Mega Unboxing! Beautiful-Bijoux sieraden

Ik kan er niet onderuit: ik HOU van sieraden! Doe mij maar een simpele outfit en een paar knallende sieraden erbij, dan ben ik helemaal gelukkig. Of het nu statementkettingen, armbanden of horloges zijn: ik vind het helemaal leuk.

Toen de webshop Beautiful Bijoux mij benaderde met de vraag of ik wat leuke dingen uit wilde zoeken, hoefde ik daar natuurlijk niet lang overna te denken. Ik zocht wat mooie items uit en de webshop deed als verrassing nog wat extra items erbij.
Ik voelde me net jarig toen ik al de super leuk ingepakte pakketjes openmaakte. Kijk snel de video om de mooie sieraden van Beautiful Bijoux te bekijken!
Ben je ook enthousiast geworden over alle mooie sieraden die verkrijgbaar zijn bij Beautiful Bijoux? Met de code Cocogold krijg je maar liefst 15% korting op je gehele bestelling (de code is geldig t/m vrijdag 10 oktober)!

Klik hier als je de video niet kunt zien.
Klik hier om je te abonneren op mijn YouTube-kanaal.

22 opmerkingen:

 1. Wat een super leuke unboxing! Super mooie sieraden :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, wat een hoop mooie items heb je er bij. Ik vind vooral de statement ketting met het lintje echt onwijs gaaf! Heel tof ook dat de webshop alle sieraden zo mooi in een doosje verpakt, maakt het extra leuk om uit te pakken <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind al die doosjes echt enorm tof, vind de kettingen met een lintje minder tof. Ik hou toch wel van echte kettingen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, superleuk dat je dit mocht zeg! Feest :D! Hele leuke sieraden zijn het ook! X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke unboxing. Super leuk dat je het mocht uitzoeken en mooie items!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, wat een prachtige items heb je ontvangen! Een hele doos vol!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat ziet het er leuk uit dat alles apart in een doosje zit, echt leuk om uit te pakken, ik vind die gekleurde oorbellen echt heel mooi, leuke eyecatchers :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een super leuke sierraden heb je gekregen!
  En allemaal verpakt is zo een leuke doosjes! Ik ben fan!
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Waauw wat ben je heerlijk verwend! Ik hou ook zoveel van sieraden. Perfect om je outfit mee op te leuken :)

  Ik volg je op YouTube.

  Liefs,
  Kim / Vintage & Beauty

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een schitterende items heb je zeg, i'm jealous! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een heerlijke grote doos om te unboxen! Eigenlijk is alles wat je hebt binnen gekregen ook wel mijn smaak, super leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wauw, wat een mega pakket! De sieraden zien er echt prachtig uit. Ik vind vooral de zwarte 'chique' ketting een pareltje!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wauw dat is inderdaad een mega unboxing. Wat een mooie sieraden allemaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een mega doos zeg, heerlijk. En zo schattig al die kleine doosjes. Ze verkopen leuke items :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Aaah wow onwijs mooi! Dat horloge heeft een Chevron print, i like!! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een superleuke sieraden, echt helemaal leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wow wat een toffe sieraden heb je mogen ontvangen! Vooral de statement kettingen vind ik echt prachtig

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat een leuke unboxing! Pakketjes zijn al leuk, maar al helemaal als er ook nog eens allemaal losse doosjes in zitten. Net allemaal cadeautjes. De sieraden zijn echt prachtig, vooral de laatste statement ketting; wauw <3. Fijne zondag nog! Liefs, Evelien

  BeantwoordenVerwijderen