huisje vinden, hoe ga je dat doen? In Nederland op zoek gaan of anders? Je nieuwe jasje is erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat zie je er weer prachtig uit. Mooie zachte make-up look <3 En wat ontzettend gaaf dat je in Istanbul gaat studeren, lijkt mij een hele mooie en bijzondere ervaring!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat zie je er prachtig uit! Je hebt hele interessante vakken gekozen, hoop dat het word goedgekeurd!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke ketting draag je! En super leuk dat je Spaans gaat doen. :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtige look heb je gemaakt en je outfit is ook heel erg leuk, ben gek op dat jasje! Ik vind het echt gaaf dat je naar Istanbul gaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Fijn om even te lezen. ik join je, ik ben ook nog echt niet klaar voor de herfst. Doe mij nog maar een paar maanden zomer. :D Super gaaf dat e naar Istanbul gaat, alvast super veel succes en plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooie basic look. Staat je erg goed! En zo ontzettend gaaf dat je naar Istanbul gaat. Lijkt me een geweldige ervaring!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk artikel, mooie look. En wat tof dat je in Istanbul gaat studeren

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Echt ontzettend spannend dat je in Istanbul gaat studeren. Ik snap heel goed dat je liever meer betaalt voor een goede kamer voor jezelf, dan deze moet delen met zoveel anderen (+strenge regels). De vakken die je hebt gekozen lijken me trouwens ook super interessant. Wat gaaf ook dat je nu Turks gaat leren. Al is dat ook wel bijna een must natuurlijk als je daar verblijft ;-) P.s. Mooie look!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Als je tips nodig hebt voor Istanbul mag je mij altijd mailen ;-) en wat Turkse woordjes en zinnen.
  Heel gaaf dat je naar Istanbul gaat!

  Heel leuk jasje en mooie look!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat staat die lipstick je mooi zeg <3 En het vestje is ook zo leuk! En ik vind het echt gaaf dat je in Istanbul gaat studeren!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat gaaf dat je in Istanbul gaat studeren! Dat lijkt mij ook erg gaaf. Een vriendin van me is er geweest op vakantie en zij heeft ook behoorlijk gave dingen meegemaakt en gezien!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuke update! En echt een superleuk jasje!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. istanbul, wat toffff! spannend zeg :)
  xo, cheyenne

  BeantwoordenVerwijderen
 16. De lipstick kleur die je draagt is echt heel erg mooi. Zo spannend dat je je nu hebt ingeschreven voor Istanbul, de vakken klinken in ieder geval al erg leuk.
  Ik moet dit jaar ook een paar vakken kiezen waarvan ik één vak sowieso management ga doen. Dat is gewoon zo interessant, vooral in combinatie met bloggen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Oh wauw tof dat je naar Istanbul gaat zeg, lijkt me een hele ervaring! die lipstick is ook echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Marlou25.9.14

  Wauw, wat gaaf dat je in Istanbul gaat studeren!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Zo fijn van Istanbul :D Kan niet wachten om al je avonturen te lezen!

  BeantwoordenVerwijderen