Foto dagboekje | Zaterdag 13 september

Gisteren had ik een hele volle én leuke dag op de planning staan. Daarom leek het me wel weer eens leuk om een fotodagboekje bij te houden. De laatste is alweer ruim een maand geleden, toen ik nog op vakantie was in Duitsland. Gisteren ging ik sporten, gooide ik mijn jas in de kliko en vroeg ik me af waarom sommige eieren wit en andere eieren bruin zijn. Benieuwd naar al mijn avonturen van zaterdag 13 september? Lees dan snel verder!'


De wekker stond op half 9, maar ik werd uit mezelf wakker om dit prachtige tijdstip: 08.17u. Nu vraag je je misschien af: Nicole, waarom zet je in vredesnaam je wekker zo vroeg op zaterdagochtend? Dat vroeg ik mezelf ook even af, maar ik wilde écht weer even naar de sportschool. Maandag was ik voor het laatst geweest en ook al moest ik mezelf er nu heen slepen, ik ging!

Eerst even mijn blog en social media checken. Anniek van de blog Glowofbeauty.nl schreef dit super lieve stukje over mijn blog. Dank je wel Anniek! :)

Eerst maar even ontbijten. Naast mijn studie werk ik ook nog één dag in de week bij een marketingbureau. Mijn collega's hadden gisteren een afspraak bij Douwe Egberts en kregen twee grote dozen met nieuwe theesmaken mee. Die moest ik natuurlijk uitproberen! Kijk hoe leuk die zakjes zijn! Ik ging voor de smaak Coco Colada: Kokos, roze peper, ananas en groene thee... een spannende combinatie!

Ik nam magere yoghurt met een halve banaan en lekker veel kaneel. Als ik ga sporten, neem ik altijd een licht, maar voedend ontbijtje. Dit is perfect! De thee vond ik trouwens niet zo lekker, jammer! :(

Op naar de sportschool! Ik sport bij Basic Fit en stond al om 5 over 9 op de loopband. Ik ben nog steeds superblij met mijn drinkfles van de Primark, die kocht ik maanden geleden voor maar 2 euro!

En zo zie ik er na een uur zwoegen uit. Ik deed 20 minuten cardio en 40 minuten krachttraining. Hallo rood hoofd!

Thuis spring ik meteen onder de douche. Ik heb namelijk nog super veel te doen vandaag! Ik douche met een shampoo en conditioner van Andrélon en een heeeele lekkere douchegel van Fa.

Daarna doe ik even snel mijn make-up. Ik gebruik alleen foundation, poeder, mascara en ga voor een knallende lipkleur, 350 MATTador van Catrice.

Mijn to-do-list van vandaag. Ik schrijf altijd voordat ik ga slapen wat dingen op die ik de volgende dag moet doen. Dat vind ik altijd erg fijn en overzichtelijk!

Maar eerst hang ik de was op voor mijn moeder. Goede dochter ben ik, hè?

Daarna moet ik helaas aan school. Ik zit nu in mijn afstudeerjaar en ik merk dat ik meteen een stuk drukker ben. Ik moet een persbericht schrijven over bezuinigingen in de gezondheidszorg. Feestje.

 Maarrrr, als ik klaar ben, kan ik het wel weer van mijn to-do-list afstrepen...

... en daar ben ik heel blij mee, zoals je ziet!

Daarna besluit ik dat ik zin heb in gekookte eieren als lunch. Ik vraag me oprecht af hoe het kan dat sommige eieren bruin zijn en andere wit. Iemand hier een antwoord op?

Lunchen met het hele gezin. Gezelluuug!

Na de lunch ga ik met dit aapje (mijn zusje) naar het centrum om even wat dingen te halen.

Ik heb mijn UGGs aan, omdat ik dacht dat het koud was. Echt niet dus, na drie seconden buiten zweet ik me al te pletter.

We lopen ongeveer een uurtje door het centrum. Dit is de buit van vandaag: een nieuwe MP4-speler (€15 - Kijkshop) (mijn vorige heeft het na ruim vijf jaar begeven, snik) en een notitieboekje (€3,50 - HEMA), washitape (€0,79 per stuk - Action) en stempels (€2,50 - HEMA) omdat ik deze DIY ga maken die ik zag op de leuke blog van Frauke & Arne! :)

Ook kocht ik een nieuw leren jasje, omdat mijn oude helemaal versleten was. Een beetje emotioneel gooide ik mijn oude jasje in de kliko. Ik heb hem twee jaar geleden tweedehands gekocht voor €12,50 en zo ontzettend vaak aangehad! Het was echt mijn lievelingsjas.

Daarna maak ik mijn kamer schoon. Het is altijd weer hoognodig, maar toch vind ik poetsen en schoonmaken één van de stomste klusjes die er is.


Als mijn kamer schoon is, begin ik alvast met de agenda DIY die ik wil maken. Ik zoek wat mooie foto's bij elkaar van mijn reis naar Istanbul en stop die in één of ander Polaroid programma waardoor ze er als échte Polaroidjes uit komen.


Ik print ze uit op fotopapier en knip ze uit. Tadááá: net echt, toch? :)

Terwijl ik bezig ben met DIY-en, roept mijn zusje dat er net een pakketje voor mij is gekomen. Ik laat alles vallen en storm naar beneden. Ik ben namelijk onwijs nieuwsgierig wat het is! Het is een pakketje van de leuke sieradenwebshop House of Lou waarmee ik een hele leuke samenwerking ben aangegaan. Jullie horen hier snel meer over, hier alvast een sneak peak!


Ik ga verder met DIY-en en versier de binnenkant van het notitieboekje. Mijn moeder komt vragen of ik pangasius filet lust. Nee, dat lust ik niet, want ik lust geen vis. Oké! zegt ze.


En drie keer raden wat er op mijn bord ligt. Ja hoor, pangasius filet. Maar ik ben een flinke, grote meid en eet gewoon mijn hele bord leeg. En stiekem was het best wel lekker.


Selfie met mijn zusje en moeder. Wie vinden jullie het meest op mijn moeder lijken? Mij of mijn zusje?


Samen met mijn zusje fiets ik na het eten naar Bernardo, de lekkerste ijssalon in Ede en omgeving. Nog maar een paar weken en dan sluit hij alweer vanwege de winterperiode, dus nu het nog kan, genieten we nog maar even van een ijsje. Ik neem twee bolletjes: kinder bueno (TE LEKKER VOOR WOORDEN!) en yoghurt/mango/sinaasappel.

Eigenlijk zou ik 's avonds naar Appelpop in Tiel gaan met mijn zusje, maar doordat de drummer van de Crystal Fighters vrijdag is overleden, werd er wat in de optredens geschoven. Hierdoor kwam Di-Rect pas om 23.00u, in plaats van kwart voor 8 en dat vonden we toch wat te laat. Daarom besloten we om toch maar niet te gaan en bleven we lekker een avondje thuis. Ik stak gezellig kaarsjes aan op mijn kamer en zette eerst het fotodagboekje in elkaar.

Daarna ging ik op zoek naar de film "The Other Woman" die ik echt al héél lang wilde kijken. Van een paar vrienden kreeg ik de tip om Popcorn Time te downloaden (Illegaal, het mag niet, ik weet het...) Hier staan alle nieuwe films en series op. Onwijs handig! Samen met m'n zusje keken we de film. En hij was leuk!

Na de film zette ik nog snel even het fotodagboekje in elkaar en rond 11 uur dook ik lekker m'n bed in. Men, dit was een productieve zaterdag! Welterusten!

35 opmerkingen:

 1. Super leuke foto's! Je moet dit vaker doen, echt leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat leuk om te zien! nu heb ik wel om 8.20 al zin in een ijsje ;)
  xo, cheyenne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele leuke post. Haha, dat met die vis, droge mama heb je. Ik dacht al dat die polaroids me bekend voorkwamen op Twitter! Supercool gelukt. Thanks voor de link ook :D! En wat een karakter, vroeg opstaan om te sporten. Willen we dit jaar ook proberen! :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke, productieve dag! Ik ben heel benieuwd naar de House of Lou sieraden! Je polaroids zijn ook echt heel goed gelukt, gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk om te zien! Altijd zo fijn om iets van je lijstje af te kunnen strepen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die sieraden van House of Lou zien er zo mooi uit!
  Leuke foto's:)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super leuk zo een plog. Zo te zien heb je een erg fijn dagje gehad. En wat is het heerlijk hé, om dingen van je 'to do' lijstje af te strepen, geeft altijd zo een voldaan gevoel!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jaaa the other woman is erg leuk, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke dag :D de DIY van je notitieboekje ziet er superleuk uit. Ennn ik denk dat je zusje het meest op je moeder lijkt, maar jij lijkt weer veel op je zusje, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik ben naar Appelpop geweest! En ook ik heb de superleuke HEMA alfabetstempels, net als 15 andere washitapes & 6 stempelsets van de HEMA en Action. #addicted En oja, je zusje vind ik het meest op je moeder lijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Aah wat een leuke dag en ook nog heel productief én sportief! Wat staat de sjaal je ontzettend mooi, leuke plog <3 Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuke dag zo te zien! Lunchen met het gezin is altijd zo gezellig :")

  BeantwoordenVerwijderen
 13. The Other Woman vond ik ook een erg leuke film! En wat zien die kettingen er mooi uit, van dat pakketje!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Echt een onwijs leuk dagboekje over je dag! Die DIY ziet er superleuk uit en rode lipstick staat je supergoed!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een sportieve en productieve dag! Die lipstick staat je trouwens super, mooie kleur.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat leuk om te zien! Inderdaad een productieve dag. Je hebt een leuk en uitgebreid verslagje gemaakt :) Ik vind jullie allebei op je moeder lijken! En wat een leuke aankopen van de Hema X

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Leuke foto's! En Kinder Bueno ijs.. Heaven! Wij hadden hier eerst ook een ijssalon die dat verkocht maar die is helaas gesloten.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ah wat een leuke en productieve dag heb je gehad! The Other Woman is echt heel leuk, heb me suf gelachen. Wat vond jij ervan?

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Superleuk om te lezen is dit :)! En om te zien natuurlijk. Die DIY ziet er leuk uit. En kinderbueno-ijs is hemels. Die kettingen zien er heel gaaf uit, precies mijn smaak.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. wat een leuke foto's. :) die diy is gaaf zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Altijd leuk om te zien wat anderen doen op een dag! Ben benieuwd naar je DIY

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Leuke foto's een leuke dag zo te zien, buiten alle verplichtingen om dan maarja die moeten nu eenmaal gebeuren, ik ben ook al zooo lang op zoek naar het perfecte leren jasje maar blijft lastig! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Leuke foto's! Ik ben erg benieuwd naar de thee!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. leuke foto's meid en mooie rode lipkleur staat je goed liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Leuke foto's allemaal! Heerlijk he om dingen van je to do lijst te kunnen afstrepen!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Met welk programma heb je de polaroids gemaak? Ze zien er super echt uit! Ik heb nog niet zo een goed programma gevonden, vandaar mijn vraag.

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Wat super goed van je om zo vroeg op te staan (op zaterdag nog wel) om te gaan sporten! Je zag er nog goed uit hoor! Trouwens heerlijk idee van die banaan met kaneel! Ik neem vaak banaan met honing of appel met kaneel!

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Haha the other woman, heb die ook overlaatst gezien! En die thee smaken zien er speciaal maar wel tof uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 29. The other woman is leuk he! Man kinder bueno ijs is echt het lekkerst.

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Wauw, wat sta ik weer aantrekkelijk op die lunchfoto... En volgens mij is popcorn time legaal! Sowieso veel dank aan die oprichters. X je zusje

  BeantwoordenVerwijderen