Outfit | Sweater & Invito laarsjes


In het artikel van gisteren kon je al meer lezen over mijn nieuwe Invito laarsjes en vandaag laat ik jullie - zoals beloofd - mijn allereerste outfit met deze laarsjes zien! Toen ik dinsdag toch in Utrecht was, kon ik het natuurlijk niet laten om nog even verder te shoppen in Hoog Catharijne.

Ik had nog wat tegoed op een H&M cadeaukaart staan en besloot daarom nog maar eventjes de H&M in te duiken. Daar kocht ik ein-de-lijk de sweater die ik al zo lang wilde en ook scoorde ik een nieuwe zwarte jeans. Al deze nieuwe items combineerde ik in één outfit. Lees snel verder om de hele outfit te zien!


 


Deze sweater zag ik maanden geleden al bij de H&M hangen en ik vond 'm direct super leuk! Ik had al een trui die er heel erg op leek, dus besloot ik hem toch maar te laten hangen. Maar deze trui is nu echt veel te wijd voor mij geworden en omdat ik de trui van de H&M maar niet uit mijn hoofd kon halen, mocht ik hem toch halen van mezelf.

Sweater - H&M - €14,95

Ook haalde ik een nieuwe zwarte broek, want mijn oude was echt aan vervanging toe. Ik had eigenlijk nog nooit eerder een broek van de H&M geprobeerd, maar toen ik deze zwarte broek paste, zat hij gewoon perfect. Die ging dus ook mee naar huis!

Zwarte tregging - H&M - €14,95

Ik combineerde mijn nieuwe kledingstukken met een wit/gouden statementketting van de webshop Storelle en mijn roségouden horloge van Loavies. Sinds ik deze heb, heb ik hem echt iedere dag gedragen. Ik ben er zo blij mee! Ik zit er zelfs overna te denken om ook de zilveren versie te bestellen, zo leuk vind ik hem.

En tot slot: mijn nieuwe laarsjes! Wat ik er zo leuk aan vind, is dat je ze bij overal bij kunt combineren: een spijkerbroek, een zwarte broek, maar ook staat het heel leuk onder een rokje. Ik ben er super blij mee!

Al met al een vrij simpele en lekkere comfy outfit. Zeker niet spectaculair, maar wel echt helemaal mijn ding!

Wat vind jij van deze outfit? 

19 opmerkingen:

 1. Heel mooie outfit, vind je trui ook erg gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind je laarsjes echt te gek! Heel erg mooi! En je trui van de H&M is ook echt superleuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie outfit! Die sweater staat je heel leuk! Die wil ik zelf ook wel in mijn kast hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie outfit heb je aan! Vooral je trui vind ik heel erg mooi, die komt ook op mijn wishlist <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super leuk trui en je laarsjes! Heel tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. super leuk! ik zie die H&M sweater ook telkens hangen, ik denk dat ik 'm ook maar moet gaan halen :D
  xo, cheyenne

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke outfit en die laarsjes zijn zo mooi <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je laarsjes staan je echt leuk! En je ketting vind ik mooi!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Deze outfit is helemaal mijn style! Hele gave outfit. De trui lijkt mij echt heerlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke outfit en prachtige laarsjes <3

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Aah deze toppers staan echt ontzettend mooi! Wat een beauties, inderdaad heel goed om te combineren <3

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik vind je sweater erg leuk! En je botjes zijn erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik heb precies die trui gister gekocht! Ik ben er echt verliefd op. Hij staat je echt héél mooi!

  BeantwoordenVerwijderen